Helló Nemtudom de álandóan szétkapcsol, eddig mindig jó volt ez az oldal és tuti nem a gépem vagy a háló a rossz! Elő is akartam már fizetni de ezért nem éri meg! Ja és olyankor mindig pontot vesztek miért??? Üdv Gábor
Összeköttetés
Posted in
General
CSá én ebben azt tom mondani, hogy tényleg idegesitő az, hogy álandoan megszakad a kapcsolat.Pláne akkor mint nekem hogy 250 pontom lett és győznék de meg szakad és igy levonnak. A megszakadás szerintem atól is lehet hogy valaki más be lép az ellen a moderátor tehetetlen mert ha letitja a nevet akkor az se tud belépni. BY:Rovimen
Nekem is megszakad párszor.Most mit tehetnének a moderátorok.Most mindenki kérhetne 20 meg 4 pontot. ez így most nem megy.Szerintem is idegesítő de megszokható.
Nem értek veled egyet!!!!
Nálam is ez a probléma és nem az internetkapcsolat szakad meg, hanem a szerveretekkel van a baj. 5(ÖT)percen belül kétszer is szétkapcsolt. Valamit csináljatok, mert ez nem jó így.
Ilyenkor nálad szakadt meg a kapcsolat, már azt se látod hogy az ellenfeled lép, ezért ugy tünik hogy neki jár le az ideje, pedig nem. OP
Még új vagyok itt, de én is hasonlókat észleltem. 1, nyerésre állok várom hogy az ellenfél lépjen, de nem lép! lejár az ő ideje, utána a gép kiírja hogy megszakadt a kapcsolat. Tőlem pontot von le, és az ellenfélnek pedig több pontja lesz. És mondom az ellenfél állt vesztésre, és az ő ideje járt le. 2, Most például itt állok, nekem kell lépnem, de nem tudok, mert az óra egyszerűen megállt. Kérdem én, most kinél van a hiba?
Szia! A hiba csak nálad, vagy a szolgáltatódnál van, mert pontot mindíg attól vonnak le akinek az "oldalán" szakad meg a net. (Ez mondjuk logikus, hisz ha nem így lenne akkor elég, ha parti közben bontod a netet...;) ) Üdv.