Üdv infinity skills Azt szeretném kérdezni,hogy kitöltöttem a moderátor jelentkezési lapot és elküldte nektek emailba ,de kapok rá választ??? UI: Lécci infinity irj vissza
moderátor
Posted in
General
Szeretném megkérdezni: ha valakivel játszom és már régóta nem lépett valamelyikőnk- de még nyilván bennevagyunk az időkeretben- a rendszer azt mondja, hogy az összeköttetés megszakadt, miért vesz el a játékosoktól úgy pontot, mintha kikaptak volna? Elveszi a kedvem az egésztől!
miért nem tesztek a progs csalok ellen semmit? Már nincs kedvem játszani ezzen az oldalon az ikon is kint volt a neve mellet a gép ikon még sem tiltottátok ki ez már fel háborito mellékelem a nick-et hátha csináltok valamitt:tran SG ö az egyik és még elöfizetötök is van aki progis az amöbán nézzétek meg vagy szürjétek ki legyetek szivesek elöre köszi
Ha egyszer látod hogy progisok, és nem szeretsz ilyenekkel játszani, akkor miért nem választasz más ellenfelet? OP
Hy! Attól,hogy az az ikon kint van,nem biztos,hogy az illető progizik! pl:Az az ikon az ablakváltogatás végett kerül oda.Ez olyan mint a www.kurnik.org-on. Tehát,ha mondjuk msn-zel akkor is váltogatod az ablakot,és úgy is odakerülhet az ikon!Ezért nem bannolják az olyanokat akiknek kint van!Jól mondom?:D
én szoktam ablakot váltogatni pl mikor több szobában vagyok vagy az emaileket nézem, és nekem nincs progis megjelőlésem