« Back to All Topics
amőbaverseny
Posted in 
General
amőbaverseny
Posted in 
General
amőbaverseny
sziasztok. ha már ennyire osztogatjátok a feketepontot,akkor biztos figyelitek,ki hogyan viselkedik az oldalon, remélem azt is megfigyeltétek,hogy a 13-as körtáblán,amikor azt irja ki,hogy"ebből az állásból lehetetlenség nyerni"ugyanúgy megvan az esély a nyerésre.és ezt fényképekkel is tudom igazolni.a versenynek igy semmi értelme nincsen.(meg maga a pályának sem) ennyi erővel az összes versenyző nevét le kell irni egy cetlire,beledobni egy kalapba,és amelyiket utoljára huzzátok ki az lesz a verseny nyertese.remélem ezt is elolvassátok majd!!!!!
Szia Gabi.A 19 es tábla versenyen szerinted megoldaná a problémát?Ott minimális az esély a döntetlenre legalábbis a 13 as táblához képest.
Szia Gábor!Az ezzel kapcsolatos problémák valóban sürük.szerinted a 19 es tábla megoldaná a versenyeken a problémát?A 13 táblához képest a döntetlen esélye a minimálisra csökken.
szia Cud! az a gond,hogy amikor már majdnem betelik a tábla,és azt irja hogy lehetetlenség nyerni,akkor is ugyanúgy megvan az esély. ezt úgy értem,hogy játszottam például valakivel ott volt a 4-em,ő nem zárta el mert nem vette észre. erre amikor ő letette az ő bábuját,egyből kiirta a rendszer,hogy ebből az állásból lehetetlenség nyerni. és ez már többször is előfordult sajnos. fényképeim is vannak róla. a 19-es tábla valószinű,hogy annyit javitana,hogy ott ez nem derülne ki,hogy a lehetetlen mégis csak lehetséges.mert nem nagyon lehetne eljutni aodáig,hogy kiderüljön.