« Back to All Topics
amőbaverseny
Posted in 
General
amőbaverseny
Posted in 
General
amőbaverseny
sziasztok.érdeklődni szeretnék,hogy versenyen amikor a (kialakult állásból lehetetlen nyerni) helyzet van,akkor mi alapján dőéik el,hogy ki lesz a meccs nyertese?? válaszotokat előre is köszönöm.
Szia!Teljes mértékben egyetértek veled de talán egy ilyen kérdésre illő lenne válaszolni hiszen befolyásolja a verseny erdeményét is!Nemrég volt egy darts verseny és 2-ik helyre soroltak miután első helyen végeztem,azonos ponszámmal ugyan de 100% os győzelemmel!14 versenyt nyertem 3 év alatt egyértelműen mutatja a gp,mégis az összesített táblázatban 13 szerepel:)Láttam egy 8 pool meccset versenyen ahol az egyik gyerek kikapott  (48-48) pontjuk volt ami elég magas pontszám egy versenyen és mikor kiléptek nem a nyertes kapta a pontot!Hozzáteszem hogy nem gyenge csalások mennek az oldalon az elmúlt 2 évben!Elég ha megnézed az éves összesített gp táblázatot,évről évre ezrekkel magasabbak a pontszámok amit pár játékos generál:)Ne lepődj meg ha egy Juan ellen "véletlenűl' megszakad a neted:) további szép napot!
hello! nem gondolnám,hogy a lépésszám,vagy a pontszám alapján döntené el a meccs végeredményét.legalábbis az eddigi tapasztalataim nem ezt mutatják.Igazából az sem érdekelne ha ez alapján lenne eldöntve,de szerintem egy versenyen nem szabadna ennek mérvadónak lenni.nem az a gond,hogy veszit vagy nyer valaki ilyen helyzetben,hanem az,hogy nem találni benne a logikát,ami egy versenyen elvárható lenne.hogy mindenki számára érthető,és igazságos eredmények szülessenek.igy korrekt egy verseny.legyen az bármilyen játék is.de ez csak az én véleményem!!!!
Szia!Azt gondolom vagy a lépés szám alapján vagy az adott pontszám alapján dönti el de amúgy egy igen jó kérdés!Az a baj hogy azt látom ide teljesen felesleges írni.Azt is meg kellene nézned kivel játszottál mert érdekes eredmények tudnak megjelenni ha éppen a gp csalók egyikével játszól!Engem 2 a sorolnak be 2 ik helyre darts versemyen:)felmerűl a kérdés vajon szerverhiba áll a háttérbe vagy szándékkosság:) szia.  'cud'