FlyOrDie.com
« Back to All Topics
snooker(kettős érintés)
Posted in 
General
snooker(kettős érintés)
Posted in 
General
snooker(kettős érintés)
Én ezt a kettős érintést nem értem,szerintem a program
véletlenszerűen generálja ezt a "hibát".Következetesen figyelem és mindig meglepetésként ér...Sztem hülyeség,inkább a ragadó golyókat jeleznék.
Kedves apaka2,

A "kettős érintés" hiba akkor történik, amikor olyan helyzet állt elő, ami során feltételezhető, hogy egy "valódi" játékos a való életben nem tudná elkerülni a kettős érintést az adott lökés során, azaz a dákó hegye legalább kétszer érintené a fehér golyót a dákó tehetetlensége miatt. A számítógépes szimulációval ellentétben ugyanis a való életben nem lehet a dákót közvetlenül az első érintés után "azonnal" megállítani, a lökés erősségétől függően még centimétereket fog előre mozogni.

Hogy mikor történik ez a hiba, az függ a golyók helyzetétől, a dákó szögétől a két golyóhoz képest, a lökés erősségétől.
Azaz minél közelebb van a fehér golyó a célgolyóhoz, minél kisebb a dákó szöge a golyók vonalához képest, és minél erősebb a lökés, annál nagyobb az esély egy "kettős érintés"-re.
Kérdezném, hogy a "ragadó" golyókat miért nem jelzi a rendszer,ha már a kettős érintést igen,legalább annyira fontos lenne,ha már "profi" szabályok szerint játsszunk...?
A rendszer úgy veszi, hogy nincs ragadó golyó, azaz mindig van egy picike "rés" a két golyó között.

Tisztában vagyunk vele, hogy nem ez a lehető legtökéletesebb megoldás, és sajnáljuk ha ezzel bárkinek kellemetlenséget okoztunk.
élöben még senki sem szolt rám a kettös érintésemre !!! itt folyamatosan vesztek miatta.. pfff
kvg: az életben szabad szemmel nem lehet látni azt a kettős érintést amit itt a gép jelez.
tényleg azt hiszed a kettős érintés miatt vesztesz:)hihi
várlak szeretettel bármilyen billiárdban, nekem mindenhol be van állítva a profi szabály megmutatom neked, hogy nem a kettős érintés miatt vesztesz:)))
Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština
Czech
Cymraeg
Welsh
dansk