FlyOrDie.com
« Back to All Topics
CHAT nélkül jobb lenne
Posted in 
General
CHAT nélkül jobb lenne
Posted in 
General
CHAT nélkül jobb lenne
Üdv mindenkinek! Ma (márc.21.) nem lehetett írni senkinek a malomba (vagy máshol sem?) Nagy örömömre, mert néha borzalmas amilyen szöveg van, és amilyen emberek írogatnak. Remélem így is marad mindig és nem csak pillanatnyi leállás. Inkább némaság mint átkozódás, egymás megalázása, fenyegetés stb. Kösz Flyordie ezt a pillanatnyi csendet :)
hali!
ha káromkodnak a chat-ben akkor csinálj egy SS-t és küld el a modoknak és némítás gombot is használd:)
Sok olyan játékos van, aki valótlan dolgokat állít másról, és ezt nagy boldogan terjeszti is. Nos, ezt hiába is "fotóznád", mert nem tartalmaz káromkodást, se olyat amiért büntetésben részesíthetnék. Sőt, ha már nem bírod idegekkel, durvábban visszaírsz neki, ő készít fotót és én kapom a büntit. Tehát nekem az a "néma" este nagy megnyugvást jelentett és tudom, hogy még soknak... További jó játékot mindenkinek!
Kedves Spicces!

Olyan van a szabályzatban hogy bármi ami a másik személy terhére lehet vagy inzultálás merülhet fel azt bűntetik.
hali spicces!
Tudod ott a némitó gomb na ha azt használod akkor nem lesz inzultálás és nyugodtan játszhatsz nem tudnak felidegesiteni:)
Szeva ×free001× ! Ha jobban odafigyelsz, és elolvasod a 2-ik hozzászólásom, rájössz, hogy nem RÓLAM van szó, hanem panaszkodó (és ez való) játékostársaimról. Engem csak a káromkodó, gyalázkodó, műveletlen beszólások zavarnak, és ha történetesen "te" vagy a kiszemelt, hiába némítod, mert akkor semmit nem látsz a szövegből... Szóval nem némítani kellene senkit, hanem megtanulni viselkedni emberek közt. És ha már chat van, akkor azt civilizáltan használni... De ez már régi téma, kár minden szó...
hali spicces!
Ha valaki nem tanulta meg az illemet akkor ara már te meg én se tudom megtanítani tehát csak a némító gomb meg a ss marad.:)
Sziasztok!

Szerintem SPICCES-nek nagyon igaza van!
Ha lenémítod nem látod mit ír, és pl. ezeket írhatja: 
- Leírja az msn címed...
- Vagy az E-mailod...
- Vagy az igazi neved...
- Ilyen konkrét dolgokat ami személyi jogsértésnek számít!
Épp ezért inkább többször használjunk ss de ha nem mesél ilyeneket csak nagy akar lenni szemed előtt akkor nyugodtan némítsd! Egyébként némíthatod ez már tőled függ. Én kvázi például nem igazán használom én inkább képet készítek ilyenkor büntethetővé válik a játékos. 

Figyelem!

Minden kedves játékost megkérek aki betöltötte a 18 életévét lehetőleg büntetlen előéletű játékost és jóakaratú személyt hogy jelentkezzen moderátornak!

Nem kis óvodásokat akik azért jelentkeznek hogy tiltsák az embereket. Ilyeneket gondolom fel se vesz a FOD.

Ennyit akartam! Köszönöm figyelmeteket.
strong te nem vagy se mod. se op. úgyhogy teneked ilyen hangnemben nincs jogod a játékostársakat a moderátori munkára bíztatani aki akar mod lenni és megfelel a követelményeknek az mod. lesz aki nem meg nem ennyi.
szerintem meg egy ismeretlen játékos sehonnan nem fogja tudni az MSN címed se az emailod se az igazi neved ha nem adod meg neki.
Én továbbra is ajánlom a némító gomb használatát mert én se fogom az összes káromkodást elküldeni ss be mert akkor az egész napom a küldözgetéssel menne el és nem azért jövök fel az oldalra hanem játszani:)
"Nem kis óvodásokat akik azért jelentkeznek hogy tiltsák az embereket. Ilyeneket gondolom fel se vesz a FOD."

akor téged nemm vesz fel :D:D:D hihi
Helló!

Free már megint mit csinálsz?

Én csak biztatom az embereket hogy menjen de a te felfogásod egészen alacsonyan van.

Nekem roland11 te nagyon érdekes vagy free hozzászólása meg se jelent, de te 20 percre rá hozzászóltál "ellenem szólva"!
Vagyis szerintem, de NEM BIZTOS hogy te vagy free.

Na szóval ennyit akartam. Másrészt annyi hogy nyugodtan lehet használni a tiltó gombot. De ahogy Free elmondta hogy egész nap küldözgetné akkor nem rózsás a helyzet. Ezen javítani kell de csak ti tudtok javítani más nem. 

Mért nem azért jöttök ide hogy játszatok? Aki buzgón támogatja a FOD-ot kérem hogy ne azért jöjjön ide hogy szórja azokat a szavakat ami a más káposztalébe foglalt agya terített-e világra!

Na ennyit és ne sértődj meg mert ez így van. Legnehezebb nyelvünk van EU.-ban és mégse tiszteljük - mi magyarok se... Pedig nekünk kéne legjobban védeni hazánk! Mégis vannak olyan esetek amik tragikusak... (18)-(16)

Sziasztok
Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština
Czech
Cymraeg
Welsh