FlyOrDie.com
« Back to All Topics
NEm értem
Posted in 
General
NEm értem
Posted in 
General
NEm értem
Sziasztok!

Egy nagyon megalázó helyzetbe kerültem amőbában amit nem értek. Csalónak titulálnak és kaptam egy jelet is hogy programot használok.. Nagyon régóta használom a flyordiet és elég megalázó dolog számomra hogy programosnak írnak mikor nem csalok olyan ritkán játszom hogy az hihetetlen az elmúlt időben volt időm kicsit feljönni és élvezni a játékot a  mai napig még meg nem kaptam ezt a megalázó és leszégyenítő jelet. Kérem valaki válaszoljon hogy mit tegyek ez ellen hiszen én nem csalok. Miből döntik el hogy valaki használ valamit és nem?? ha programom lenne nem verne meg senki azt hiszem de engem vertek meg és nem egyszer. Kérem valaki segítsen hogy hogy lehetne eltüntetni ezt a jelet. Köszönöm
hali danika!
1. ha nem hazsnálsz progit akkor ugy lehetséges az hogy jelet kapsz ha játék közbe msn- ezel vagy váltogatod az ablakokat amit a rendszer ugy érzékel hogy progizol.
A jel el fog tünni ha ne progizol és nem váltogatod az ablakokat ugy kn 10 15 meccs után.
2. ha progizol hagyd abba a program használatát és el fog tünni a jel.:)
Ezt végképpen nem értem!
Ma játszottam egy sakkot Katika felhasználóval.A játék előtt 302 pontom volt,és ami a lényeg tiszta név.Sikerült kikapnom és a meglepő a dologban,hogy a pontszámom ennek következtében nyilván csökkent.Ez érthető.De azt már nem értem,hogy a nevem után rögtön ott díszeleg egy piros felkiáltójel.Könyörgöm ha progiznék akkor nem kaptam volna ki.És a másik ha visszanézik a játékaimat akkor látható hogy nyerés vesztés előfordul.És az hogy lehet hogy valaki 800 ponttal sem jelzett?És ki dönti el hogy ki progis ki nem? Már nagyon megbántam,hogy úgy döntöttem,előfizető leszek,és lettem is. Kedves Operátor,ha ezt meg magyaráznád,megköszönném.
hali!
A progi jel el fog tünni ha játszol vagy 10 15 meccset.
A jelet ugyis megkaphatod ha játk közbe msn ezel vagy böngészel.
A progizást egy program figyeli ami azt nézi váltogatsz e  ablakot a játék közbe ha ezt sokszor megteszed ugy érzékeli hogy progizol és odabiggyeszti a jelet a pontod elé:)
A 800 pontos és nincs jele az ugy lehet hogy 2 gépröl játszik egyiken megy a sakk a másikon a progi és igy nem nyitogatja az ablakot és nem kap jelet:)
Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština
Czech
Cymraeg
Welsh
dansk