Sziasztok! Amöbán játszottam és benéztem ,hogy játszanak a nagyobb pontosok, mikor megláttam ,hogy egymást szidják, (Angolul)
Tisztességtelen játékos!!
Posted in
General
Szia Ancsa! Én is pont ebbe keveredtem csak engem szidtak. Ezt két móddal lehet orvosolni: -1:Némítód őket és szólsz egy moderátornak -2:Vagy némítod őket és küldesz SS... Nekem Ezt ajánlották. Nagyon sokan túllépik a határokat... Üdv.: Farkas erős
Szisztok! Sajnos en is tapasztaltam mar ezt a problemat. Sakkozni szoktam es foleg a spanyol anyanyelvu jatekosok beszolasai meredekek (amelyek altalaban a jatekostarsat, annak felmeno rokonait, stb. erintik). Nem tudom, hogy mi lehet a megoldas, mert arra nincs garancia, hogy letiltas utan nem jelentkezik fel egy masik nevvel. kisstom
Letiltod azt a nevet is. Vagy csak egesz egyszeruen figyelmen kivul hagyod. Ez nem olyan dolog, hogy all veled szemben es kapsz tole egy balegyenest...ezeket nem muszaj eszrevenni, meg mellre szivni.
Kedves NÉMO! Az SS nem más mint a billentyűzeteden a föl nyíl fölött lévő hatos gomb csoport fölötti jobbról az első kis gomb amire az van rá írva hogy Print Screen SysRq. Ez a gomb azt a célt szolgálja hogy ha megnyomod és utána megnyitod a Paintot és jobb klikk beillesztés akkor az a képernyő fotózódott le amit a gomb megnyomása előtt közvetlenül láttál.Ezt abban az esetben érdemes használni ha valami nem odaillő dolgot tapasztalsz (káromkodás) az egyik szobában.Ezt a Paint-on keresztül elmented (Jpg formátumban) és utána elküldöd a moderátoroknak.