Lépnek és kikapcsolják az internetet. Csók mindenkinek
megfejtettem az időcsalók technikáját az egyperces sakkban
Posted in
General
Hali! ... És? Most hogy ezt tudjuk, mit érünk vele? Mi is tépjük ki a modemből a kábeleket? :)
Mondjuk ez a programmal való játék ez elferdíti, eltorzítja a sakk szépségét, értékének felfogását... aki nem tud sakkozni, az miért nem keres más elfoglaltságot magának, miért van ennek értelme? Ez csak rontja a társadalmi normákat, manapság már a csalás lesz a trendi, a menő... :(
Akkor te valami profi lehetsz, mert ugyanis az időpontok szerint én írtam, és te csak UTÁNA válaszoltál :) Amúgy én a kábel kettévágására írtam hogy vágjuk 4 felé, ha már négyzetszám... de lehet 16 is, nekem 8 ^^ :D
Gyenge a géped ahhoz hogy kihúzd belőle a kábelt? Jó lenne, ha nem terjesztenél ekkora nagy ökörségeket, már megbocsáss... OP
De ha a másik fél kapcsolata megszakad, az idő automatikusan megáll, szóval az nem lehet hogy neked továbbmegy csak úgy... ott gyenge netkapcsolat lehet...
Ezt én is tapasztaltam, hogy az ellenfél vagy 4-et lép, mire lemegy 0:59-re az ideje 1 perces sakkon... hááááát, lehet, hogy ő gyorsabb, és a barátai körében a beceneve Kalasnyikov :)
Minek játszotok ilyen hazárdjátékokat? Leszoktok a gondolkozásról.... Vagdalkozni meg a favágóversenyen kell, nem a sakktáblán!
Sztem 32 Mbps gyorsaságú a neted :D :D:D:D azért nem tudsz lépni még a másik 4000-el tolja ;)(Y):O:|
4-5 -öt lépni, chat-telni és még ki is röhög az "ellenfél" na az má' tényleg sok a jóból. Mi ennek az értelme? Aki ekkora mágus az minek "játszik"? Ettől jobb lesz neki ? Ettől nő az önbizalma ? Minek van az admin ? Nem kellene ezeket a "nagymenőket" kiszűrni ? Elég, ha bepirosítják őket és kész ? Elvtársak, valami bűzlik de nem Dániában...