Felettébb érdekes lenne ha 1 bizonyos személy ellen gyűjtöttem volna össze kicsit több mint 600 pontott. Akkor jó pár hónapja kellene játszonom ezzel a személyel.
Amugy ez a személy 1 nagyon kedves ismerősöm akivel malmon szoktam többnyire beszélgetni és játszoni.
Hogy mindig nyerek!!?? Hát csak többnyire, azért ö is elszokott verni ami a legutobbi adatlapomból is kiderül.
Lényeg hogy ha kedves moderátorok megnézik jobban hogy Esztertől mennyi pontott is kapok akkor rájönek hogy 1 nap nekem pontolig nagyon nem érné meg zsinorban játszonom mondjunk 10 xer.hissz 1-2 szer ugy is kikapok tőle szoval sehol sem vagyok...Ha tényleg pontért játszonék vele akkor semmi értelme nem lenne 2 nél többet játszonom vele,hissz több játékért már nem kapok semmi pontott....
DEE Feltételezünk hogy Eszterel a pontért játszom és mindig nyerek AMI NEM IGAZ..Akkor segitek neked számolni M.J.C.ezredes ha jó számolom 1 nap akkor max 5 pontott kapnék ha levonom azt amit kötelezőleg minden nap levonak tőlem akkor rájössz hogy max 1-2 pontért játszonék ,,hát nagyon megérnél nekem játszoni..ahhoz képest 600 fölött vagyok és fél éves a nevem..akkár hogy is gondolkodok sehogy sem logikus amivel te rágolmazól,hogy csaló:s
M.J.C.ezredes jó lenne elösször kicsit magadba nézznél utánna rágolmaznál!!!!