FlyOrDie.com
« Back to All Topics
nem normalis jatekosok( unfair players)
Posted in 
General
Posted in 
General
kedves OP, nem lehetne valamit intezni vagy buntetni azzakot a jatekosokat akik csak karinkodnak es mocskolnak a darts-ba ....en jatzadni jovok ide es egy kicsit ki kapcsolni, nem azert hogy mind aszt mondjak hogy ( mocskos roman ...cigany stb) ezert kar elofizetni....nem akarok neveket adni mert nem akarok senkinek roszat csak arra kerem hogy nezzenek uttana ...koszi szepen
"nem akarok neveket adni mert nem akarok senkinek roszat"

akkor mit akarsz tulajdonképpen?

amúgy pedig:
http://www.flyordie.hu/help/report.html

OP
mit akaraok ?????     hat aszt hogy valaki legalab figyelmestese azookat a jatekosokat akik eszt csinajak es legalab igy lehet tobbet ilyen nem tortenik.....es a megis meg tortenik meg edzer akor tiltsak ki a jatekbol egy darabig ( ha van mas megoldas szivesen varom a valaszt kedves OPERATOR) ..koszi
Ott van a válasz hogy mit kellene tenned ha hasonlót tapasztalsz.
Ehhez viszont nevekre van szükség, anélkül elég macerás...

OP
OPERATOR!Szeretném ha vmit csinálnál bullet sakkban The_WorldChamp-pal.Bullet 1 perces sakkban állandóan sérteget és állandóan csalással vádol.Versenyszerűen sakkozok nem értem mi a baj ha jobb vagyok mint ő például.De bizonyítani nem tudja csak vádol.3 éve játszok ezen a szerveren,a sakkot meg már 10 éve játszom.Szóval szeretném ha sértegetésért rosszpontot kapna,vagy esetleg tiltást.Köszönöm.
neked mi bajod van harows????
mit csaltam ??? na lassam mondjad mit csaltam??
en aszt gondoltam normalisob vagy de lattom masnak a karjan orvendesz ....foglalkosztam en veled??? 
mondtam en neked valamikor is valami roszat ,,szerintem nem ,,hat akkor mi bajod van velem... 
csak akkor érted ha harrows lassan mondja?:D miféle agyi probléma az, ami meggátolja a felfogási képességeidet ha valaki gyorsan mond valamit? :D
Amúgy nem hiszem hogy kiderülne gépen keresztül hogy lassan írta vagy gyorsan:D
hali!
sibisteanu ne csodálkozz hogy lerománoznak haromán zászlot tezsel ki az infodba magyar létedre.
szégyeld magad!
Azt hogy ki csal és ki nem  majd az OP tudja és bünteti is:)
Üdv!

"sibisteanu ne csodálkozz hogy lerománoznak haromán zászlot tezsel ki az infodba magyar létedre.
szégyeld magad!"

Sibisteanu román, és a legjobb fej közöttük. Clown Szégyeld magad, hogy még mindig nem tanultál meg helyesen írni :(

UI: Majd ki "Tezsek" Vmit ;)
Tiszta sor!!!Hogy neveket nem mondasz-akkor miből gondolod hogy az OPERÁTOR tudja kiröl van szó?.Mellesleg nagyon sokat nem értenek eggyet egy két dologban miket irtál- miröl irsz!!!..Valamire szeretnél érteni de sajnos nem tudod..Világosan válaszolt a OPERÁTOR kérdéseidre..nem nagyon figyeltél ismételten(2x irt neked).Hogy román felségjeled van!, hát erröl nem nyilatkozom.Eggyet értek aki irt erre.U.I máskor 3.1 szb.nem a te dolgod érted mire gondoltam..Na szia máskor okos légy:):):)
THOAMS36 azért ha jól látom neked is át kéne futnod a magyar helyesírás szabálykönyvét.
Elnézést kérek THOMAS36 az imént láttam hogy engedélyezte a moderátor hozzászólásod a topicba amely előtt nekem még az írásod nem volt jelen amely abban az esetben -Nagyonnagy- volt, és az utolsó hozzászólást olvasva írtam az előbbit amit -Nagyonnagynak- szántam. Tehát a helyesírási gondok -Nagyonnagynak- szólt elnézést még egyszer.
Csak és kizárólag azért regeltem ide, hogy egy kedves ismerősöm, aki versenyszerűen sakkoz és mindössze 12 éves, szóval tudjak vele játszani, mert egy másik játékban együtt vagyunk. Egy nagyon kedves és segítőkész kislányról van szó és sokszor panaszkodik, hogy itt sértegetik és vádolják csalással, ez teljesen felháborít, mert ismerem és tudom, hogy még olyan esetekben sem csal a közös játékban, amikor egyébként majd mindenki más.
Ha valaki nem ért a sakkhoz, tanuljon, de ne fikázzon és sértegessen egy ilyen fiatal gyereket, mert ez undorító. Igen, te aki magadra ismersz, szállj magadba és húzz a francba innen, ha játszani nem tudsz, tanulj, ha veszteni, azt is meglehet tanulni...
- némító gomb használata
- sértegető játékosok jelentése

ezt tudom ajánlani

OP
>>>>>>>>> kedves OP, nem lehetne valamit intezni vagy buntetni
>>>>>>>> azzakot a jatekosokat akik csak karinkodnak es
>>>>>>> mocskolnak a darts-ba ....en jatzadni jovok ide es
>>>>>> egy kicsit ki kapcsolni, nem azert hogy mind aszt
>>>>> mondjak hogy ( mocskos roman ...cigany stb) ezert kar
>>>> elofizetni....nem akarok neveket adni mert nem akarok
>>> senkinek roszat csak arra kerem hogy nezzenek uttana
>> ...koszi szepen