FlyOrDie.com
« Back to All Topics
Bullet verseny
Posted in 
General
Bullet verseny
Posted in 
General
Bullet verseny
2009 január 20-án Bullet versenyt rendezek a Bullet 1perces 2.szobájában 16:00-től.12főt várok!Mindenki játszik mindekivel.Jöhet előfizető,nem előfizető is!;) FONTOS HOGY MINDENKI 300PONT FELETT LEGYEN.2009 január 20 15:30ig lehet "regisztrálni" itt a fórumon. Ha kérhetem a regisztrált játékost legyen a megfelelő helyen 15:45-re hogy a sorsolást meg tudjam oldani 16:00-ás kezdéssel.CSAK NORMÁLIS RÉSZTVEVŐT VÁROK!Köszönöm.

>>>>Ŀindermann<<<<
Sajnos ez a mai verseny elmarad mert kevés a jelentkező de sebaj, a legközelebbi verseny egy hét múlva lesz ugyanott,ugyanakkor,Ja és hozzá teszem aki megnyeri belépést nyerhet a Hunters Tagok Közé:D!

>>>Ŀindermann<<<
Hali!Nekem nincs 300 pontom, de ha nincs meg a létszám ott leszek!persze ha oké!?:)ha nem akkor én nemtudok segíteni...nem tudom egyébként miért olyan fontos ez a 300 pont felett...gondolom azért hogy ne kezdok meg amatőrök szerencsétlenkedjenek a te versenyeden ,de hidd el én se vagyok az attol mert a pontom minimalis ...3 éve sakk kőkeményem!!!!
hali!
senki se akar a hunters csapatba belépni ugyhogy jiába nyüstölöd itt magad felesleges:)
bye: Free:)
Hunters csapat,lol....Kit érdekel ez rajtatok kívül??:D
Sok mindenkit. 

És ti nem unjátok még?

>Sunny<
Kedves Chantal!
Engem nem érdekel,az hogy téged nem érdekel a hunters csapat.Ha tudnál olvasni akkor láthatnád hogy ez a topic nem erről szól!

2009 január 27-én Bullet verseny-t tertanék ha lenne rá jelentkező!Már lehet regisztálni! 12főt várok!

>>>>>>Lindermann<<<<<<
Biztos csak minket nem érintett meg,hogy bekerüljünk...:D
Kedves Chantal!
Elénzést nem téged akartalak irni hanem harrows-ot.MÉGEGYSZER ELNÉZÉST

<<<<Lindermann>>>>
Harrows túl nagy az arcod szerintem. 
És unom már hogy gyökerek állandóan beleírogatnak topicokba, amikhez nincs semmi közük.
1. Sakkozni nem tudsz. Akkor mit keresel Bullet verseny topicnál?
2. Kemény vagy, csak szét ne essél.

Minden egyéb kérdésre szívesen válaszolok.

>Sunny<
Kedves  Ŀindermann!

Feltennék neked 1 kérdést:

-Hol és mikor mondtam én azt neked, hogy nem érdekel a hunters csapat?

Szerintem te tanulj meg olvasni...veled életemben először most bezsélgettem, fent megtalálod azt az egyetlen hsz-t amit nekled cimeztem miota élek!Ha abban szerepel az hogyx utalom a hunters csapatot és nem érdekel,légyszives vastagitott betűkkel kiemelni nekem !!!mert ugye te rendkivül jól tudsz olvasni!:)hajrá már alig várom azt a mondatot amibol te ezt vetted le rolamn!
hi!
szerintem csak a ksigyerekeket érdekli a hunters csapat.
akinek benött a fejelágya anak elég 1 nick és nem fog ilyen versenyre járni.
meg aba a csapatba csalok vanak ugyhogy ne is foglakozon vele senki majd abahagyák.
bye Free:)
Kedves sunday

Igazán sajnálom,hogy nem engedték napvilágra a válaszomat,pedig igyekeztem visszafogni magam,és szerintem nem is volt durvább,mint amit te írtál nekem...
Szóval a lényege az volt,hogy kettőnk közül nem én vagyok a kemény,sőt a stílusodból ítélve a fák táplálkozását sem én segítem elő,hanem te...
A hunters csapatról pedig annyit,hogy lehet hogy a koromnál fogva nem érdekel a dolog.Ja,egyébként tudok sakkozni,de itt valóban nem játszom.A 'FÓRUM' szó jelentéséből adódóan pedig(feltéve,hogy tudod mit jelent)
hozzászólok,ha akarok,ezért van a fórum ugyanis...
Kedves harrows.

Sajnálom, ha vmivel megbántottalak, csak tudod tényleg unom, hogy mindenki ide nem illő dolgokat beleírogat a topic-ba, pedig elvileg jelentkezésre szántuk, de többet nem fogok(unk) a fórumba sakkversenyes cuccot beírogatni, itt úgysem jelentkezik senki XD.

>Sunny<
Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština
Czech
Cymraeg
Welsh