Sziasztok
Biztosan sokaknak nem fog tetszeni,amit írok,de ez már csak ilyen...:)
Kedves judit67!Tényleg tök jó,hogy Te MOD.szeretnél lenni,és úgy gondolod hogy jó lennél!Az már nem annyira jó,hogy közben megbüntettek,de valószínű ez nem véletlen történt!Ha többen játszotok egy IP.-ről(ha jól értem),akkor ez sajnos benne van a pakliban,és felvet egy kérdést is sztem.Egy MOD.-nak bizonyos technikai szintet is meg kell ütnie a gépével kapcsolatban,pl.hogy lehetőleg mások ne férjenek hozzá,itt a "kölkökre" nem térek ki inkább!Tehát ha a szomszédodat is veled azonosíthatják,aki többször volt büntetve,akkor már eleve ellőtted a dolgot.
Másik dolog,hogy én is tudok pár emberről,aki megfelelt
volna erre a posztra,és mégsem fogadták el vmiért.
Lehet,hogy észre kéne vennünk,hogy sima Magyar mezei halandó soha nem lesz itt MOD.??:)Mert valahogy senkinek sem sikerül soha....És itt most nem a 11 éves Boom féle gyerekekre gondolok...De mostmár kár ezen filózni,hisz gondolom belőled (sem) lesz moderátor már...
Másik dolog,pl.a darts.Julotte a modi,aki általában ott van,nekem nincs is bajom sem vele,sem azzal,amit csinál.
De ha azt vesszük,hogy 301-ben leginkább a Magyarok csinálják a cirkuszt,nem biztos,hogy egy Francia MOD. volt a legjobb megoldás,mert nem hinném,hogy annyira átlátja,mi folyik ott igazából néha...