FlyOrDie.com
« Back to All Topics
Tiltás
Posted in 
General
Tiltás
Posted in 
General
We've locked this thread - no more replies can be added
Tiltás
Kedves op  az utobbi két napban sokat gondolkodtam ,töprengtem. Lehet hogy nem megfelelő módon irtam önnek utobbi két levelem mivel nagyon ideges voltam .De mint felnött ember tudom hogy idegességel durva beszéddel semmit nem lehet elérni,de amikor az ember ideges másak a reakciói.Kérem szépen megvizsgálni ,mert biztos vagyok benne hogy senkit nem sértettem meg,senkivel nem voltam modortalan és soha nem csaltam. Azt sem hiszem el hogy nem megfelelően viselkedtem a játékban. Nem hiszem el hogy két és fél évig soha nem kellett tiltatni most megérdemelném.100% biztos vagyok benne hogy valami cselszövés áldozata lettem.Remélem önök sem gondolják komolyan hogy mod-nak jelentkezem és olyanokat írok hogy letiltassam magam.Bár mindenki csak ennyire viselkedne mint én.Köszönöm megértését és mégegyszer elnézést kérek két másik ideges levelemért.Döntsön úgy ahogy jónak látja de én nem érzem magam vétkesnek az biztos.Tisztelettel judit67
Nem tudom, hogy ennek miért itt a fórumban van a helye, de akkor lássuk: szóval mint a büntetés okából is láthatod, nem arról van szó hogy mit mondtál, hanem "korábbi büntetés elkerülése", ami annyit tesz hogy egy másik névvel voltak problémák, amit meglehetősen alapos okunk van feltételezni hogy együtt használtak a tieddel (v.ö. 5.5. pont a szabályzatban).

Kiváncsian várom a magyarázatot, hogy mi köze van kegyednek a Kyeoz---§§ nevezetű játékoshoz.

Köszönöm,

OP 
Kedves op az hogy önöknek alapos okuk van  azt kétlem .Ez csak azért is mert 3 család ruterről használjuk az internetet .Kyeoz nevezetű játékos az az egyik szomszédom  akivel használjuk az internetet.Amit 100%-ig be is tudok bizonyitani.Nem tudom hogy önök ezt hogyan figyelik de ha egy internet kávézoban valaki csúnyát mond akkor mindenkit kitiltanak? Kyeoz nevezetű játékos már többször is kapott fekete pontot.Én még soha ez egy kicsit érdekes.És pedig valószinű hogy használtuk már együtt egyidőben ezt az internetet.Ez szerintem semmi más csak valamelyik játékos ármánykodása.Köszönöm a lehetőséget.
A másik dolog hogy ez a nevemmel is játszottam már egyidőben Kyeoz játékossal és ez a nevem még soha nem kapott tiltást.Ennyiből is érdekes az önök megalapozott oka.
Érdeklődve várom a bizonyítékokat...
Arról is hogy Ön és kedves családtagjai SOHASEM használták ugyanazt a gépet mint a nevezett játékos.

Addig ugyanis kénytelenek vagyunk ezt feltételezni a rendelkezésünkre álló információk alapján.

Javasolnám továbbá hogy az ismerten problémás játékosokkal közös internet/gép használatát mellőzni sziveskedjenek, avagy a következményekkel számoljanak.

Ugyanis sajnos nem áll módunkban minden kedves játékosunk mellé egy ellenőrt ültetni, aki figyeli hogy éppen ki mivel játszik, ezért az egy masináról játszó játokosokat sajnos kénytelenek vagyunk egy kalap alá venni.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a rendszer nem hibátlan, de sajnos jobbat még nem találtunk ki.

Köszönjük a megértést.

OP

(egyúttal várom a javaslatokat, hogy mégis mit kéne csinálnunk egy letiltott játékos által használt gépen bejelentkező többi névvel, ha esetleg valaki nem ért egyet a jelenlegi szisztémával)
Ha már géphasználatról van szó,akkor erröl csak annyit hogy nem tilthatom meg gyerekeimnek ,ha átmennek a szomszédba ne játszanak a szomszéd gépén és az ő gyerekeinek sem ha nálam vannak hogy ne nyúljanak a gépemhez .Ezt nem hiszem hogy hogy te megtiltod a gyerekeidnek(bocs a tegezésért de  te is letegeztél első válaszodban).És szerintem senki nem tilthatja meg,ha épeszű ember.Bizonyítékomról meg ha leírod miként tehetem meg (hogy ruterről netezünk) mindenféle képpen megteszem,hogy bízonyitsam ártatlanságom mert magyarázkodni kell  felnött embernek, mint a gyereknek az oviba vagy iskolába,egy nem hibátlan rendszer végett.Köszönöm játszó társaimnak hogy kiállnak mellettem ,és ez is csak azért van mert nem bántottam meg soha senkit.És szerintem nem sok ellenségem van  itt a játékokban és ez is csupán csak azért mert  megtanultam kulturáltan viselkedni,de ezentul azt sem bánom ha egymást eszik meg itt az emberek,mert tőletek sem bizalmat, hanem tíltást kapok.
Én egyet értek veled OP! Méghozzá azért, mert 1 igazi bűnös is foghatja a szomszéjdára,hogy 1 routeren megy a net... Lehet,hogy judit tényleg nem csinált semmi, de csinálhatott is... Ha most csak úgy szó nélkül hagynák akkor szerintem a kirúgottak többsége ilyen kifogással jönne,hogy unbannolják őt :)
hali!
Osbornnak tejesen igaza van:)
ezel a kifogásal jöne mindenki hogy unbannolják a nickjét:)
peched volt judit:D
bye: Free:D
Kedves Judit,

Annyit tudok tanácsolni, hogy ha már így összekötött téged a sors a szomszédaiddal, azok kölkeivel, és még ki tudja kikkel, próbáld meg megbeszélni velük, hogy ne más játékosokkal, hanem inkább a játékkal foglalkozzanak.

Én ugyanis sajnos nem tudok ott ülni a gépeitek előtt, és azt figyelni hogy éppen melyik kölök csinál valami huncutságot rajtuk.

Éppen ezért - bár lehet hogy te vagy a legideálisabb jelölt egy moderátor pozícióra - a jelen körülmények sajnos ezt nem teszik lehetővé, hiszen nem igazán ideális ha egy moderátor gépéhez az egész környék hozzáfér.

Köszönöm a megértést,

OP
Azt hiszem op hogy ez már mellébeszélés mert,ha mod lehettem volna tudod nagyon jól hogy akkor véletlenül sem engedtem volna  oda mások kölkeit a te szavaiddal mondva, én inkább gyerekeknek nevezem (mert kölke csak egy állatnak van sztem)de hát lehet neked nincs gyereked mivel csk 33 éves vagy amint láttam adatlapodon.Nem tudom hogy sajátaidat neveznéd e kölöknek?Free és osborn :egyáltalán nem vagyok kirugva csak 3 nap tiltást kaptam az egyik ,a másik dolog meg az hogy sajnos belöletek van sok a flyordi-on akikből egy pozitiv gondolat nem jön ki és szerintem a játékokban sem vagytok különbek.Osborne  én két és fél éve játszom itt  és soha nem volt tiltásom a szomszédomnak pedig már többször volt ,és azt sem hiszem el hogy ilyen eset olyan sokszor fordul elő.Őrülök neki  hogy nagyon sok pozitiv gondolkodású ember van de sajnos ilyenek mint ti ketten vannak többen.Magyarul sem írsz helyesen Free és a végén még beirod angolul hogy, bye. Bye
Op még annyit szeretnék mondani hogy az életben megtapasztaltam hogy egy poziciót nem megszerezni nehéz hanem megtartani,és ezt is csak arra mondom hogyha megbiztatok volna bennem és ha egyetlen visszaélést láttatok volna úgyanúgy vissza lehetett volna venni a megbizatást,mint ahogy megkaptam volna .A másik dolog az hogy nem akarom elhinni azt sem hogy valakinek  van egy nickje ami már többször is volt tiltva(Kyeoz példája amit már többször is láttunk) és ugyanannak a személynek van két nagyon régi nickje ami soha nem volt tiltva.Mert ettől azért röhögő görcsöt is kapok. 
Ezt nem tudom szó nélkül hagyni...már ne is haragudjatok!Kedves op.nem hinném,hogy kizáró ok lenne az,hogy egy routerről hány gép megy és hányan férnek hozzá.Ez már tényleg kifogás,szerintem is.Lefogadom,hogy benneteket sem ellenőriz senki,sem az operátorokat sem a moderátorokat,hogy a ti gépetekhez kik és hányszor férnek hozzá,hányan használják azt.
FREE!!!neked meg csak annyi mondanivalóm van,hogy egy rosszindulatú,kárörvendő valaki vagy!!!Ahogy látom elég széles vigyorral jelezted,hogy pechje volt a judit67-nek.Még neked is lehet!Ezzel a modorral meg sem közelíted judit67-et,és még te nevetsz rajta?!Ja!és még valami...Free igaz,hogy itt mindenki hozzászólhat egy topichoz,de ahogy látom a Fórumban mintha te lennél a visszhang!És még egy pozitív mondatodat sem olvastam sehol.Gondolkozz el ezen és javasolnám,hogy nem ártana ha emberségesebb lennél!Az még senkinek nem ártott meg;)Tisztelettel:RHEIA
Kedves op.juditnak igaza van egy kedves és tisztelet tudó hölgy, sajnos itt a flyordiba vannak rossz akarok .Amikor valaki fel jut magasabb pontra rögtön letiltsák,vannak olyan játékosok akik nem viselik el,ha valaki jobb náluk,ez az én véleményem.Én ezt tudtam elöre,hogy valaki biztos judittal ezt fogja csinálni.sajnos ezt tapasztaltam ebben a játékba.némelyik játékos ölni tudna ,pedig ez csak egy játék,de hiába írunk önnöknek nincs értelme,ugyanis nem tesznek ez ügybe semmit.Judit67 játékát szoktam figyelni és soha nem csalt csunyán még nem hallotam beszélni.  Egy tisztelett tudó hölgy.bár mindenki ilyen lenne mint ö.  tisztelettel Picur
hali!
lejárt már más helyesirását kritizálni.
a másik az Op nak igaza van.
én nem járok backgamonra ugyhogy még nem játsztotam veled.
én egy szoval se mondtam hogy nem lenél jó moderátor.
ha megválasztotak volna örültem volna neki mert igy gyakraban lett volna magyar mod fent az oldalon.
bye: Free:D
Sziasztok!
Semmi közöm hozzá, ezért elmondanám a véleményemet.:D
.Ezt nem hiszem hogy hogy te megtiltod a gyerekeidnek(bocs a tegezésért de te is letegeztél első válaszodban).És szerintem senki nem tilthatja meg,ha épeszű ember. Mondja ezt apofisz.
szintén Ő mondja:
Azt hiszem op hogy ez már mellébeszélés mert,ha mod lehettem volna tudod nagyon jól hogy akkor véletlenül sem engedtem volna oda mások kölkeit a te szavaiddal mondva, én inkább gyerekeknek 
Szóval akkor kedves Judit! épeszű vagy, és odaengeded a szomszéd gyerekeket a gépedhez?. Ha moderátor lennél elmenne az ép eszed és nem engednéd oda őket?
Mikor a másik topicban annyira nyomultál a moderátor posztra, már akkor feltűnt nekem, hogy milyen rossz a helyesírásod.  Akkor is azt gondoltam, ha valaki ennyire modi akar lenni, főleg ilyen helyesírással,(sokat elárul ám az emberről) az nem jó. Most, hogy Free-nek ezt vetetted a szemére, már teljesen biztos vagyok benne, hogy nem vagy rá alkalmas.
A büntetéssel kapcsolatban: az ártatlanság vélelme, kontra objektív felelősség kérdésben azért is az utóbbi felé billen a mérleg nyelve, mert Te vagy a felnőtt, az "elkövetők" pedig a Te felügyeleted alá tartozó gyermekek.
csüsz!
Tojgli csak azért nem állok le vitatkozni veled mert nem láttam még egyetlen egy topickot sem ahol pozitivan szóltál volna hozzá,tehát egy negativ kisúgárzású ember jobb ha ha inkább halgatna .És szerintem már több játékosnak is ugyanaz a véleménye rólad, mint nekem:D:D:D. Helyesírásról meg rólad se beszéljünk:D. Ha nem éppen nyugodtan írsz le valamit  te talán átvizsgálod hogy helyesen van e leírva vagy nem ? Póénos vagy nagyon(azt csak te hiszed hogy az vagy:p)
Nahát Tojgli!!!Hogy te mennyire okos vagy és milyen hibátlan a helyesírásod!!!De ha osztályozni kellene akkor egy szép karót kapnál érte,ugyanis ha valakit idézel,akkor kötelező,de legalábbis illene idézőjelet használni.Ha nem tudnád melyik az,most és itt megmutatom neked:)Így néz ki":)Tehát ezt kell használni mondat elején és végén,ha már idézel.Tanulság:Bagoly mondja verébnek,hogy éjszakás?:D:D:D
Judit!!!!!!!!!!!!

BANOLTAK ÍGY JÁRTÁL, MINT PÉLDÁUL Ő, EZ WAN SPRITE
Sziasztok

Biztosan sokaknak nem fog tetszeni,amit írok,de ez már csak ilyen...:)
Kedves judit67!Tényleg tök jó,hogy Te MOD.szeretnél lenni,és úgy gondolod hogy jó lennél!Az már nem annyira jó,hogy közben megbüntettek,de valószínű ez nem véletlen történt!Ha többen játszotok egy IP.-ről(ha jól értem),akkor ez sajnos benne van a pakliban,és felvet egy kérdést is sztem.Egy MOD.-nak bizonyos technikai szintet is meg kell ütnie a gépével kapcsolatban,pl.hogy lehetőleg mások ne férjenek hozzá,itt a "kölkökre" nem térek ki inkább!Tehát ha a szomszédodat is veled azonosíthatják,aki többször volt büntetve,akkor már eleve ellőtted a dolgot.
Másik dolog,hogy én is tudok pár emberről,aki megfelelt 
volna erre a posztra,és mégsem fogadták el vmiért.
Lehet,hogy észre kéne vennünk,hogy sima Magyar mezei halandó soha nem lesz itt MOD.??:)Mert valahogy senkinek sem sikerül soha....És itt most nem a 11 éves Boom féle gyerekekre gondolok...De mostmár kár ezen filózni,hisz gondolom belőled (sem) lesz moderátor már...

Másik dolog,pl.a darts.Julotte a modi,aki általában ott van,nekem nincs is bajom sem vele,sem azzal,amit csinál.
De ha azt vesszük,hogy 301-ben leginkább a Magyarok csinálják a cirkuszt,nem biztos,hogy egy Francia MOD. volt a legjobb megoldás,mert nem hinném,hogy annyira átlátja,mi folyik ott igazából néha...
Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština
Czech
Cymraeg
Welsh
dansk