Jó estét!
Ha az én véleményemre kíváncsi a következőket tenném közzé:
-Na már most minden ember más, mindenki más szempontokat helyez előtérbe és vesz figyelembe, ami azt jelenti, hogy ebben az esetben az Ön véleménye a tiszta játékról szól és a "kikapcsolódásról"...ez mind szép és jó, én értékelem ezt!Tisztességes ember, akivel biztos vagyok benne, hogy jó meccseket lehet játszani...De arról megfeledkezik, hogy más emberek más okból vannak itt...Nehezen találhat egy olyan embert, aki Önhöz hasonló véleményt tanúsít!Ne legyen makacs...én csak ezt tudom tanácsolni!A szabály az szabály, a törvény az törvény, aki nem tatja be szabályt sért meg, amely következményekkel jár a szabálysértés mértékének megfelelően...1 moderátort sem fog meghatni ez a szöveg...ők egyetlen dologra figyelnek, azok pedig a tények, az információk és a bizonyíték...jelen esetben Ön szabály sértett, ami jár az jár...pl.20 játékból 20 vereség magunk közt szólva is kissé gyanús, és ha alaposan kivizsgáljuk a helyzetet az Ön vallomása ezt alá is támasztja, mert Ön nyert meccseket vesztett el szándékosan...Öngólt rúgni pedig nem szabályos:)magyarázatot pedig nem fogadunk el...elég a bizonyíték alátámasztásul a vádlott fellebbezhet, de nem sok minden változtatható, enyhítő körülmények ugyan vannak...:)De biztos vagyok benne, hogy figyelmeztették Önt és nem első alkalommal tiltották ki...
Az én tanácsom az, hogy továbbra is maradjon ilyen ember, de fogadja el a pontot ami jár Önnek és nem lesz belőle sportszerűtlenség...ami egyes játékost illet, hogy hogyan viselkednek...erre csak annyit tanácsolok Önnek, hogy 1 felnőtt ember erre bizony nem figyel!Én azért vagyok ilyen nyugodt, mert hiába sértegetnek engem...tudom, hogy sokkal okosabb vagyok náluk:)az, hogy közzé teszi : "Chantal végre van 1 hsz amihez jól szoltál hozzá" meg blabla..ezzel önmagát minősíti...nem volt gyerekszobája és örül magának...na és? Tisztességes ember ezen mosolyog 1-et, hogy ejjha ez is csak a napot lopja:D
Minden jót!:)
Ui.: aki értelmes embernek érzi magát az velem egyetért:)