FlyOrDie.com
« Back to All Topics
Egy gondolat foglakoztat engem:)
Posted in 
General
Posted in 
General
We've locked this thread - no more replies can be added
Sziasztok OP-Moderátor és a többi emberkék:)
Egy friss élmény,meg régi emlékek miatt írok kicsit ide.Leszögezem előre:engem nem érdekel a pont hajszolása a játékban.Én azt vallom hogy az életben érvényesüljek és a játékban kikapcsolódjak.Ma egy nick büszke volt miként tud lelépni egy játéka után,persze ha nyert.Erre beugrott a régi emlékem,mikor kettő nevemet is kitiltották innen.Olyan indokkal hogy nem játszom tisztességesen.Ez abból adódott össze hogy én végigjátszottam a játékot,persze bármennyit és a végén ha nyertem feladtam.Attól hogy engem nem érdekel a pont lehet mást igen,ezért nem vettem el szinte senkitől sem.Tán a rendszer figyelte a feladásaimat és törölte neveimet.Egy a fura,az olyan emberek játékát nem figyelik kik egy játék után és persze nyeréssel kirohannak?Elhiszem hogy van az oldalnak szabályai melyek nem akarják engedni a feladásokat.De!Ezek a játékok sok sok menetesek voltak és nem arról szóltak hogy a pontok átkerüljenek.Megérteném én a szabályokat ,ha ez egy verseny oldal lenne.Hol mindenki versenyezik a másikkal.De nem erről van szó! Kikapcsolódni járunk fel.Annó nem írtam a fórumba hogy ez kissé sértő hogy tisztességtelennek tituláltak,most kicsit megemlítem :)Akkor mi is a tisztességtelen viselkedés? Játszani bármennyi menetet,és a végén nem elvenni a pontot,vagy egy nyert menet után vigyorogva kilépni és a közösben büszkélkeni?Attól hogy ez Net, nem kellene a tisztesség fogalmát átírni.Lehet okos válaszokkal reagálni,de idétlenekkel is,vagy netán a kötekedőkkel is:)Remélem lesz valaki ki meggyőz engem hogy én viselkedtem annó rosszúl és a másik cselekedet a helyes.Szép napokat nektek! Sziasztok
Szia!
Részemről két dolgot fűznék hozzá:
1.Hamár pontokért megy a játék,valahol tisztességtelen a végén feladni,mert az ellenfeled jogosulatlanul jut "előnyhöz",ill.pontokhoz.Valamint a MOD.-nak nem kell tudnia róla,hogy Te nem pontokért játszol,így amit csináltál,pontadásnak tűnhet,így büntetés járt érte,ami talán jogos is!
2.Akik egy nyert játék után vigyorogva kilépnek,és a "közösben"még rád is osztják,hogy"Naaaa,mekkora looser ez a harrows,most is elvertem",ehhez no comment inkább,mert nem szeretnék büntetést kapni mások szidása,ill.csúnya beszéd miatt!Mindenesetre az ilyen emberek elgondolkodtatóak!Nem lenne rossz egy olyan szabály,ami előír minimum két játékot,mert így esélyed sincs a visszavágóra.Ilyen persze nem lesz,mert az korlátozná a "játékos" lelépéshez való jogát,amit persze meg kell adni mindenkinek!
Szerintem pedig megoldhatnák azt, hogy egy játék min. 2 játszmából álljon. Mindenki tudná, hogy így van. Ha van ideje lejátszani akkor játszik, ha nincs akkor nem. Ez jelenleg is így van. Lehet tudni, hogy bizonyos játékok milyen időintervallumok alatt játszodnak le, általában. Akinek nincs annyi ideje, az nem igazán szokott elkezdeni játékot.

És már csak "Akinek nem tetszik, az nem kell játszodjon" alapon is meg lehetne csinálni.
én aztbírom hogy minden vesztes azzal jön hogy kit érdekel a pont!!!
OTT A PONTSZÁM MENTES SZOBA!!!!!!!!!!!!
holi holi :) Gyere az amőbába és megmutatom neked ki a vesztes:)De hol van pontmentes vagy milyen szoba?Én van mikor sporiként játszom,de az olyan arcnélküli és ezért szoktam többet a nevemmel játszani.Hát te lennél a harmadik tipusú hozzászóló:)Na,lényeg a lényegben,keress az amőbában:)Megismered a határaidat:)
Szia:)
Ja huli
Vagy ha netán nem még helyesbítek:)
Jó estét!

Ha az én véleményemre kíváncsi a következőket tenném közzé:

-Na már most minden ember más, mindenki más szempontokat helyez előtérbe és vesz figyelembe, ami azt jelenti, hogy ebben az esetben az Ön véleménye a tiszta játékról szól és a "kikapcsolódásról"...ez mind szép és jó, én értékelem ezt!Tisztességes ember, akivel biztos vagyok benne, hogy jó meccseket lehet játszani...De arról megfeledkezik, hogy más emberek más okból vannak itt...Nehezen találhat egy olyan embert, aki Önhöz hasonló véleményt tanúsít!Ne legyen makacs...én csak ezt tudom tanácsolni!A szabály az szabály, a törvény az törvény, aki nem tatja be szabályt sért meg, amely következményekkel jár a szabálysértés mértékének megfelelően...1 moderátort sem fog meghatni ez a szöveg...ők egyetlen dologra figyelnek, azok pedig a tények, az információk és a bizonyíték...jelen esetben Ön szabály sértett, ami jár az jár...pl.20 játékból 20 vereség magunk közt szólva is kissé gyanús, és ha alaposan kivizsgáljuk a helyzetet az Ön vallomása ezt alá is támasztja, mert Ön nyert meccseket vesztett el szándékosan...Öngólt rúgni pedig nem szabályos:)magyarázatot pedig nem fogadunk el...elég a bizonyíték alátámasztásul a vádlott fellebbezhet, de nem sok minden változtatható, enyhítő körülmények ugyan vannak...:)De biztos vagyok benne, hogy figyelmeztették Önt és nem első alkalommal tiltották ki...
Az én tanácsom az, hogy továbbra is maradjon ilyen ember, de fogadja el a pontot ami jár Önnek és nem lesz belőle sportszerűtlenség...ami egyes játékost illet, hogy hogyan viselkednek...erre csak annyit tanácsolok Önnek, hogy 1 felnőtt ember erre bizony nem figyel!Én azért vagyok ilyen nyugodt, mert hiába sértegetnek engem...tudom, hogy sokkal okosabb vagyok náluk:)az, hogy közzé teszi : "Chantal végre van 1 hsz amihez jól szoltál hozzá" meg blabla..ezzel önmagát minősíti...nem volt gyerekszobája és örül magának...na és? Tisztességes ember ezen mosolyog 1-et, hogy ejjha ez is csak a napot lopja:D

Minden jót!:)

Ui.:  aki értelmes embernek érzi magát az velem egyetért:)
Látom huli nem igazán sikerült értelmezned sziget írását!
Gondolom(az értelmes hsz.-ből)te is az a típusú emberke vagy,akiről szó volt kicsit feljebb!Tudod,aki lelép és utána röhög!Hadd gratuláljak!
Szia Chantal19!
El kell ismernem az igazad,de mint makacs ember lévén,az enyémet is:)Én erre az oldalra úgy tekintek mint egy kikapcsolódási lehetőségre.Ami nem a pont hajszolásából áll(mint az életben a pénzzel)Szerintem túlságosan túl van értékelve a pont mennyisége az oldalon.Elég sokan tudják hogy ha valaki felpörög a sebességemre ,akkor elég egy perc a játékhoz(Így símán lepörög 20 játék) :)
Én elég idős vagyok már ahhoz hogy heves szívveréssel játszak félve hogy elveszik e a pontomat e vagy sem:)
Most hogy itt írok és nem látom a színemet,meg sem tudom mondani neked milyen pajzsom is van:)Szeretem a laza gyors játékokat,és ezt csak azokkal lehet játszani,kik nem rettegnek hogy vesztenek.Ezt nevezzük önfeledt játéknak:)jJa és jelezték e nekem hogy letiltanak? Hát nem:)Onnan vettem észre hogy belépéskor egy üzenet ugrott fel:)Ez van,így jött a következő nick.De mi van akkor ha tényleg ennyire béna lennék és zsinórban veszítenék?Ez nem lehetséges?:)Játszottam én már nagyon amatőr emberrel:)Akkor is kitiltanának mert tisztességtelenül vagyok nagyon amatőr?:) Érdekes,nem?:)Én akkor sem rinyáltam a neveimért,ma sem teszem.Csak furcsállom a megoldásokat,mert lehet tényleg ennyire amatőr valaki,ki mindig csak veszít.De mivel lassan öt éve itt vagyok,tapasztaltabb lettem,és döntetlent adok:)
Ha megszakadnak sem fog érdekelni a pont:)De amúgy igazat adok neked.Komolyan!Na ne vigyorogj:) Mondom hogy komolyan:)Szép estét:)
Szia:)
Az igaz, hogy szabályzat alapján nem szabad pontot adni, de ahogy már sziget is példázódott van aki akarata ellenére veszíti el a játszmákat. És ezért büntetik. Aki nem volt ilyen helyzetben annak könnyű beszélni:p...És erre a minnapi életben is vannak példák. Mondjuk ezekre az emberjogi szervezetek figyelnek és akkor folyamodnak felfele. Itt meg csak köznép és legfelsőbb szerv van.

Amúgy pedig a pont átadásokat teljesen soha nem lehet kiszürni...Mindig lesznek kiskapuk.
Sziasztok! 
Ott van az amőbán ZIDANE10 a 33:1 GY-V arányával, ami ugye "emberfeletti" teljesítmény. Ugynazokkal a többnyire nőies nickű személyekkel szokott játszani. Az is lehet hogy ugyanaz a nő,csak sok névvel. Ez a "nagyvonalú" játékos ha nyerésre áll feladja. Ha a nézők miatt már kínos a szitu, akkor csak haggya letelni az időt. Derék "nagymesterünk" pedig szívesen fogadja az adományokat. 
Sziget! Akkor most ezt is el kell tűrni? Ki tegyen különbséget a rosszszándékú és a jószándékú feladások között?
  sziasztok!
hmmmmmmmmmm...........
 itt álltalában mindenki azért nyit egy topikot mert úgy érzi , hogy sérelem érte . én is !
 a másik cikkhez azért szólunk hozzá , mert teljesen más a véleményünk , vagy éppen saját igazunkat látjuk benne
(kivéve Chantal-t mert ő okosabb mindenkinél-és ezt biztosan tudja is-és sosem felejti el hangoztatni) :(
 amugy  tényleg van pontszámmentes szoba.  ha a sakk.hu oldalon lépszbe , középen vannak a szoba felsorolások  
   T.  Sziget
 lehet, hogy nem érdekel a pont , de az amőbában elég jó a helyzeted , és ott  nem adod fel nyertes partit.
ezzel nem bántani akarlak !!!!
 ugy látszik az amőba számodra kedvesebb időtöltés ! :)
és ez így van rendjén :) én például inkább sakkozgatok , a többi helyre járok csak ugy játszódani:)
  a kötelező visszavégóról ---- az 1 perces versenyről volt egy pár észrevételem (kizárólaga versenyről  )  ,  de sokan lehurrogtak , hogy nem lehet másokot korlátozni!!!
 amugy   itt sokminden tilos ami "valakit" zavar !! 
ne hidd , hogy a rendszer figyeli a játékaidat  !  
vannak erre önkéntesek is.......
 elnézést ha bárkit megbántottam (kivéve Chantal-t mert Őtnem érdekli , de azért remélem Neki is okztam kellemes időtöltést ezzel az írással  -mármint ha olvasta- biztosan van benne 1~2 hiba.  vagy több :))
 ui : én is értelmes embernek tartom  magam , és  mégsem értek veled egyet :)

előre agondtalan , kellemes, játékkal töltött percekért!!

KELLEMES  BOLDOG  KARÁCSONYT MINDENKINEK !!!!
Sziasztok!
Most kaptam egy infót,mely szerint tojgli írása végett kitiltották Zidane játékost.Hát ha már valakit ilyen végett kitiltanak,akkor elég nagy baj van itt.Én és a többi játékos tojglit úgy ismeri mint egy kötekedő embert.Engem is nem egyszer igyekezett kihozni a sodromból,és nem félt ezért semmilyen eszközt használni.Mocskolt engem,a családom,meg akit csak tudott.De idővel az ember nem veszi fel az ilyen egyének kötekedéseit.Én Zidane játékosról egy dolgot tudok:nagyon jól játsza az amőbát.Játszottam vele több játékot és biztosan állítom hogy progit nem használ,elég a tudása hogy legyőzze a többséget.Ha így nézzük a dolgot,akkor bemószerelhetünk bárkit ki jól játszik?
Szép lassan mindenkit kitiltanak és maradnak az amatőr játékosok.Majd gondolom köztük is lesznek irígy emberek,kik mondvacsinált okból panaszkodnak a másikra,kit azonnal tiltanak.Majd szép lassan nem marad senki,csak a moderátorok és ki tudja kik még....
Csak így továbbb...gratulálok az oldal szabályaihoz!
Szép estét!
Sziasztok
"bemószerelhetünk bárkit ki jól játszik?"

igen bemószerelhetsz, aztán hogy lesz -e eredménye az majd elválik...

Tudod senkit nem tiltunk ki bemondás alapján, amíg nincs ellene valami kézzel fogható bizonyíték.
Attól hogy valaki jól játszik, attól még csalhat is.

Maradjunk ennyiben, mielőtt folytatnád az alaptalan rágalamakat.

Köszönöm,

OP
Jobb napokat OP!
Ezek nem vádak......tények.
Zidane játékosról annyit hogy nagyon kicsi a reakcióideje,ami azt mutatja hogy nem csal.Nem nehéz összerakni a dolgokat: ír valaki és a másik már tíltva is van.Ezt nevezzük bemószerolásnak.Én nem vádaskodom,csak a dolgokat raktam össze.De a kedvedért bemegyek a játékba és elmesélem az esetet,kérem az embereket írják le a véleményüket erről.
És a vélemények közzül ne csak az olyan emberek írását olvasd el kik azt irígységből írják!
Sziasztok!
Ha valaki ennyire lelkére veszi egy csaló kitíltását az elég furcsa. Madarat tolláról, szokták mondani. Eddig sem voltál hiteles személy sziget. Tényleg leosztottalak párszor, mert jó emberismerő vagyok. A progisok és csalók elleni kűzdelmemben mindíg ellenem voltál. Maradunk tovább a két ellentétes sarokban. 
Képviseld tovább a csaló barátaid érdekeit.
"Ezek nem vádak......tények."

tények: 
tojgli "bemószerolta" Zidane-t
mint kiderült, Zidane tényleg csalt 
ezért megkapta méltó büntetését

Vádaskodások: 

"Szép lassan mindenkit kitiltanak"
"mondvacsinált okból panaszkodnak a másikra,kit azonnal tiltanak"
"nem marad senki,csak a moderátorok"

Valamint:
"biztosan állítom hogy progit nem használ,"
ki mondta hogy használ?

"nagyon kicsi a reakcióideje,ami azt mutatja hogy nem csal."
ez így kicsit azért szakmai volt...

Úgyhogy kérlek fejezed ezt most itt be, amíg nem késő, és  fogadd el a moderátorok döntését, akiknek jó okuk volt rá, hogy a kedves Zidane barátodnak a megfelelő büntetést kiszabják.
Tudod, a moderátorok látnak olyat is amit te nem. Gondolom te nem ülsz napi 24 órát Zidane mellett, hogy mindent látsz amit csinál, hacsak nem te vagy ő.

Tojglinak pedig köszönjük, hogy felhívta figyelmünket a csalásra.

Köszönöm,

OP
Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština
Czech
Cymraeg