FlyOrDie.com
« Back to All Topics
AZ EGYPERCES VERSENYRŐL............
Posted in 
General
Posted in 
General
hi OP ,   sziasztok 1 percest kedvelők

a következőket javasolnám a bullet versenyszobában a versenyen alkalmazni:

NE lehessen kitenni a "ne zavarj" ,
 és a " mindjárt jövök" jelzést

NE lehessen tiltani a másikat-még azon az áron is , hogy inkább csetelni se lehessen

két játékosnak (aki éppen nem játszik) pontszám szerint egymás mögött áll , kötelező legyen elfogadni a kihívást

korlátozni kéne az oda_visszavágók számát kb: 3 partiban

hirtelen   ennyi , de biztos másnak is van építő jelllegű ötlete :)

bugyuták és sértődősek ne válaszoljanak
kedves PITU!:)
1 2 dologon nem lehet változtatni pls ne lehesen beteni a ne zavarj és a mindjárt jövök jelzést.
az hogy max 3 partit lehesen játszani egy jó ötlet:)
Szerintem lehetne rendezni egy amöba versenyt is:)
nagyon sokat ürölnének neki.
bye: free
Sziasztok

NE lehessen tiltani a másikat---- miért ne? hagy döntsem már én el, hogy akarom-e a másik idiótaságait olvasni.

két játékosnak (aki éppen nem játszik) pontszám szerint egymás mögött áll) kötelező legyen elfogadni a kihívást----ne már ezt komolyan gondoltad? És ha közben ki kell mennem a mosdóba, és NEM TUDOM elfogadni? Azonkívül szerintem szabadon döntse el mindenki, hogy kinek a kihívását fogadja el, ne más döntse el helyettem.

korlátozni kéne az oda_visszavágók számát kb: 3 partiban------hát ha Te csak hármat akarsz játszani megteheted, de erről is azt gondolom mint az előbbi kérdésről, hogy döntse el mindenki szabadon....

Ezekről tényleg azt gondolod hogy építő jellegű javaslatok? Pont az a jó ebben a játékban hogy én dönthetem el kivel játszok, mennyit játszok,kit hívok ki, kivel beszélgetek, kit hallgatok meg, stb. De ezt Te is megteheted, sőt, játszani sem muszáj itt, ha nem tetszik a játék. Én inkább örülnék a helyedben hogy ennyi szabad választási lehetőséged van, nem?
üdv 
Kedves virágoskert és kedves halandók!

Na így kell fogalmazni!!!Ahogyan virágoskert tette...Nincs benne helyesírási hiba ,nem tudok belekötni a megfogalmazásba ,átlátható, van formai alakja, perfect munka ,a témához kapcsolódik és a jelentése is érthető!!!
Ami a legfontosabb pedig,hogy nem Mr. EGO bajnok ,mint a kedves Topicnyitó ,akinek ugyanis kicsit elszállt a képzeletbeli hatalma...itt nem arról van szó ,neked mi a jó:)

Na szóval végre 1 értelmes ember ,aki tud írni és látom ,hogy érti a dolgokat ,tudja miről van szó és tudja miről beszél!!!
Helyes a látásmódod barátom ,jó a gondolkozásod és a logikád!

Ui.: Mintha magamat látnám benned!:)

Kérdés PITU-hoz:

Miért szándékoztál olyan művelet végrehajtását kezdeményezni Topicod tartalmával ,amely szerint emberek döntési jogait kívánod korlátozni???...:)
T   virágoskert    

ha nem vannéd észre a javaslatom nem a játékra , hanem a versenyre vonatkozna:)

1 órát ki lehet bírni idétlen csetelés és pisálás nélkül is

aki  +  mégse bírja az lépjen ki-az előfizető ugy is hamar betud lépni:)

nem az zavar ,hogy ha valaki sokat játszik a másikkal , 
hanem az ha versenyen gusztustalanul tolják egymásnak a pontot:(

Virágoskert, Chantal19, igazatok van, de Chantal, a helyesírási hiba nem csak abban merül ki, hogy rosszul ír le egy szót az ember, hanem a mondat végi írásjelekben és a vesszőkben is! :) Amúgy meg a "hagy" szó helyes szerinted abban a szövegkörnyezetben? :D (Már bocs Virágoskert, csak illusztráció miatt használom, nem kötekedés miatt)

Pá!

Ui.: De annak örülök, hogy tényleg helyesen írjátok le a szavakat! :D
T: Chantal19 
örülök, hogy majdnem minden topikban szinte minden hozzászólást nyelvtanilag is kielemzel , de lehet , hogyaz "is" egykicsit túlzás.
olyan szépen irogatsz mint a liba.
amúgy a pártfogoltad írásában több nyelvtani hiba van.
de úgy látszik , neked az a lényeg , hogy legalább 10~20sorban hozzászólj valamihez , és így nyomot hagyj ebben a világban.
azon nem gondolkoztál még, hogy vajon miért nem roppansz össze a saját tehetséged hatalmas súja alatt ?
amit most  írtam azon jól +lehet SÉRTŐDENI

Mielőtt megsértődnék megjegyzem nem "súja"  hanem súlya !!!

Ezt nem hiszem el!Hogy írhattad le j -vel ???

Ez a legnagyobb hiba amit valaha láttam a fórumon!!!

ááááá nem alszok 2 hétig....phuúúú,hát le vagyok döbbenve:)

Nem vártam ezt tőled...
Mi az, PITU, csak nem hiányolsz? :)
Chantal...arról hallottál már valamit, hogy a mondatban a vessző után van a szünet, és nem a vessző előtt??
Ezt csak azért, hogy ne hidd magad tökéletesnek.
Mellesleg, milyen szó az, hogy "perfect"? Esetleg perfekt, ha már nem tudod a magyar kifejezőjét:p
Virgásokertnél pedig szerepel egy gyönyörű "hagy", és a mondatokat kis kezdőbetüvel kezdi. Amúgy abban, hogy magadat látod benne, csak azért csodálkozom, mert ő sokkal fennebb áll mint te:p ;)

És hogy a témához is hozzászoljak. Szerintem PITU-nak igaza van a wc-zéssel kapcsolatban. És a többi ötlete se elvetendő. Beszélgetés nélkül is lehet játszani, és akkor már nem lenne az a gond, hogy ki kit sérteget.
Viszont a kihivásos ötlet az szerintem is hülyeség.
Amúgy most egy ennyi után nem fogják ezeket megváltoztatni. Vagyis azt is lehetne mondani, hogy sok eredménye nem lesz a topicnak:p:)
Szánalmasak vagytok, igazi magyarok :)

Hagyjátok már rá ezt az örökös okoskodást, nem nyelvtanórán vagy te...

Istenem ...
ibike71, azért ennyi miatt még nem kellene ilyen "rasszistának" lenned :)
Az igazi magyarok szánalmasak szerinted???

Ezért a hozzászólásodért TE vagy szánalmas szerintem!!!
Még büntetést is kapsz:)

"Az Úrnak, a te Istenednek nevét hiába fel ne vedd, mert nem hagyja azt az Úr büntetés nélkül, aki az ő nevét hiába felveszi".

Kedves barátom még büntetést is kapsz:)Látod abból a pár sorból mennyi mindent le lehet következtetni rólad...:(
Tiszteletlen, műveletlen...hazájának népét leminősítő személy...:)De még nem is köszöntél nekünk!:)
Az a baj, hogy postoltok ész nélkül.

Ha van valami értelmes hozzáfűznivalód akkor azt osztd meg velünk.

Ha csak a helyesírása érdekel akkor inkább ne írj hozzászólást, mert szerintem senki sem szereti, ha kioktatják. Itt nem arról szól a dolog, hogy ki tud a leghelyesebben írni. Arról kéne szóljon, hogy a bajunkat az oldallal kapcsolatban megbeszéljük.

Üdv...
Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština
Czech
Cymraeg
Welsh