Üdv! Rugósfoci versenyt rendezek várjuk a jelentkezőket. Szabályokat később leírom, de a győztesnek 1 hó-ra SMS-be előfizetek. Természetesen én nem veszek részt Eddig 1 Jelentkező van. «Ċłōŵи™» További jelentkezés ebbe a topicba By: →Ŧħę Ňěщ Мäštεr←
Rugósfoci Verseny
Posted in
General
Rugósfoci Verseny
Üdv! Rugósfoci versenyt rendezek várjuk a jelentkezőket. Szabályokat később leírom, de a győztesnek 1 hó-ra SMS-be előfizetek. Természetesen én nem veszek részt Eddig 1 Jelentkező van. «Ċłōŵи™» További jelentkezés ebbe a topicba By: →Ŧħę Ňěщ Мäštεr←
Ez érdekes!én jelentkeznék de hogyfizetsz nekem elő?ahhoz megkéne adjam a jelszavam igaz?és szerintem minden jelentkezőnek bele kéne ebbe gondolnia
Lehet,hogy ő adja meg a telefonszámot,stb.,és láss csodát!Szóval nem feltétlen kell a jelszavad!
Azt hogy sms-es előfizu hogyan működik nem tudom. De sejtésem szerint küldesz egy sms-t, kapsz vissza egy kódot, és azt kell beírni. Nos ő elküldi az sms-t és elküldi neked a kódot. Vagy ha esetleg nem kapsz vissza sms-t, akkor már picit tényleg bele kell gondolni a dologba. Ha tisztességes, akkor megoldható úgy h jelszót változtatsz, megadod neki, majd mikor kész az előfizu akkor visszaváltoztatod.