FlyOrDie.com
« Back to All Topics
JAVA gond
Posted in 
General
JAVA gond
Posted in 
General
We've locked this thread - no more replies can be added
JAVA gond
Sziasztok!

Igencsak érdekes problémám akadt. Délelőtt és délután jókat játszottam, minden gond nélkül ment. Most mikor be akartam lépni, azt látom, hogy Üdvözöljük XY!, Belépés gombra kattintva fehér alapon kijön a JAVA logoja nagyban, majd a bal felső sarokban egy piros X-el jelzi hogy nem töltött be. Szerintetek mi lehet a baj? Mert a JAVA engedélyezve van, és más oldalon megy rendesen (chat.hu-t próbáltam ki :p) Kérlek segítsetek! Előre is köszönöm!

Üdvözlettel: Jakó Róbert
Nálad is? Úgy látom ez nem csak nálam a baj. Vszínű a ma esti verseny kimarad:(
Pillanatnyilag az egyik köztes géppel van a probléma, tehát azon a kedves játékosoknál, akik azon keresztül csatlakoznak a szerverhez, felléphet a probléma.

Ha van lehetőséged más internet szolgáltatóval kapcsolódni, próbáld ki, lehet hogy úgy menni fog.

Addig is köszönjük a türelmet.

OP 
Köszönjük szépen OPERATOR a felvilágosítást, reméljük hamar megoldódik a baj. Egy ilyen hiba engem innen el nem tántorít, ez a legjobb szerver szerintem :D. Amúgy OPERATOR a moderátorok még mindig csak 18 év felettiek lehetnek? :)
2008.aug. 2.-án este sem lehetett bemenni a fent jelzett ok miatt (java) de próbálkoztam 3.-án 9 órakor és akkor sem tudtam még.
Sziasztok!
Tegnap délelőtt tudtam utóljára felmenni az játékoldalra, azóta nem sikerül, a javamat lecseréltem, gondolván nálam van a hiba, de kipróbáltam nem náűlam lehet. Vagyis a betöltésnél a mp nem indul el, és ha egy idő után"végez" akkor a java ikon van ott és semmi, nem tudok csatlakozni, nem tölti be. Továbbá a játékosok létszámából ítélve nem csak az én próblémám, hisz feleannyian voltak fent az oldalon mint szoktak lenni.
Üdvözlettel
bkimi
Sziasztok!

Ugyanazzal a problémával találkoztam, mint az előttem szólók. Se mozillával, se explorerrel nem lehet bejutni. Pedig szeretnék ott lenni... :-)
Remélem hamarosan megoldódik a probléma!
További szép napot!
Hali.
Várhatóan mikor lehet ismét játszani?????????
Erre is több hónapot kell majd várni,mint arra amikor nem jött be a regisztrációs aloldal????
Látszik a számokon,hogy nagyon sokan nem tudnak játszani.
Miért kell itt minden megoldásra napokat,heteket várni???
"Várhatóan mikor lehet ismét játszani?????????"

Mikor jó lesz a szerver.

"Erre is több hónapot kell majd várni,mint arra amikor nem jött be a regisztrációs aloldal????"

Na kíváncsi lennék rád, hogy te mennyi idő alatt csinálnád meg.

"Látszik a számokon,hogy nagyon sokan nem tudnak játszani."

Pool,9Pool,Snooker,Tanx,Ostábla. Ezeket próbáld meg

By: →Ŧħę Ňěщ Мäštεr←
Kár hogy nincs idéző verseny az oldalon,tuti első lennél:)
Nekem nem az a dolgom hogy megcsináljam,szóval arra várhatnátok:)
Kösz a segitséget,de csak darts.
Sziasztok. tegnap óta nem tudok belépni, és kezdenek látszani a tünetek, hogy nem tudok felmenni az oldalra sakkozni :D -- amugy nekem is, ujra rakta ma javát meg próbáltam minden böngészővel, és ugyan az a hiba jelenik meg, behozza a java logot és kész, megáll :(
remélem hamar ki lesz javitva :)
Sziasztok!

Nekem se megy a java ma meg reggel ota egyszer sem sikerult.
Se a berelt vonalunkrol se adsl-rol.
Na én sem tudok belépni pedig már mindent megtettem amit lehetett fel le telepítettem jobbra balra... ez az egy szabad hétvégém van és akkor sem játszhatok:(
Drukkolok nektek hogy mihamarabb megoldjátok a problémát!:)
Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština
Czech
Cymraeg
Welsh
dansk