FlyOrDie.com
« Back to All Topics
MODERÁTOROKNAK...ÉS OPERÁTOROKNAK
Posted in 
General
Posted in 
General
EZERSZER KÜLDTEM KÉPEKET A CSALOKROL(BACKGAMMON)DE SEMMI JELE ANNAK HOGY VALAMILYEN SZANKCIO LEGYEN...ÉS AMI FURA MINAP EGYSZER IRTAM AZT HOGY..(IDIOTA)..ERRE FEKETEPONT...HMMM BEZZEG VÁLASZUL AZT IRTA EGY KEDVES JÁTÉKOS HOGY..F--U NA ERRE TÉNYLEG NEM TUDOK GOMBOT VARNI...AKI RENDES AZ BANT KAP..ÉS AKI RENDSZERESEN CSAL..BIZONYITÉK VAN RÁ ..HOGY TÉVEDÉS NE ESSÉK ANNAK TISZTA ZÖLD UT,..KÉRDEM ÉN MIRE VANNAK VAGY VAGYUNK SEGITÖK ITT..MINDEGY KOMOLYAN NEM ÉRTEM...ÜDV.THOMAS36
ANGOLUL I  
I have sent lot of screenshots about cheaters (in backgammon) but nothing has happened...
But when I wrote  "idiot"  someone, the reply was "F.U" and what an interesting situation, me- demerit, the other "very kind player" - got nothing.... What can I say about it ?? ....
Who is plaing fair - will be banned,  who is cheating- can do everything. I said cheating, because I have lot of proof (screenshots) about it.

S LEIROM HÁTHA NEM ÉRTIK....
A webforditás szerintem ennyire jól nem ment volna:p...Mondjuk én soha nem fórdítottam még úgy, szóval ezt igazából nem tudom, de az én véleményem attól még az enyém.
Üdv,
A nekem küldött ss-okkal nem tudtam mit kezdeni. 
-először is írd oda milyen játékról van szó
-ha speciális karaktert tartlmaz a játékos nickje akkor mellőzd azt.

Ez csak egy kicsit kerül többe mind a prt.scr nyomogatása és esetleg tudunk is vele mit kezdeni.

INF
FlyOrDie M.
NA JA A CAPTURE EXPRESS SZOFTER SZERINTEM TÖKÉLETES ÉS NEM PR.SC.SY..BILLENTYÜZETETT NYOMOGATOM.....HOGY MELYIK JÁTÉKROL VAN SZÓ HÁT A KÉP (JPG) FORMÁTUMBAN..NAGYON IS JÓL LÁTHATÓ...MILYEN JÁTÉKROL VAN SZÓ!!!..MÉG AZ IS TUDJA AKI RÁNÉZ A KÉPRE...HOGY WEB FORDITÁS HÁT NA JA ERRÖL LENNE KÉT SZAVAM DE MELLÖZÖM MEGTARTOM MAGAMNAK...SZERINTEM.....JÓ DUMA VOLT..ERRÖL ENNYIT..MÉGHOGY WEBB  FORDITÁS:p
moderátorok egy schumi600 nevü játékos csal meg káromkodik nem jó társaség
máskor 3.1 szb.nem a te dolgod érted mire gondoltam..Na szia máskor okos légy
 es meg neked jar a szad :D:D:D:
Hát te se lehetsz valami okos, ha reagálsz 1 évvel ezelőtti post-ra...
Hát erről ennyit,osztom a véleményét locikának.Mellesleg nem is értem mire kaparsz ide,mivelis még tanulnod kell,egy két dolgot.Arra utalok ,hogy figyelve miket irsz a fórumokban.Tehát még ráadásképpen olyan hülyeségeket irsz ami egyáltalán nem fedi a valóságot.ITT IS MEG MÁSHÓL(hosszászolásaidra értem).Na szia és tanuld meg a szab.Na wawe
Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština
Czech
Cymraeg
Welsh
dansk