FlyOrDie.com
« Back to All Topics
Online malom
Posted in 
General
Online malom
Posted in 
General
Online malom
 Sziasztok! Érdeklődni szeretnék hogy az Online malomba (1.szoba) nem -e lehetne minden nap 21:00 és 00:00 között egy Moderátort/Operátort megkérni hogy legyen jelen!
Amegadott időpont alatt többen emberi jogokat sértő trágár szavakat használnak ami zavar(hat)ja más regisztrált felhasználók nyugalmi állapotát! 
na ne mond hogy a te kedvedért éjfélkor oda fog ülni 1 moderátor és figyelni a te kedvedért mi a helyzet,csinálj rola sst és küld el nekik ,többet érsz vele mint rakosgatni a modikat egyikszobárol a másikra...gondolkozni is kéne 1 kicsit vagy olvasni mááá azt a szabályt ,az sst se azért kérik mert unaloműzőnek jo ha küldsz neki vmit...
Nem az én kedvemért kell ott ülnie a(z) Operátornak/Moderátornak hanem mindenki "kedvéért"! Tisztában vagyok vele hogy az emberi civilizáció visszafele fejlődik csak tudod vannak ott normális emberek is akik tudnak rendesen is beszélni és vannak olyanok is akik nem! Ami pedig a képet illeti ... tök mindegy hogy küldök -e képet vagy nem ha senki nem tesz semmi ennek érdekében! De tudod mit? Nem kell ide kép! Elég ha csak "véletlenül betekint" a szobába és látni fogja hogy miről is beszélek!
Figy. Kitiltják, regel egy másik nevet azt folytatja a káromkodást....Ilyen civilizált emberek élnek sajnos MO-on...:(
igen-igen öcsi jól beszélsz itt tartunk..kitiltják reggel uj névvel jönnek..narkoman08 is hülyét csinál mindenkiből ma beszéltem vele ,a neve ott virit a Toplistán ő maga se hiszi el van vagy 30 neve tolja magát pontokkal már pár hete a nevek akikkel játszik is nevetségesen feltünőek de ez a kutyát se érdekli,itt tartunk jaja,erre irj OPERATOR,meg erre irjatok MODIK ,mivan nem végzitek a munkátokat törvényesen??? Yoda mért van fent, mert csalo???GRATULÁLOK,ha utána jártok tudjátok miről beszélek itt ,nem is vagyok olyan hülye mint azt ti gondolnátok ,mindent tudok mindenkiről ,1 szoval: Nincs itt egyetlen ember sem akiben 100%-osan meglehet bizni még a modikban sem..
Igen! Sajnos igazad van! Kitiltják és ujra regizi magát és ott folytatja ahol abba hagyta! :( De szerintem ezt is lehetne orvosolni csak egy kis megerőltetés kellene a Moderátorok/Operátorok részéről! Meglehetne pl. változtatni a regisztrálást! Nem csak e-mail címet meg jelszót kellene kérni hanem kicsit többe adatot a felhasználóról! Vannak olyan oldalak ahol még az utca és házszámot is elkérik! De ennyire nem akarok belemélyülni! Maradjunk annyiban hogy meglehetne oldani ezt a káromkodásos dolgot (és minden mást) ha mindannyian tennénk érte valamit! Mert azt se felejtsük el hogy az országunk is olyan amilyenné mi tesszük! 
Szivárványocska, hidd el, teljesen mindegy, hogy mennyi adatot kérsz regisztrációnál, ez semmin nem változtat.
liba007! Tisztában vagyok vele hogy teljesen mindegy hogy mennyi adatot kérnek el mert ha akar akkor hamis adatot ad meg! :( Tudom azt is hogy nem lehet 100 % -osan kizárni az olyan embereket akik csak mások idegesítésére néznek be a szobába. Természetesen akadnak nézeteltérések minden játékos közt de azért (szerintem) a többség esetében ezt meg is tudják beszélni! :) Nekünk többi játékosnak nem kötelező beleszólni egyik vitába sem! Ha pedig nagyon elfajulna a dolog akkor nem is kell figyelni rájuk hanem inkább más elfoglaltságot kell keresni ... ! Szeretném neked is és a többi fórumlátogatónak is felhívni a figyelmét hogy ezt a topikot nem azért nyitottam hogy ellenségeket szerezzek hanem hogy mi közösen megbeszéljük a problémákat! :) Ki tudja? Lehet hogy egyszer ezek a problémák megoldódnak (mi általunk. :) 
Igen, pont ezért jeleztem, hogy ez nem alternatíva, hogy ne kerüljünk zsákutcába a megoldás keresése során. Egyébként szerintem erre nincs megoldás, amíg emberek játszanak itt...
liba007 ... sajnos az utolsó üzidre nem tudok nagyon mit írni mert tudom hogy igazad van :( Maximum annyit hogy tartsunk össze és talán lesz valami eredmény! Ennyi! 
Tisztelettel javasolnám a "némító" gomb használatát, aminek van egy olyan előnye, hogy a némított játékos nem is tudja hogy némítva van, tehát nem fog egyből új névvel jönni, ellentétben azzal ha pl egy moderátor megbünteti.

Javasolnám továbbá 
http://www.flyordie.hu/help/screenshot.html

és továbbra is várjuk moderátorok jelentkezését, akik úgy érzik, hogy kis áldozatot is tudnának hozni az ügy érdekében.

Köszönjük,

OP
Persze persze... csak az a baj hogy eddig nem vettetek fel senkit , hiába jelentkezik kitöltöttem angolul a jelentkező lapot el is küldtem de se híre se hanva válasz se jött akkor nem kell moderátor?Mert ha nem akkor értelmetlen kiírni!
Szivárványocska!

Hidd el, engem is zavar, hogy sok ilyen ember van, de amíg emberből vannak, ez nem fog változni. OP javaslatánál én sem tudok jobbat mondani. De összetartani megpróbálhatunk :)

Boom!

Szerintem te nem egészen vagy tisztában azzal, hogyan működnek a dolgok. Az, hogy lehet jelentkezni moderátornak, nem azt jelenti, hogy aki jelentkezik az fel is van véve... Ez azért van, mert így bárki lehetne moderátor, ami nem igazán lenne pozitív dolog. Ahhoz, hogy moderátor legyen valaki, bizonyos követelményeknek meg kell felelnie:
-magyar és angol nyelvtudás: sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy te már a legelső pontnál megbuktál, ugyanis nem igazán tudsz magyarul írni. Az, hogy angolul kitöltöd a jelentkezést, nem jelenti azt, hogy tudsz is angolul.
-"büntetlen" előélet
 - minimum 1 éves tapasztalat a FlyOrDie-on
- minimum 4 kék pötty a játékos info lapon
Az utolsó hármat szerintem meg tudod magadról állapítani. A feltételek teljesülése azt jelenti, hogy egyszerre mind a négy követelménynek eleget kell tenned. Tehát ha nincs 4 kék pöttyöd, vagy nem tudsz angolul, el se kezdd kitölteni a jelentkezési lapot, mert teljesen felesleges.
Tehát szerintem nyugodtan megbízhatsz a moderátorok és OP döntésében.
Sziasztok! A tegnapi nap (2008.06.17) folyamán 22:00 után jelen volt egy adminisztrátor (OPERATOR)az online malmon (1.szoba)! Szerintem hamarabb is benvolt már ő csak Spori xy névvel! Remélem ez mi hamarabb megismétlődik! :) 
igen, ha a MOD-oknak lenne eszük akkor csak sporivla lépnének be:) és van is eszük;):D
boom!
Te 1 lol vagy...
Mit vársz,hogy 10 évesen mod leszel?:D
Örömmel látom hogy az online malom (1 szobában ) OPERÁTOR tartózkodik mostanában. Remélem ez a jó szoká mindíg megmarad! 
Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština
Czech
Cymraeg
Welsh
dansk