Szivárványocska!
Hidd el, engem is zavar, hogy sok ilyen ember van, de amíg emberből vannak, ez nem fog változni. OP javaslatánál én sem tudok jobbat mondani. De összetartani megpróbálhatunk :)
Boom!
Szerintem te nem egészen vagy tisztában azzal, hogyan működnek a dolgok. Az, hogy lehet jelentkezni moderátornak, nem azt jelenti, hogy aki jelentkezik az fel is van véve... Ez azért van, mert így bárki lehetne moderátor, ami nem igazán lenne pozitív dolog. Ahhoz, hogy moderátor legyen valaki, bizonyos követelményeknek meg kell felelnie:
-magyar és angol nyelvtudás: sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy te már a legelső pontnál megbuktál, ugyanis nem igazán tudsz magyarul írni. Az, hogy angolul kitöltöd a jelentkezést, nem jelenti azt, hogy tudsz is angolul.
-"büntetlen" előélet
- minimum 1 éves tapasztalat a FlyOrDie-on
- minimum 4 kék pötty a játékos info lapon
Az utolsó hármat szerintem meg tudod magadról állapítani. A feltételek teljesülése azt jelenti, hogy egyszerre mind a négy követelménynek eleget kell tenned. Tehát ha nincs 4 kék pöttyöd, vagy nem tudsz angolul, el se kezdd kitölteni a jelentkezési lapot, mert teljesen felesleges.
Tehát szerintem nyugodtan megbízhatsz a moderátorok és OP döntésében.