FlyOrDie.com
« Back to All Topics
ok nélkül tiltogatnak
Posted in 
General
ok nélkül tiltogatnak
Posted in 
General
We've locked this thread - no more replies can be added
ok nélkül tiltogatnak
Moderátor , vagy Operátor !
Marhára kezzd abbol elegem lenni hogy akárhány nevemet regisztrálok , állandó jeleggel törölve vannak azzal az indokkal hogy "korábbi büntetés elkerülése"
Szeretnélek felvilágosítani hogy 2007-ben valóban tiltottak 1 nevemet , azért mert 1-ik benfentes felhasználónk jóba van 1 moderátor urral.
Ennek a neve Krisztofer , akinek szintén törölték 1 nevét , és ő vissza is kapta ezt.
Nemtudom hogy működik ez nálatok de nehogy már 2007-es bűneimért büntess már 2008 nyarán mert komolyan nevetséges.
Egyébbként azt a nickemet játék zavarásáért tiltották , ami szintén nemvolt jogos ugyais az illető némított abban a szobában , és nem kérte távozásom.
Ezmár nem az első hogy írok fórumra , csak sajnos állandó jeleggel OPERÁTOR úr nem válaszol , csak tilt.
Szeretném megtudni tiltogatásom valós okát.
És természetesen ha engem tiltogatnak , akkor Krisztofer nevü felhasználót ugyanúgy tiltani kéne , MERT NEKI A NEVÉT MÁR TÖRÖLTÉK CSAK UGYE VISSZA KAPTA.
További nickjeim: Djkicsi  
Amúgy igazából nem Krisztofer neve érdekel , hanem a saját nevem ugyais szeretnék végre játszani , anélkül a tudat nélkül hogy akármikor tilthatják a nevem.
Ha erre sem kapok választ akkor úgygondolom nem ide fogok írni hanem feljebb...
Alap dolog, hogy úgy ne remélj semmit ha még most is 2 nicked van.

Ha nem vagy képes 1el tiszta lapot kezdeni, akkor másra ne is nagyon számítsál.
Hy! 

Szerintem ilyen alapon mindenkit kitilthatnának,tisztelet a kivételnek,annak a nagyon kevés embernek,akinek tényleg nincs több nick-je ,de amig tudjuk és tudom hogy egyeseknek már az 50-et is meghaladja ne irjunk már neki ilyen választ locika...mert ez nem lenne fer ha őt ez miatt tiltanák ,mindannyian tudjuk miről beszélek nem kell a duma,több név sok embernek...és megjegyzem nem védeni akarom őt,csak tisztázni bizonyos állitást...
"akárhány nevemet regisztrálok , állandó jeleggel törölve vannak"

naomst ezt a nevet márciusban regisztráltad. És eddig nem volt törölve. De köszönjük hogy felhívtad a figyelmünket eme hiányosságra.

OP
IP-bannja van?...csak nemtud rola?...ezek szerint!
Ő figyelj Op.
Elhiszem hogy marha viccesnek találod magad de én eggyenlőre szépen kérdeztem valamit , amit sajnos megint figyelmen kivül hagytál.
Én nem a nickeim törlését kértem , hanem ennek az okát , illetve tisztázása érdekében fordultam hozzád.
Nemtudom miért jó ez neked , nekem nincs kedvem bújocskát játszani , de te erre kényszerítessz.
Ha lehet válaszolj , és ne a szavaimat forgasd ki.
Üdvézlettel: Dj Yahel...
Remélem felháborodásom nem fog a többi nevem rovására menni....
Ja és rákérdeztem , a több nick használata a flyordie rendszerében nem tiltott:-)
Akkor az illető rosszul tudta, mivel a szabályban benne van, hogy csak 1 név használata van engedélyezve...
Mégis milyen választ vársz? Ide jössz, hogy minden neved tiltva van, közben láthatóan NINCSEN tiltva...

Amúgy meg egyéni szocpol problémákkal kéretik az ügyfélszolgálathoz fordulni a fórum helyett, nem hiszem hogy ez annyira közérdeklődésre tarthat számot.

OP
Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština
Czech
Cymraeg
Welsh