Na jólvan nekem ebből elegem lett........elegem van már ,belefáradtam ,Realde mesias már steelman-t is megelőzte bulleten pedig ez a topic se mai születésű!!!!!!!!!!!!20 percesen ugyan azt csinálja,huu de jó neki biztos BELSŐ TAG MINT YODA!!!!!!!!!!!!!!!elgem van ...OPERATOR,tiltsd ki a nevemet!!!!!!!!!!!!!!és hogy miért kérem ezt? Az oldalon lévő igazságtalanság jogára hivatkozva !!!!1-szer tedd meg azt az életben amit kérek ,hogy tilts ki!!!!!!Nem kérem hogy a csalokat büntesd meg ,én már semmit nem kérek én befejeztem....én is sokat vagyok itt ahogy te is OP, ha én tudom hogy yoda,real és a többi csalo neked is kell tudnod,főleg neked ,nem hiszem el,és nem létezik hogy nem látod, ezért gondolom hogy.........................................................mind1 nem haragszom én senkire,de ahol bunda van az ho hely nem lehet...pl narkoman08 ,jesszus megint feljött csalással,ővé a torcida név is stb...vagy 30 neve!és hogy ez engem mért érdekel ennyire??? mert nem birom nézni h csalok vannak az élen ennyi ,már másfél éve bajnok ,és még programjele sincs!!! ez is 1 hiba ,a programnak nem az ablakváltásra vagy másra kellene irányulnia ,hanem a meccsek ,a ajátszmák lépéseire, összegezni 10 meccsenként ,valoszinűsiteni lehet ki volt program és ki nem...Bye