FlyOrDie.com
« Back to All Topics
Pontkapó brazil
Posted in 
General
Pontkapó brazil
Posted in 
General
Pontkapó brazil
        Kedves Sakktársak!

Újabb brazil zseni a láthatáron REALdEMESIAS. Minden nap ugyanazokat az ellenfeleket győzi le,de hogy 1 perc alatt kétszer is elbánjon egy 695 pontossal ( 23:47)-es adat,azt már nem lehet nem észrevenni.Büszkén mesélte,hogy 17 neve van és király lesz.Az egyik cimboráját ( Ezsil cjasking) már nulláztátok,aki most kb.500 pontos és folyamatosan dobja neki,de Danger+Master,Mestre_Fenix,Pakablalca Tm is a hű szolgák közé tartoznak.Sajnálom,hogy ilyesmi megtörténhet itt.

Üdv:Steelman
Sajnálom, aljas rágalom! :|
De azt például mi bizonyítja, hogy "ipeti", "sakkozzunk", "Misimókus", "marton_h" nem adnak pontot neked;)?
Csalás nélkül hogyan is tudna vki felmenni 1010-ig ;)?
         Kedves Sakkbarátaim!

Eddig ingyen játszhattatok egy igazi nagymesterrel,ezután nem fogtok.Megérdemlitek,hogy egy pancser brazil legyen a király.Azért megjegyzem halkan,hogy kétszer jétszottam vele és a két partiban 30-at ( partinként 15-öt!) tudott lépni,mielőtt feladta.Rommá vertem én itt már mindenkit,voltam király 5 percesben,10 percesben és jelenleg a bulletekben is 97% illetve 100%-os ( 130 partiból) eredménnyel.Belefáradtam a sok pancser leverésébe és hogy egy gyenge negyedosztályú kezdjen el ócsárolni,arra végképp nincs szükségem.Ennyi volt és kész.
                                     Üdv:Steelman
Nézd, sajnálom ha így történt! Többet nem fordul elő, még ha a nevemen is ólálkodtak, a jelszavamat nagyon akitív jelszóra változtattam, aki feltöri annak e-mailestől odaadom ;)

Paka.
Steelman, egyet kell értenem veled... Nem voltam itt éjszaka, de az infójából tekintve RealDeMesias 1 perc alatt megint mindenkit szétvert, ahogy eddig is csinálta... 
Ja, és még egy vmi, hogyha ez segít vkinek vmit : RealDeMesias = †papi004†

PAKA
jól van bulleten csaló ,de hogy 20 percesben is ugyanazt csinálja és senki nem veszi észre ,akkora LOL már nem is létezik na bye ,

mind1 ez van, de akkor mást se kell lenullázni ,vagy mindenkit vagy senkit ,jogos..de mind1 hozzászoktam h csalok vannak az élen..."biztos" csalok "biztos" ugye biztos gyerek a legfelső székben ,"biztos" elkaplak 1szer téged :)
pakablanka, én a te helyedeben fel se mernék jönni a fórumra...rohadt csaló vagy!!!;)ja, ráadásul még van 100 neved kb....
Zoli80! Ha megtanulsz olvasni, és rájössz melyik világbajnok neve lakozik a nevem mögött, akkor írjál
Ne menj már el ,,Steelman"! 12 éves brazilok miatt elhagyod ezt az oldalt??? Simán elversz bárkit! Igaz,hogy nem ismerlek de sztem te vagy a legjobb :D

Vén fejjel nagyon irigyelek Titeket.Fogalmam sincs miről folyik itt a szó.
nincs hát, mert nem sakkozok ;)
Na jólvan nekem ebből elegem lett........elegem van már ,belefáradtam ,Realde mesias már steelman-t is megelőzte bulleten pedig ez a topic se mai születésű!!!!!!!!!!!!20 percesen ugyan azt csinálja,huu de jó neki biztos BELSŐ TAG MINT YODA!!!!!!!!!!!!!!!elgem van ...OPERATOR,tiltsd ki a nevemet!!!!!!!!!!!!!!és hogy miért kérem ezt? Az oldalon lévő igazságtalanság jogára hivatkozva !!!!1-szer tedd meg azt az életben amit kérek ,hogy tilts ki!!!!!!Nem kérem hogy a csalokat büntesd meg ,én már semmit nem kérek én befejeztem....én is sokat vagyok itt ahogy te is OP, ha én tudom hogy yoda,real és a többi csalo neked is kell tudnod,főleg neked ,nem hiszem el,és nem létezik hogy nem látod, ezért gondolom hogy.........................................................mind1 nem haragszom én senkire,de ahol bunda van az ho hely nem lehet...pl narkoman08 ,jesszus megint feljött csalással,ővé a torcida név is stb...vagy 30 neve!és hogy ez engem mért érdekel ennyire??? mert nem birom nézni h csalok vannak az élen ennyi ,már másfél éve bajnok ,és még programjele sincs!!! ez is 1 hiba ,a programnak nem az ablakváltásra vagy másra kellene irányulnia ,hanem a meccsek ,a ajátszmák lépéseire, összegezni 10 meccsenként ,valoszinűsiteni lehet ki volt program és ki nem...Bye
bátorsrác, belefáradtál a progizásba?
Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština
Czech
Cymraeg
Welsh