FlyOrDie.com
« Back to All Topics
ronda beszéd és anyázás
Posted in 
General
ronda beszéd és anyázás
Posted in 
General
ronda beszéd és anyázás
              drága moderátorok !
Kiváncsi lennék mért  nem  végzik  alaposabban a munkájukat mint nő  kiváncsi lennék ,hogy mért kell végig nézzem és  idegileg  elviselnem azt hogy sok  okos tojás ( pick szalámi ) és (razzia) nevű játékos  az édesanyámat veszik  a szájukra ?:@ nem hiszem hogy nincs egy értelmes ember itt fenn aki ne  a másik szüleit  szidalmazná  mire jó ez ? Mért nem tudják a szobákat is figyelni?:@ mert  ami bennt folyik miközben  jászik két játékos   elkell viseljem azt hogy  az ancimról olyanokat irjanak?:@:@  tegyetek valamit  mert  a gépemet fogom szét törni :@ (de utána akkor valaki véréből fogok inni  én eddig nem ártottam senkinek de ha  ez  hiányzik ám legyen  nem  vok  mocskos száju de ha  ez hiányzik akkor  meg teszem  ha már nem végzitek rendesen a munkátok :@  24 nő vok  nem  lehetne  azt a két játékos végleg  kizárni mert ha velem ezt teszik  akkor mindenkit szidalmaznak és nem érdekli őket ,hogy mennyire fájó tud lenni ha  valakinek az anyukáját  veszik minden ok nélkül a szájukra :(   főleg ha   az illetőnek az anyukája nem  örvend  jól az egézsége kérlek  benneteket tegyetek e 2  játékos ellen valamit mert nem állapot amit ők müvelnek !!!!!!
Figyelj, szerintem nem éri meg felhúzni magad azon, hogy néhány szerencsétlen kisgyerek (vagy nagy gyerek) a világháló adta anonimitást kihasználva próbálja kiélni magát, miközben az életben attól is anyuci szoknyája alá bújnának, hogyha mérgesen rájuk néznél. Én ezeket az embereket csak sajnálni tudom és szánakozok rajtuk. Sajnos az internet egy ilyen dolog. Viszont te ne süllyedj le idáig, próbálj meg felülkerekedni rajta! Ne feledd a mondást: "Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!".
A moderátorok munkáját sajnos nem áll módomban megítélni, ugyanis ritkán játszok.
Szia liba köszi a jó tanácsot aranyos vagy és igazad van okos enged szamár szenved .köszi drága és puszika ,jó tudni ,hogy értelmes emberek is használják a netet :) (K)
HÁt hajrá...törd össze a géped...senki nem fizeti majd ki neked...te is beszélj csúnyán...bannolnak, vagy még ki is tiltanak...
A nicked tipikus 24 áves női nick....
A te hozzászólásod meg tipikusan "beírok már valami témához nem kapcsolódó dolgot a fórumba, hogy legyen nekem is hozzászólásom" jellegű.
Istenem...

Ti azt hiszitek, hogy a MOD-oknak nincs magánéletük? Egész nap a gép előtt ülnek (mint ti) ? Hát megmondom, hogy NEM! Attól, mert ennyi 10 éves gyereket engednek gép elé és az meg káromkodik (is), arról már nem nagyon tehetnek! Mivel csak akkor tudják megbüntetni, ha ott bent vannak a szobában amikor az eset történik. A legegyszerűbb mód, ha nem szólsz vissza, mert ha tudja, hogy ezzel "megfogott", akkor annál jobban tud idegesíteni... 

Remélem hasznos post volt ez

üdv
ÜDV,
és Mi a garancia arra ,hogy valaki el is olvassa vagy megnézi az adott képet???...vagy ne talán válaszolnak is ??? kétlem...ezért fordul ide mindenki talán picivel nyílvánosabb hely ,mint vakon elküldeni valamit ami esetleg a szemetesben végzi...ha ezt e-mailban irja nektek,akkor te válaszoltál volna neki ugyanigy??? szerintem várhatott volna azzal a válaszzal...további jó munkát!

Bye:)
Miért kéne bármire is válaszolni? Elküldöd a screenshotot, a moderátorok pedig intézkednek.
rybka3.0_  : Ha így álsz a dolgokhoz, akkor inkább kösd be a szemed és úgy játszodjál az oldalon...
Hogy lehet olyant kérdezni hogy mi a garancia??? Ez a kérdésed csak arra utal, hogy te ebben a helyzetben nem csinálnál semmit. Hogy is van az a szép mondat hogy: "mindenki magából indul ki..." ?:)

Na ugye, erre se válaszoltak nekem...mint ahogy másra se mindíg!erre értettem én van hogy mondhatsz bármit ugyse figyelnek rád vagy nem érdekel senkit...de ha meg itt tartunk locika ,kár hogy nem válaszolt senki arra amit irtam (1 moderátor sem),de erre is van 1 szép mondat:  "hallgatás beleegyezés....."???;)
Hát igen előszőr Logika tanulja meg helyesen le irni a szavakat("játszodjál") és utána probáljon meg értelmesnek tűnni erről ennyit akinek ilyen szavak esnek ki ez esetben most az ujjaiból az maradjon csendben,és igaza van Kinder Maxi Kingnek hogy , ide fordul mert ez  valamilyen szinten nyilvános hely és talán igy fel figyelnek rá vagy a mélyen tisztelt Moderátor ,vagy egy Operátor hisz a játékosok végett vannak Moderátorok vagy talán nincs igazam?,igaz hogy ők sem lehetnek ott minden szobában de ha már itt ennyi ember felfigyelt rá akkor ők is észre vehetnék hogy, mi folyik oda bent a szobákban ezzel nem arra célzok hogy egy Moderátor nem végzi jól a munkáját de lehetne kérni hogy, körűl tekintőbben tegyék ezt? Na mindegy nekem erről ez a véleményem persze ezt nem sértésből irtan csak azért mert sok mindenki  átesik olyan szomorú eseteken mint Kinder . 

UI: Kinder ne foglalkozz az ilyen kistilű pisisekkel mert  nem mások mint 10-14 éves kis csitrik akik itt élik ki a hajlamukat  azal hogy káromkodnak .
Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština
Czech
Cymraeg
Welsh
dansk