15 embert várok, Darts versenyre, egyenes ágú kiesés, aki nem jön az kiesett. A Verseny 2008.Június 22 időpontban kezdődne. Kérem jelentkezzetek!
Darts 301 Verseny
Posted in
General
Darts 301 Verseny
15 embert várok, Darts versenyre, egyenes ágú kiesés, aki nem jön az kiesett. A Verseny 2008.Június 22 időpontban kezdődne. Kérem jelentkezzetek!
Idétlenek...azt mondja jelentkezik jun 22 ,de hány orakor??? ennyire bambának lenni tehetséggel kell a világra jönni ,sorry paka vagy ki vagy nem rád célzok most nyugi ,de megjegyzem az a bamba alje haverod agyában sincs minden a helyén ,de azért megkérdem mért nem csináltok közös versenyt a nagy csapatotokkal,ugyis mind jelentkezik a sok Hunter....az se igazságos verseny az 100!!!!nem feltünő...
nem azt mondom hogy progis vagy illetve vagytok!!!...hanem a verseny ahol ti vagytok a főszereplők talán tenne egy-két haverod annak érdekében hogy te nyerd meg...vágod? azt én nemtom h ennek mi értelme de ha te hunter haverjaid ellen versenyzel..akkor nem fogadnék arra hogy a győztes megérdemelten nyert...........MR PAKA.......
Természetesen normális játékkal döntjük el, hogy ki lesz a győztes, nem úgy, mint egyesek, pl. te,
PROGISKÁM!
MÁR HA VALAMIT FÉLREOLVASTAM AKKOR AZ ,,SZÜLETÉSI RENDELLENESSÉG,, ? TE NEKEM NE POFÁZZÁL MERT FELKERESLEK TEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
De nagy divat lett ez. Mindenki felkeres meg megtalál mindenkit. Csak az a baj, hogy mindenkinek csak a szája nagy.
Ti most ennyire hülyék vagytok vagy csak jól tettetitek? Nagyon ráértek, ahelyett,hogy játszanátok, és úgy döntenétek el, hogy >ki a legnagyobb csicska;)