FlyOrDie.com
« Back to All Topics
Regisztráció
Posted in 
General
Regisztráció
Posted in 
General
Regisztráció
Üdv.! Jó magam is sokszor tapasztaltam, hogy nem küldik el a regisztrációt aktiváló e-mailt! Van egy csomó barátom, aki be szeretne lépni a bandánkba(Hunτeя's), és nem küldik el nekik az aktiváló e-mailt! Ez ellen nem lehetne vmit csinálni? 
Ja, és nem citromail-ra regisztrálnak

Paka
"Email cím nincs megerősítve

Új neve használata előtt aktiválni kell azt.

Az aktiváló linket elküldtük a regisztrált emailcímre.

Kérjük kattintson az aktiváló linkre regisztrációja megerősítéséhez.

72 órán belül nem aktivált nevek törlésre kerülnek.

Vendégként bármikor játszhat.
  Vissza   "
"Jó magam is sokszor tapasztaltam"

egy név miért nem elég neked?

OP
Nem válaszoltál a feltett kérdésre. :(
"nem küldik el a regisztrációt aktiváló e-mailt"

Hát ha ez a hamis állítás volt a kérdés, akkor elmondom, hogy az emailt nyílván elküldjük, a kedves játékosok legyenek szivesek a saját levelezőrendszerük környékén szétnézni, pl túl aktív spamszűrő stb.

citromial mellett a vipmailt sem ajánlom, mert az is gyakran lenyeli.

Szóval miért is kell egy játékosnak több név ha szabad kérdeznem?

OP
Ok.! Valószínű akkor, hogy alaptalan a vádaskodás, de akkor melyik szolgáltatót javaslod OP?
------------------------------
Egy játékosnak azért kell több nick, hogy pl. ha az egyik nevet nagyon felviszi és már nem szeretne azon pontot veszteni, akkor át tudjon menni egy kisebb pontos nickre.
Vagy.:
Van egy játékos aki nagyon útálja őt, és a másik nickén faggatja. sok variáció van.

Paka
Próbáld a hotmailt vagy gmailt.
"Egy játékosnak azért kell több nick, hogy pl. ha az egyik nevet nagyon felviszi és már nem szeretne azon pontot veszteni, akkor át tudjon menni egy kisebb pontos nickre."

tehát magyarul lehessen manipulálni a pontokkal...
Szép...

OP
OPERATOR!!!!!!!!Az én mondataimra figyelj oda kérlek...
Már elnézést ,de miért hagyod hogy oktassanak téged????pont téged az OPERATORT...A pakablanca akivel itt "témázgatsz"  IP bann-t adtál neki kb 2 éve ,akkor miől beszülünk drága OP?Neked tudnod kéne hogy a legelső nevén 1 atomcsapásnyi csalo ember!!!!!a 100 nevével együtt , nem akarok sértegetni senkit de ha bevallja itt   mért nem tiltod??? csal az egyfolytában ,paka: van bőr a képeden oktatni az OP-ot mikor a te "bandád"  nem agyon ,már széjjel csalja magát az oldalon UramIsten!!!!!!OP????mi folyik itt jesszus... idáig süllyedt a világ ,világvége ...anyám......................Válaszolsz neki OpERATOR mikor az oldalt és téged is elküld  melegebb éghajlatra_???Op""""jol végzed a munkád ..de talán jobban figyelj az ilyen emberekre ,talán ők nem ugy gondolják ezt ahogy te.... sajnos , sok skiert mindenkinek !!!!
Welcome to the NewYork
Kedves NewYork..
Most te oktadod Op.ot!
"Kérlek figyelj oda jobban a munkádra"
Ezt az oldalt,nem saját maga miatt csinálja,hanem,hogy "Ti" én.. tudjunk itt játszani.. Szoval senki munkályát nem kéne lebecsülni,igyekszik az ember!!!
Nem oktattam... csak felhivtam a kedves figyelmét,arra hogy kivel is beszélget itt a fórumon,joindulatbol tettem ,nem oktatásbol,csak mert felháboritonak tartottam hogy 1 IP bannos vetekszik az oldal "jótevőjével"..kapisgálod jo ember?.,.
"tehát magyarul lehessen manipulálni a pontokkal..."
NEM ADOK MAGAMNAK PONTOT, ha erre gondolsz. 
Van rengeteg variáció, hogy egy embernek miért kell több nick, de annyit nem használok mint régen.
Newyork! Minden topicomat tönkrevágsz, Kérlek UTOLJÁRA, hogy SZÁLLJ LE RÓLAM !!!!!!!!!
Minden topic-odat?....hááát mintha olyan sokat nyitottál volna ,de értem én;) háát a többi neved topicját is beleértetted;)
Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština
Czech
Cymraeg
Welsh
dansk