Kedves OP és Moderátorok!
Értesüléseim szerint be fogjátok vezetni a mobilos előfizetési lehetőséget. Ha ez igaz, akkor kb. ennek mennyi az átfutási ideje?
Ha vki tud vmit mondani hozzá, írjon ide.
Ty
Mobilos előfizetés
Posted in
General
Mobilos előfizetés
Kedves OP és Moderátorok!
Értesüléseim szerint be fogjátok vezetni a mobilos előfizetési lehetőséget. Ha ez igaz, akkor kb. ennek mennyi az átfutási ideje?
Ha vki tud vmit mondani hozzá, írjon ide.
Ty
Hát szerintem aznap az is meglesz a zsoldos jel de én azokat a különdíjasokat nem értem:( azik kik?
tudatrlam boom hadnagy! azok kapnak különleges szolgálat rangot 1 hónapőig akik versenyt nyernek és nem volt büntiük még:D
Igen de azok a tanxba nem maximálisra magyarul vezérezredes lesz én úgy tudtam $$$SheRIFFF$$$ neki most csak 4 csillaga lenne nem öt vagy őt már büntették de ha büntették akkor nem lenne 6 kockálya!!
Csillagoknak semmi közük a különdíjhoz... A ,,megkülönböztetett szolgálat" másnéven ,,VIP" az a verseny nyerése. Az 5 csillag pedig az azt jelenti,hogy a legtöbb ponttal rendelkező játékos.
Szerintem nagyon jó lenne ez az ötled,és szerintem nagyon sok előfizető lenne,sőt.. csak előfizetők lennének az oldalon:D Nekemis van előfizetésem,habár csak táblás játékokra,sajnos elrontottam az elöfizetést :| Üdv;Andre