FlyOrDie.com
« Back to All Topics
névletiltás
Posted in 
General
névletiltás
Posted in 
General
névletiltás
A sakkozók között feltűnt josefmengele. Nem szabad megengedni ennek használatát. Nem érthető, miért nem veszi ezt észre senki.Operátor!!!!!!
Hiába-"Nagy az isten állatkertje,és alacsony a kerítés"!
Én a játékos nevét kifogásolom. Úgy látszik kevesen tudják ki volt Josef Mengele. Ezt a nevet nem szabadna megengedni használni, hiszen itt fiatalkorúak és gyerekek is játszanak.Meglepő, hogy a nagymester sakkozók hallgatnak.
Nem hinném, hogy a gyerekeket és fiatalkorúakat bárhogyan is befolyásolná, ha meglátják ezt a nevet (ugyanis nem tudják, hogy ki volt).
Ez súlytalan okoskodás. Szokatlan Öntől. Valószínüleg nem egészen érti miért káros ez. Egyébként a szabályzat is tiltja az ilyen névválasztást. Ha  Önnek megfelel- lelke rajta.Kedves   liba   nem ezt vártam volna Öntől. Üdv.
Német orvos, antropológus. Tanulmányait több egyetemen végzi, elsősorban örökléstani vizsgálatokkal foglalkozik. Fiatalon csatlakozik egy nacionalista szervezethez, 1934-ben az SA tagja lesz, 1937-ben náci párttag, egy év múlva belép az SS-be. A háborúban harcol a keleti fronton, de sebesülése után frontszolgálatra alkalmatlanná válik. 1943 májusának végén helyezik Auschwitz-Birkenauba, ahol emberek ezreit küldi gázkamrába, és az "árja faj" tökéletesítésének ürügyén élő embereken folytat orvosi kísérleteket. A háború végén az amerikaiak elfogják, de rövidesen elengedik. Amikor bűnei kezdenek nyilvánosságot kapni, szökni kényszerül, főként Dél-Amerikában rejtőzködik. 1979-ben fürdőzés közben a tengerbe fullad, de máig is sokan kételkednek abban, hogy az évekkel később azonosítására használt csontváz valóban az övé-e?
Annak ellenére ,hogy ez a téma mennyire zavarja az "ÖN"  látásmódját ,azt a következtetést vontam le ,hogy Igenis sokat foglalkozott "Josef Mengele" személyével...;)
Vajon megérte 1 ilyen "ember" életrajzát levetíteni 1 magyar oldal forumjára!!!...Kedves "marcidano"...???!!!
Ilyen kérdésben nem helyénvaló semmiféle szócsavargatás. Azonnal tiltani kell, pont.
Kedves New YorK, ha valakit foglalkoztat a történelem és azon belül ismeri néhány áberrált "ember" életrajzát, nem feltétlenül egy beteges vonzalom az oka, egyszerüen van rólla tudása és ezt a tudást megosztja a tudatlanokkal.De különben lehetnél figyelmesebb.... Az ijyen név szerintem is ütközik a szabályzattal és ezt szóvá is kel tenni minden fórumonn.
Tisztelt marcidano!

Én mellőzném a hivatalos stílust, ha nem gond. Abszolút nem látom, miért is lenne veszélyes az bárkire, ha valaki ilyen nevet választ magának. Főképp a fiatalkorúakra. Ugyanis ez a név nem annyira ismert, mint más, "híresebb" történelmi alakok nevei (pl. Hitler, Sztálin, stb.). Ezáltal a fiatalok nem fognak felfigyelni rá. Hogyha pedig valaki mégis utánanéz, akkor megtudja, ki is volt ő. Na bumm, legalább műveltebb lesz egy kicsit.
Az persze egy teljesen másik kérdés, hogy ilyen nevet választani mennyire etikátlan dolog. Egy szóval sem mondtam, hogy támogatom ezt a névválasztást, sőt!
(Emlékszem, régebben valaki kifogásolta az "adolf666" nicknevet. Na, pl. ha ez ellen emelted volna fel a szavad, akkor nem értenék veled egyet.)
Egyszóval örülnék neki, ha bebizonyítanád, miért káros a fiatalokra, ha meglátják ezt a nevet.
Már bocs Jozsó de nem én vagyok a tudatlan...
Na figy ne zavarjon senkit az a név amelynek használatát engedik...Ha 1-szer azon a néven van akkor biztos tudják a kilétét,ha pedig megengedték neki ,rád ugyse figyel senki...Az OP sztem már látta nem 1-szer...(A te kedvedért ugyse tiltják).Én nem mondom h titják ki,mert ez már kezd szokássá válni...pl sakk magyar szoba ,ott durvább a helyzet,ilyen nick nevekkel mint pl: "anyád picsája"  :)  Tegnap felmentem este ,hogy keressek vmi jo sakkozot ,erre köszönésnek kaptam 1 olyat h: " szétverlek te kis k...ög" Szóval a lényeg annyi lenne hogy nem ilyen "kis"  dolgokkal kéne foglalkozni ,inkább megtisztitani a magyar szobát ,mert ami ott megy az trógerség, ez olyan mint 1 jól kialakitott épületbe bevonulna 1 skinhead banda ,most őszintén milyen irány felé halad a magyar szoba?...nincs olyan nap h ne küldenék el a jó édes anyámat esteleg New York-ba:)???......
Tisztelettel megkérnék minden kedves játékost, aki konkrétan tenni is szeretne valamit az ügy érdekében, hogyha valamilyen nem odaillőt tapasztal a játékok használata során, akkor az itt leírtak szerint legyen szives eljárni (hatásosabb lesz mint a fórumba irogatni):

http://www.flyordie.hu/help/screenshot.html

Bátrabbaknak, több idővel rendelkezőknek ajánlanám:
http://www.flyordie.hu/elerhetoseg.html

címen a "Jelentkezés moderátornak" linket.

Köszönöm.

OP
Tisztelt liba007!  A fiatalokra és gyermekekre mérhetetlenül káros e név nyílvános használata. Nem értem, Te miért nem érted. Ebből- miután szüleiktől, tanáraiktól megtudták ki volt az illető - azt a következtetést fogják levonni, hogy egy ilyen ember/eszme/ ma is elismert, hiszen szabadon használható. Lenne még sok-sok érvem, de nem akarok erről parttalan vitát. Normális nyilvános web oldal nem engedheti meg magának, hogy valaki mintegy az eszme zászlajaként lobogtassa ezt a nevet. A HELYEDBEN SEMMIBE NEM KÖTNÉK BELE, HANEM TILTAKOZNÉK. Üdv.

Kedves NewYork! Láthatja, hogy "megérte" szóvá tenni e név használatának aljasságát, nem is beszélve az oldal felügyeletét ellátó személyek mulasztásáról. Én nem hallgattam és meglep, hogy Ön ezt kifogásolja, ill. nehezményezi.Ez az Ön lelkiismereti ügye.Üdv.
azt valahonnan meg lehet tudakolni, h volt-e foganatja egy letiltási kérésnek?

csak mert ma egy kitartás szálasi-ról kdtem screenshotot
 gawain97 kérdésére közlöm, hogy a Forum a következő szövegű e-mailt küldte el nekem kb. 8-szor. Ime: "The thread nevletiltas was updated". Értse mindenki,ahogy akarja.
Értse mindenki, ahogy akarja? Mert többféleképpen is lehet értelmezni?
Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština
Czech
Cymraeg
Welsh
dansk