« Back to All Topics
Felháborító!
Posted in 
General
Felháborító!
Posted in 
General
Felháborító!
Sziasztok!

Felvagyok háborodva teljessen!!!
Tegnap kaptam egy ! jelet,pedig nem is progizom,nem is tudom  hogyan kell!
Többen is letámadtad az amőba szobában,és ez nem ferr!!
Azért kaptam a jelet mert sokat játszottam döntetlenre?--ez egyszerűen nevetséges!! 376 pontról,146-ra lekell mennem ,hogy eltünjön a jelem! Miért nem az igazi progisokra figyelnek oda jobban??? Az igazi progisok meg "röhögnek a markukban"!!! Ezen kéne változtatni,mert ez nekem,nekünk nagyon kellemetlen!!
Remélem lesz változás a jővőben! 

szia edéség!
ha tényleg igaz amit mondasz akot megértem a felháborodotságodat.
én kitiltanám az öszes progist az oldalrol mert szerintem a progizás csalás majdnem ugyanolyan mintha nekem lene 10 neven és arol adogatnám a pontokat magamnak és nem fer dolgo a progi.
Hello! A program jel csak egy módon kerülhet a nevedhez mégpedig úgy ha sokat váltogatod az ablakokat miközbe játszasz és ezért vannak olyan embereknek is jelük akik nem is progiznak.
 DavidGuetta  ! Ne is mondj ilyet hogy az ablakváltogatás miatt van a progis jel mert még a végén megint megjelenik itt a gyagyás zizy és lehülyéz mindenkit. Hiányzik neked hogy megint elkezdje itt bizonygatni a baromságait az algoritmusokról, azután hossasan ecsetelje milyen szép és okos nő? Ugye ezt te sem akarod?:D 
Sziasztok!

Na szóval most akkor mi is van szerintettek?
Nagyon köszönöm a hozzászólásokat,én ezt többek közt azért írtam le,hogy okosabbak legyünk és más ne járjon így mint én!Mert nagyon kellemetlen mikor "letámadják" az embert priviben,hogy csaló:-(! Mert ugye A ROSSZAT MINDIG KÖNNYEBB ELHINNI,MINT A JÓT,sajnos!!!Ez a magyar mentalitás. 
Mindenkinek további szép napot,és jó játékot kívánnék.:-):-)
Szia ÉDESség! Most mit nem értesz ezen? A lényeg az ha játék közben minden lépés előtt átlépkedsz máshová a rendszer azt hiszi hogy a progiba lépkedsz át, hogy annak a lépéseit lemásolva nyerj. A gyagyás zizy féle dolgot azért írtam,mert az az okoskodó némber ebben a témában iszonyú baromságokat szokott ide írni. Tanulság: játék közbe ne lépkedj át máshová,vagy legalábbis ne minden lépés után. Ha csak minden második vagy harmadik lépés után lépsz át pld az MSN be,a rendszer nem ajándékoz meg a jellel. Remélem ezt már segítségnek fogod fel.
Szia!
Sajnos ezzel én is így vok, gondolom sokan mások is.
Ablakváltogatás lehet : 
-Profil nézésből meccs közben
- MSN
- Skype vagy más csetprogramok
És még sok más... 
Ezen a néven soha az életben nem progiztam mégis egyszer csak kijött a jel.. Utána vagy 2 hétig nem mentem be 20 percesre és az 1. meccs után eltűnt... Csak elveszett egy tucat pontom :(
És azóta is "egyesek(progisok)" cseszegetnek :(
Igen,sajna még mindig kapok néha egy-két durva megjegyzést priviben. Most már tudom legalább mire kell figyelnem a továbbiakban. Köszönöm a jó tanácsokat mindenkitől!Puszi nektek!:-):-):-) 
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!
Nekem való téma: D
Te Édes….ne játszd az ártatlant, progiztál és kész !!!!:D A másik lehetőség még jobb, akinek kölcsönadtad a nevet ő progizott vele …HÁNY PONTRA  vitte fel ?:D Lator =Szociopatatata:D:D
Már iNfiNiTy sKilS és leírta többször, program jelet nem emberek osztogatnak….de progis játékosok kapják ,ezzel is próbálják megteremteni az egyenlő esélyeket a játékban !Lenne benned annyi önbecsülés ,hogy hallgatsz nagyokat ,te Édes …:p
Témáról bővebben:

http://forum.flyordie.com/thread.jsp?forum=24&thread=40914&tstart=75&trange=15


http://forum.flyordie.com/thread.jsp?forum=24&thread=40812&tstart=75&trange=15



ezt megcáfolnám ugyanis hemzseg az oldal a programosoktol ,a jel meg sehol!!!!!!!!!
A rendszerben mostanság nehezebb megkapni a progijelet,de elveszíteni is !Ha figyel az arányokra ,úgy is progizhat, hogy soha sem kap majd jelet !1-2 progis játék után több nem progis;)Ennyi az egézs…Ha zsinórba progizik az gáz ….
De nem is ez a lényeg, a komoly játékosok már jóval a jel megjelenése előtt tudják ki a progis, illetve melyik nickel progiznal éppen! Úgy láttam, megy is a tesztelés rendesen ….mindig van egy kiskapu! Aki érti, érti aki nem majd megérti !!!:D

Szia Zizy!

Hát tudod nincs igazad!
1:Nem progizom.
2:Nem játszik senki sem a nevemmel.
Tényleg igaza van Latornak mikor azt írta rólad,hogy:"megjelenik itt a gyagyás zizy és lehülyéz mindenkit"!
Tudod ha nem ismersz valakit ne itélkezz,mert azt a legkönnyebb,főleg itt!
Így a véleményedet a továbbiakban tartsd meg!

Édesem!
Ha voltál olyan bátor a fórumon reklámozni a nyilvánvalót, viseld is el a kritikát!
Ha én, idézve téged „gyagyás” vagyok, azok is „gyagyások” akik a lehetőségeikhez képest megtesznek minden azért, hogy visszaszorítsák a programot, használókat! Vagy legalábbis esélyt adjanak a gondolkodó játékosoknak is! Amit te is sűrűn emlegettél,(bort iszik vizet, prédikál esete)
Nem (ítélkezem) állok én senki pártjára sem, emberből, van, aki használja, és aki nem használja a programokat! De a képmutatásnak ezen fajtája, amit részedről látunk az, mégis csak gyomorforgató!
Vegye már végre tudomásul mindenki, hogy a felkiáltójeleket nem pofára osztogatják, annak nyomós oka van! De ha már bebukik vele.. legalább emberi méltóságát őrizze csendben az illető  !!!!:p
A véleménynyilvánítás egy eszköze a fórum, senki nem fogja garantálni, hogy csak a neked tetszők jelennek meg!
További eredményes progizást kívánok neked :D

Zizyke!

Elöbb menj a kórházba,és ha meggyógyul az agyad akkor szólj hozzá.

Jó lenne megnézni az infóját Zizike,mert már Ikonjel nem látható.
Ha majd ott lesz,akkor kívánj neki jó progizást.
 Lehet hogy én progiztam,de védem az "ártatlanokat" akik nem progisok.

Keresd meg az elgurult gyógyszered mert így elég IQ hiányos a dumád:)

ÉDESség pedig soha nem progizna
Köszönöm Vámpír!
Zizy neked meg csak annyit,hogy örülök,hogy Te mindenkinél jobban tudsz mindent!:-)
jedves játékostársaim!
én sakkon kaptam progijelet ugy hogy nem is progiztam és sakk prigm még ugy se volt és ugy kaptam hogy sakk közben darts501 et jáccotam.
zizy te meg ne fikázz ki mindenkit még meg nem gyözödsz rola hogy mi a helyzet eköbb gondolkodni meg szétnézni káne mielött koptatod a bilentyüzeted.
Kedves Játékosok!

Játékszobában még nem figyeltétek meg hogy a progisok tépik legjobban a szájukat? Ők kiabálnak mindenkire progist. Fogadni mernék zizynek is nagy tapasztalatai vannak azért ilyen "okos". Magából indul ki azért hiszi hogy mindenki hazudik.

Ennyi!
Vámpir/Édesem!
Ha saját gondolataid nincsenek, itt a közhelybeszólások nem sokat segítenek még rajtad sem, ha más nicken írsz Édesem!( a stílusod a régi)
Ezért mondják egy progistól minden, kitelik!
Most nincs progijele, majd megkapja újra, vagy csak olyanokkal játszik, akiket már ismer, és felmérte a tudásszintjüket!
Szánalmasabbat el sem tudok képzelni, :p tanulj meg veszíteni Édesem, ha sikerült már jobb lettél
Majd játszom veled ha újra lesz jeled….Apropó a barátok mit szóltak, hogy programmal verted őket ?:)

Szia Zizy!

Kiváncsi lennék hány neved van! Mert érdekes a játékban sosem láttlak zizy néven játszani!:-)
Neked mindenkihez van egy-két "kedves" szavad! Gondolom itt éled ki magadat...:-):-)
További jó piszkálódást Neked zizy!
Kívánom Neked ennél nagyobb örömöd az életben ne legyen!!!
Na pá:-)
kedves zizy!
már megint olyanokat irsz amit nem kellene.
éddeséget megint elkezded progisnak nevezni amikor nem is progizik ne légy iylen undok mert ez már nem kibirható amit itt müvelsz és inkább ne irj ide a fourmra mert más játékosokat bántazs meg és hergelsz vele és ezel nem fogsz smit se elérni.
én fél éve minden nap amöbáztam és mostanában i szoktam amöbázni csak ritkán ugyhogy tudom nagyábol ki a progis és ki nem:D
tpvábbi kellemes napot mindenkinek!!
Zizy, a demagógiát hihetetlen magas szinten űzöd.

OP, ill. egy moderátor is írta már, hogy a rendszer megbízhatósága közel sem 100%-os. Erre utal a Player Infoban a "Player MIGHT use program", és a szabályzatban a "Therefore FlyOrDie uses a system to detect SUSPECTED program use..." mondat.

A rendszer csak azt érzékeli, hogy ablakot váltasz, nem azt, hogy milyen progira. Így a játék alatt aktívan MSN-ezőket is kapásból progisnak találják.

A másik hab a tortán, hogy hétvégenként a rendszer gyakorlatilag nem is működött/működik. Játszottam 5 meccset úgy, hogy 10-15 mp-ként váltogattam ablakot és nem kaptam felkiáltójelet. Valamint 8-at vagy 10-et úgy, hogy 1x sem váltottam más ablakra, mégsem tűnt el a jel. Pedig hétközben 2-3-4 ablakváltás nélküli meccs után már el szokott tűnni.

Az persze más kérdés, hogy egyesek kicsit se látják át a rendszer működését és infantilis hülyeségekkel ontják tele a fórumot.

Köszöntem.
Nekem az a véleményem, hogy ezekhez a Flyordie játékokhoz nem is lehet programot használni.Túl primitívek.....Az egyetlen játék amiben talán de ez egy nagyonnagy TALÁN lehet csalni az a darts,mert a vezérlőpultban be lehet állítani az egér érzékenységét.És így könnyedén lehet egy helyre többször betalálni...De program tuti hogy nincs.



*Ha valaki nagyonokos mégis azt mondaná van program a játékokhoz az bizonyítsa is ne csak írja...
Látom, nem nagyon értesz a témához, ezért itt egy kis bevezető:
A sakk és az amőba pl. ún. kétszemélyes (valamint teljes információjú, zérus összegű, determinisztikus) játékok. Tehát le lehet őket írni matematikai (és logikai) eszközrendszerrel, azaz el lehet készíteni a reprezentációjukat. Az ilyen játékokhoz léteznek ún. lépésajánló algoritmusok, melyek valamilyen módszerrel olyan lépést javasolnak a játékosnak, mely valószínűleg az ő szempontjából kedvezőbb helyzetbe juttathatja el.
Gondolom az előző bekezdés nem nagyon érthető, ezért leírom máshogy is:
Lehet írni olyan programot, ami megmondja, hogy mivel hova lépj, hogy nagyobb esélyed legyen a győzelemre. Remélem így már érthető.
Azt írtad, hogy a játékok túl primitívek. Ebből azt szűrtem le, hogy te vagy nem tudod, hogy milyen játékok vannak itt, vagy pedig nagyon nem értesz hozzájuk.
Véleménye persze mindenkinek lehet, de most a tied sajnos helytelen. Egyébként az egér-érzékenység beállításának semmi köze nincs a csaláshoz.
liba007...Okos vagy elhiszem, de én nem azt kértem milyen lehetséges programokat lehetne írni a játékokhoz hanem most milyenek vannak...Komolyan te most tényleg ennyire hülye vagy?Ugyanis nem erről írtam de úgy látom hogy te is funkcionális analfabéta vagy azaz nem tudod miről olvasol...Nem azt kértem hogy magyarázd meg hogyan működik egy program hanem hogy bizonyítékot arra hogy valóban vannak.....
hol lehet az egér érzékenységét állítani?:P
Kedves Játékostársak!
Én maximálisan megbízom a fenntartók által használt jelölésekben! Annál is inkább, mivel kipróbáltam, korrekt működik, csak akkor kaptam felkiáltójelet, ha használtam a programot a játékaim során! ( tehát ellentétben veletek olyasmiről írok ami tudom hogy működik )Ennél jobb érv számomra nem kell, de ha számotokra igen, gondoljátok át mi érdeke, fűződhetne az üzemeltetőknek ahhoz, hogy bárki nickje mellé odabiggyessze a jelet?!!!:s
Egyszersmind örülök, hogy végre mindenki látja, ki használ programot!
Az ablaknyitogatásoknak semmi köze a felkiáltójelek meglétéhez.

Patrinkó! Ha véleményed szerint a felkiáltójel, nem programot, használó játékost jelent kívánom, játssz sokat velük: D
Utána megnézem hány pontod, marad:D
«Ċłōŵи™» !! Senkit nem hergelek, és mielőtt bárki felháborodik a fórumon nem ártana önvizsgálatot tartania!
Számodra elegendő lenne, ha meg tanulnál helyesen írni :D

A témáról bővebben:

http://forum.flyordie.com/thread.jsp?forum=24&thread=40914&tstart=90&trange=15
 

http://forum.flyordie.com/thread.jsp?forum=24&thread=40812&tstart=90&trange=15
 

http://forum.flyordie.com/thread.jsp?forum=24&thread=41261&tstart=30&trange=15
 

Gratulálok zizy! Még saját magadat is alul tudod múlni. Mellékelsz olyan topicocat amiben már jól lejárattad magad, végre beismered hogy progis vagy, megint bebizonyítod hogy nem érted a rendszer működését, ismét hülyének tartod azokat akik nem a te baromságaidat fújják. Az oldal üzemeltetőjének nem kötelessége nyílvánosságra hozni hogyan működik a progi figyelő rendszerük. Ezért nem is írnak róla. Eddig még te is érted ugye? Van más olyan oldal ahol a szabályzatban is leírják hogy az ablakváltogatást figyeli a rendszer. Konkurenciától nem másolok be ide, de azért elhiszed ugye?(vagyis úgysem hiszed el mert tényleg demagóg vagy) Szóval rajtad kívül már majdnem mindenki érti miért kapnak néha jelet olyanok is akik nem progiznak. És ez nem azt jelenti hogy pártolom a progisokat. Tőled eltérően nekem sohasem volt jelem, de van akinek elhiszem hogy vétlenül kapta. Egy szőke nőtől nem várható el hogy egyszerű doldokat megértsen? Nem baj, csak ne fikázz olyan embereket akiket nem ismersz. Vagy szándékosan bántod meg őket?
További jó progizást kívánok neked(inkább azzal foglalkozz,minthogy a fórumon baromkodsz)!
szerbusztok játékostársaim!
amit lator irt azt olvasd le zizy és tünj el a forumrol.
a másik meg én sakkon játszotam és közben darts 501 en is játszotam egyidöben és sakkon megkaptam a progijelet és progim sincsen ugyhogy eröl enyit.
ami itt az oldalon folyik mostanában az mátr nagyon furcsa nekem.
elég sok lett a csaló és nem nagyon tiltják öket ami nagy baj és jó lene már egy kicsit kordába tartani a csalókat.
további szép napot és kellemes játékot mindenkinek!
bye!!
Sziasztok!
Lehet hogy hülyeséget kérdezek,de ennyi írás közt miért nincs egy operátor válasza,avagy magyarázata erre a dologra?
Nem akarok nagyképű lenni(zizy ebbe beleköthetsz),de ÉDESséggel játszottam többször is és ha progit vertem zsinórban akkor zseni lennék?(ebbe is köss bele zizy)
Az én elgondolásom szerint a programot használó ember éhesen gyüjti a pontokat és nehezen tudna leállni,így a színe is ahhoz mérten alakulna,ami ÉDESségre ez nem vonatkozik.
zizy ,nekem nagyon tetszett az értelmet fitogtató írásod,csak bár lenne háttere is.
Nagyon egyszerű dolog a program használata.
5 éve játszottam a jatek.hu oldalon és kipróbáltam milyen is ha játék kezdetével egyidejűleg elindítottam a gomoku amőba programot.
Egyszerű volt,tett a partnerem én a proginak azt tettem,amit tett a progi én azt tettem a partneremnek.
De mivel abban a játékban semmi érdekes nincs így nem is érdekelt tovább.(Ebbe is beleköthetsz zizy)Én nem olvasgattam utánna milyen elv alapján észleli a rendszer a progikat,de van abban valami hogy a többablakos használat a hunyó ebben.
Számomra ismételten az a furcsa hogy az én jelszó feltörésemre mennyiszer reagált az operátor( Meg persze zizy),de erre hol egy ember becsületét mocskolja be először a rendszer,majd a zizy féle "emberek",arra semmi reakció.Én azt elfogadom hogy nem vagyunk egyformák,vannak az értelmes emberek és vannak a zizy félék.ÉDESség ezt Te is fogadd el és tegyél magasról a véleményére,csak azokat a véleményeket fogadd el,melyből az értelem látszik és nem a gúny és rosszindulat(Ebbe is beleköthetsz zizy)Itt is úgy kell tenni az ilyen emberekkel ,mint az életben:elmenni mellettük.
Fel a fejjel ÉDESség!
Aki ismer tudja hogy baromság az amit a rendszer érzékelt nálad,de jó lenne tényleg ha a rendszer részéről is adnának magyarázatot.
Mielőtt megfordúlna a fejedben zizy avagy Megic Girl hogy én ÉDESség vagyok,verd ki belőle gyorsan.
További szép napot!
Sziasztok
Jani
Látod TSZ1, ezek szerint mégis léteznek programok. Vagy még ez sem elég bizonyték amit sziget írt?
Visszatérve a témához én azt mondom, hogy fogadjátok el a jelenlegi helyzetet és játsszatok. Az életben és érik az embert igazságtalanságok, nem?

Tisztelt játékostársak!
1. Nem vagyok szőke:D
2. Ha jártok napszinten játszani látható, hogy a felkiáltójelek erdejébe lép be az, aki amőbázni indul! Azt akarjátok mondani, hogy egyedül én használtam progit és mások ártatlanságukban kapták? :d
3. Lator, hogy a konkurens oldalak mit írnak le a szabályzataikba, nem tartozik ide, mi most a Flyordie oldal fórumában folytatunk meddő vitát!
4. Hogy a „Lator „nicknév mellett nem láttak még programjelet, semmit nem jelent, lehet több neved is amelyekről, még nem osztottad meg velünk „értékes” gondolatidat!(nem lepne, meg ha lenne pár tucat, és még pár tucat , amit másokkal közösen használsz, megvárjuk, amíg az OPERÁTOR számszerüsíti :D)
5. Én az amőba miatt járok az oldalra minden felkiáltójelet viselő nick, lelki ápolása nem feladatom! Ha ismerem, ha nem a progijelet nem tőlem kapta, de hogy megérdemelten abban én hiszek, mert kipróbáltam! Édesem stílusa nagyon hasonlít «Ċłōŵи™»- hoz, vagy csak nekem tűnt fel ?:D
6. Egy szónak is 100 a vége…mindenki bízzon meg a rendszerben, és az általa  nyújtott lehetőségekben, mást amúgy sem tehet, ha itt szeretne játszani !
7. Minden társagi ismerkedésnek meg van a maga helye és ideje, ha hiszitek, ha nem vannak, akik csak amőbázni jönnek, és a magán életüket, nem hozzák fel az oldalra!  Mindenesetre, ha a barátomról kiderülne, hogy programot használ játék közben, bennem ott bujkálna a kisördög…..mikor velem játszott akkor vajon félretette ????:s
8. Az anonimitásnak megvannak az előnyei és a hátrányai is kedves «Ċłōŵи™»! De ha már furcsállod a csalókat, várjuk használható ötleteidet a megfékezésükre!
Mondjuk, kezdhetnénk a kitiltással, ahogy azt javasoltad….én először téged tiltanálak ki, mert nem tudsz helyesen írni ! Azután jöhetnek a „szőkék, barnák, meg a feketék” ….és végül megalakíthatnánk valahol máshol a száműzöttek oldalát :D:d:D (ez nem demagóg ,kedves Lator???)
9. Mindenesetre, ha ilyen stílust használtok a játéktérben is már, meg sem lep a sok kitiltás: :p

Kedves János!
Az emberi képmutatásnak nincs határa. Magam szemtanúja voltam mikor Édességgel vitáztál a közös chaten,és most puszipajtása vagy ?Te mersz véleményt alkotni rólam, aki kiadja a saját felhasználói jelszavát másoknak ?????Nincs itt valami összeférhetetlenség ?
Nagyon bátor ember vagy, fenyegeted a játékostársaidat, az OPERÁTORT, most itt a fórumon fenyegetsz engem!
Te honnét veszed a bátorságot, te talán ismersz engem??????
Ha a becsületét sértettem, jelentsen fel, de te is ott leszel a bíróságon, mint „szavahihető tanú”:p Ahogy írásodat olvasom én, leszek a felperes :D
Te egy olyan ember, vagy aki szeret a középpontban lenni, ok indok, vagy felkérés nélkül is reklámozod az ósdi begyöpösödött, demagóg szocializmusban ragadt elveidet, melyeket jó köpönyegforgatóként bármikor saját szádize szerint módosítasz!(és csak azt láttam, amit a lapon művelsz)
Most már te is lehetsz felperes: D
Te akarsz a rendszer részéről magyarázatot???? Ehhez nem kis arc kell …grt .Ha én lennék az OPERÁTOR már ide nem  írnál. Légy inkább hálás a sorsnak hogy OPERÁTORUNKNAK birkatürelme van, mert hozzád az kell !!!!!!
Ha használható ötleteid nincsenek, kár tovább ragozni a témát, aki programot használ jelet, kap, függetlenül attól kinek a cimbije !!!!:D
Lélektraumájával, pedig mindenki forduljon szakemberhez,…. Itt még senki nem gyógyult meg   :D
sziget, sziget legalább a nevemet írnád le jól! :p

Zizy:(
Ha figyelmesen olvasgatnád a fórumokat akkor az enyémben is olvastad volna hogy azt írtam: SENKINEK NEM MONDTAM EL A JELSZAVAM.Elhiszem hogy számodra ez felfoghatatlan,de ez a tény.Veszekedtem ÉDESséggel?
Volt egy konfliktusunk olyan "ember" miatt mint te,de mint normális emberek mi megtudtuk ezt beszélni.És ahogyan előtte úgy utánna is barátok maradtunk.Gondolom számodra ez a szó hogy BARÁT ismeretlen fogalom.Fenyegettelek?Mikor és hol?
Másold már be ide a fórumba hogy a hozzászólásomban hol írtam ezt?Te biztosan a valós sorokat olvasod????????
Nem fenyegettelek én sem téged és sem a OP-t.
Ha nem csak a magadat hajtanád,hanem olvasnád az írásokat és értelmeznéd is értelmük szerint ,lehet nem írnál le valótlan dolgokat.Én rólad annyit írtam hogy gúnyos és rosszindulatú a stílusod.Ha olvasnád az előttem szóló embereket és meg is értenéd amit írnak rólad ,akkor eléggé megútálnád magad,mivel igazuk van.
Ebben a topicban nem rólad vagy rólam van szó,hanem arról hogy jelet kapott olyan ember ki nem csal.Ezt te vagy elfogadod vagy nem.Igazából szerintem ÉDESség nem neked írt és nem másnak,inkább a rendszer egy emberének.De mivel te belevitted a rosszindulatodat ebbe a topicba,így sok ember förmedt rád és nem oktalanul.
A  jövőben ha érdekelnek az itteni írások,kérj meg egy gyermeket olvassa fel neked és magyarázza el miről is írnak benne.Így lehet nem írnád nekem a jelszavam titokban tartásáról a rosszúlértelmezett gondolatodat.Majd ÉDESségről sem írnál hülyeségeket.
A játékban pedig nem kötöszködnél az emberekkel az sem lenne elvetendő dolog,mivel 1-2 hete elég sokan kiakadtak a stlusodtól.
Részemről ennyivel lezárom a fajtádnak való írogatást.
Szép estét!
Jani
Ui:Látod én a nevemen köszönök el mindig,attól függetlenül hogy te miket írogatsz a becsületemről...stb
Neked van neved?
Én az első írásomban a teljes nevemet  ki is írtam,ez vallana egy tisztességtelen emberre?

Nem megyek le a szintedre János!
De!!!!!
Egy ovisnak is nagyobb a felfogó képessége, mint neked! Olyan tényeket írtam le, ami valós, egy hozzászólásban sem volt még ötlet vagy javaslat csíra sem! Azzal hogy program jelet kapott nem az emberi mivoltát taposták sárba! Mindenesetre itt már szépen „bemutatkozott” Édesed is! Az böki a csőröket, hogy hosszú ideig nem mindenki láthatta, ki használ programot és ki nem, hogy ez megszűnt oda az istenítők hada! Te is a sok neveddel és a kölcsönadott jelszavaiddal, istennek hiszed itt magad, pedig csak közepes szintű játékos vagy kis jóindulattal!:p
Ha már személyeskedünk, kezdjük ezzel!
Az elejétől javasolnám végigolvasni a topikot, nem én voltam, aki személyeskedett és sértegette a másikat!
A rendszer az ostoba ti meg a jó gyerekek vagytok ez még viccnek is rossz!:D
Az én ” fajtám” ahogy fogalmazod, megérti és elfogadja az itteni szabályokat! Csak játszani jár ide, és ha akad újdonság, kipróbálja, mielőtt írna róla!
Ha tetszik, ha nem ez a rendszer ilyen személyeskedéseid, fenyegetőzéseid nem fognak rajta változtatni, nem kötelező itt játszani!
Majd ha egy ellenséged kapja meg a jelet kíváncsi, vagyok, hányszor írsz a topikba. Pedig abból van jó pár … nem igaz sziget :D
Te már bárhová kiírhatod a neved, csak nevetnek rajtad, akik ismerik!
Az én barátaim nem olyan emberek, akik kölcsönkapott nickekkel játszanak, tehát a bemutatkozástól tekintsünk el veled kapcsolatban!
Több szót nem is érdemelsz, ennyi is sok volt hozzád !:p
Mehet a lakat :D

Búgóhangú Zizy, ha mindenkinek pont veled van baja, neked pedig mindenki mással, akkor két lehetőség van: vagy rajtad kívül mindenki más a hülye és senki sem képes normálisan viselkedni... vagy pont veled nem stimmel valami, ezen gondolkozz már el.

De egy ilyen viselkedésű embert nem kéne egyszer s mindenkorra tiltani mind a fórumról, mind a játékból? Kíváncsi vagyok, mit gondol erről egy OP, de így a Használati szabályzat Viselkedés pontját olvasgatva legalább öt pont ráillik Búgóhangú Zizy beszólogatásaira, ha nem több. Ráadásul mindenkiből a legrosszabbat hozza ki, dehát senki sem fogja csak úgy eltűrni ezt az állandó és alaptalan gyalázkodást.
Zizy,egy korábbi fórumtémában már elhangzott,hogy vétlenek is kaphatnak progijelet(lám nem csak az ember tévedhet)és ezt a tényt az operátor is megerősítette.

Kérlek fejezd be az vádaskodást mert ez a stílus amit itt
használsz eléggé visszatetsző, előre is köszi!
Sziasztok Amőbások!

Nagyon köszönöm,mindenkinek a hozzászólását.Most már bíztos vagyok benne,hogy az ablakváltogatástól kaptam anno a jelet.
De azért az OPERÁTORTÓL is jól esett volna ha ebben megerősít! /még utólag lehet pótolni/
Megköszönném ha meg tenné! 
Most már bíztos vagyok abban,hogy az a pár újjonnan regisztrált nevek,kik priviben írkálnak a játékban nekem durva dolgokat, az mind egytől egyik a KEDVES ZIZY "barátunk"!!
De fogadni mernék ,nem sokára megint írni fog nekünk.....és olvashatjuk "kedves szavait":-S 
Mindenkinek nagyon szép napot kívánok:-)
Tündi
Édesség !
Abban én nem vagyok biztos, sőt !!!
Nekem se a télapó hozza az influenzát!!:D 
Még hány néven akarsz írni a fórumba, hogy magadat igazold?????
A rendszer a hibás mindenért ti itt mid földre szállt angyalok vagytok!
Addig örülj Édes, amíg az OPERÁTOR hallgat, még kiderülne mennyire is, vagytok „angyalok”!!!:D
Ideje lenne hozzászoknotok, hogy a játéktérben nem mindenki aluliskolázott, vak idealista ember!!
Atlantean 

A fórum helyet add a véleménykülönbségek kifejtésére is! Már ha van, aki olyan intelligens, hogy ezt megértse nem a személye elleni támadásnak, érzékeli!
Az írásodban most is jól megfigyelhető az egocentrikus magatartás a szűklátókörűség mely nem engedi más véleményét elfogadnod!
Aki szeret sötétben lenni, maradjon is ott !:D
«Ċłōŵи™» 
Örülök neked, nem találtam helyesírási hibát most, kezdesz igényessé válni a külsőre, kár hogy a belső mondanivalód ugyanolyan földhözragadt önigazoló!
Akinek nem tetszik a véleménye, azt tapossuk el! Vigyük koncentrációs táborba???? Ennél többre nem futotta tőled sem! Van még mit pótolnod!
Szeretnék látni tőled javaslatot mi alapján, állítanád ki a csaló igazolást bárkiről???
Zildian
Mielőtt írok a témához, én tapasztalatokat gyűjtök, te mit gyűjtöttél pontokat?:D
Vagy csak most ébredtél álmodból? Az ember tévedhet ez igaz, de nem akkorát, hogy azt higgye egy rendszert, nem fejlesztenek! Mert mindig van min  javítani, programokon és az emberi hozzáálláson is !Ha elég fenőt leszel hozzá megtanulod, mert ha az élet tanít meg rá az keserű lecke lesz ! :p
Összegezve, és részemről befejezetnek, tekintem a párbeszédet veletek. Amúgy is csak elbeszélünk egymás mellet :D
A programot használó játékosok jelzése korrekt, és helyénvaló, hogy a gondolkodó játékosok is kapjanak lehetőséget a nyerésre!
Miért nem fordítjátok meg a gondolatmenetet. Sok játékos játszik fent program jellel, játszatok velük egyfajta megmérettetés, nem kell félni a kihívásoktól, uram bocsá még tanulnátok is valamit! Persze nem etikát, azt itt nem lehet …sajnos :D
Az etika szó definíciója megtalálható a netten :D:d:D


Zizy...Te se nagyon beszélj a helyesírásról...
"felnőt","befejezetnek"...És a vesszőket is néha feleslegesen használod,-rossz helyre teszed...Erre ne verd magad.
Nem sikerült megragadnod a lényeget, de ettől én még nyugodtan alszom:D:D:D 
Zizy a te belekötéseidből lesz ez a fórum hamarosan 200 hozzászólásos.Pedig sok értelme nincs is.
Jó, akkor elemezzük ki az előbbi hozzászólásodat, hogy mennyire nem személyeskedsz itt senkivel. ;)

Édesség !
Abban én nem vagyok biztos, sőt !!!
Nekem se a télapó hozza az influenzát!!
Még hány néven akarsz írni a fórumba, hogy magadat igazold????? /1. sértés/
A rendszer a hibás mindenért ti itt mid földre szállt angyalok vagytok! /2. sértés/
Addig örülj Édes, /3. sértés/ amíg az OPERÁTOR hallgat /4. sértés/, még kiderülne mennyire is, vagytok „angyalok”!!! /5. sértés/
Ideje lenne hozzászoknotok, hogy a játéktérben nem mindenki aluliskolázott, vak idealista ember!! /6. sértés/
Atlantean

A fórum helyet add a véleménykülönbségek kifejtésére is! Már ha van, aki olyan intelligens, hogy ezt megértse nem a személye elleni támadásnak, érzékeli! /7. sértés/
Az írásodban most is jól megfigyelhető az egocentrikus magatartás a szűklátókörűség mely nem engedi más véleményét elfogadnod! /8. sértés/
Aki szeret sötétben lenni, maradjon is ott ! /9. sértés/
«Ċłōŵи™»
Örülök neked, nem találtam helyesírási hibát most /10. sértés/, kezdesz igényessé válni a külsőre, kár hogy a belső mondanivalód ugyanolyan földhözragadt önigazoló! /11. sértés/
Akinek nem tetszik a véleménye, azt tapossuk el! Vigyük koncentrációs táborba???? Ennél többre nem futotta tőled sem! Van még mit pótolnod! /12. sértés/
Szeretnék látni tőled javaslatot mi alapján, állítanád ki a csaló igazolást bárkiről???
Zildian
Mielőtt írok a témához, én tapasztalatokat gyűjtök, te mit gyűjtöttél pontokat? /13. sértés/
Vagy csak most ébredtél álmodból? /14. sértés/ Az ember tévedhet ez igaz, de nem akkorát, hogy azt higgye egy rendszert, nem fejlesztenek! Mert mindig van min javítani, programokon és az emberi hozzáálláson is !Ha elég fenőt leszel hozzá megtanulod /15. sértés/, mert ha az élet tanít meg rá az keserű lecke lesz ! /16. sértés/
Összegezve, és részemről befejezetnek, tekintem a párbeszédet veletek. Amúgy is csak elbeszélünk egymás mellet
A programot használó játékosok jelzése korrekt, és helyénvaló, hogy a gondolkodó játékosok is kapjanak lehetőséget a nyerésre!
Miért nem fordítjátok meg a gondolatmenetet. Sok játékos játszik fent program jellel, játszatok velük egyfajta megmérettetés, nem kell félni a kihívásoktól, uram bocsá még tanulnátok is valamit! /17. sértés/ Persze nem etikát, azt itt nem lehet …sajnos /18. sértés/
Az etika szó definíciója megtalálható a netten :d

Elnézést, ha kihagytam valamit..
Csak írok még pár kedves szót ennek a zizynek:(
Tudod zizy mi szerencsések vagyunk kik téged olvasnak.
Gondolom nem érted miért írom ezt.
Mi elolvassuk a hihetetlenül öntelt írásaidat és max válaszolunk rá.
De neked sokkal rosszabb lehet.
Miért is?
Hát azért,mert neked mindennap tükörbe kell nézned.
Neked mindennap szembesülnöd kell önmagaddal mivé lettél az életben.
Szembesülnöd kell azzal bárhova is jutsz az életben ott nem tudják elfogadni azt amit képviselsz,ezért egy magányos ember lehetsz.
Ezekkel az idióta írásaiddal próbálod visszaadni azt az embereknek mit lehet az életben nem tudsz.
Lehet ezeket a férjednek kellene adnod,vagy inkább szeretetet a leány gyermekednek,nem gondolod?
Mi nem tehetünk a romokban heverő életedről.
A megoldást nem az ismeretlen emberek sértegetéseiben kellene keresned.Ha pedig csak ezt látod megoldásnak,hát szerintem a fényt max akkor fogod meglátni,ha lehunytad örökre a szemed.Kívánom neked hogy ne ebben találd meg a boldogságodat amit itt művelsz.Inkább egy másik férj mellett,vagy bármi másban,de ne ebben.
További szép napokat 
Jani
Neked: János
Zizy, semmi kétségem sincs:orvosi eset vagy(paranoia):D
Azt javasolnám keress egy orvosi fórumot és panaszold el 
a doktorbácsinak,hogy téged nem ért meg senki az egész 
világ összeesküvést szőtt ellened stb.   

Sok sikert,gyógyulást!!:D
Bocsi a véleményem egy topicban irtam le mert félre katt.... ÉDESség aki ismer tudja milyen vagy a többivel ne foglalkozz...
Sziasztok Kedves Játkos társak!
Igen ritkán szoktam itt megszólalni, ezen a szent helyen, de van olyan helyzet, mikor a bicska kinyillik a zsebemben.
Ez most OLYAN helyzet!
Én sem ma kezdtem az amőbát és a sakkot sem. Nagyon sok embert "megismertem". Biztos vannak olyanok akik nem kedvelnek, de azt hiszem a többség igen.
Van néhány ember, akit én is igencsak megkedveltem.
És most jön a lenyeg!Nem a progi jel teszi az embert! Kedvelem és szeretem ÉDESséget! Akár van jele, akár nincs!És nem csak én állíthatom teljes bizonyossággal, hogy nem progizott, hanem rajtam kívűl még igen sokan, olyanok, akik évek óta ide járnak:D, ugyanazzal a nickkel. Nem csinálunk" fórumon beszólok, játékban simulok" neveket:)
Ne az OPra hivatkozz, hogy ÉDESségnek hány neve van!
Vagy az a baj Zyzy , hogy Neked nincsenek olyan barátaid, mint Neki, akik kitartanak és Veled vannak?
Erre kellene odafigyelni és nem a jelekre!
Ja! És én szoktam játszani progisokkal is, lehet tőllük tanulni:)
És egy kérdés!
Zyzy! Te mondtál valakiről valamikor jót?
hmmmm....attól tartok ez Tőlled túl nagy elvárás lenne....Próbáld ki! Nagyon jó érzés, mikor kedvel valaki!
Szia!
Fel a fejjel MINDENKI!
rosi-Judit

az a helyzet, hogy egy barát nem abból áll, hogy védik egymást. Pl haverommal járok inni, horgászok, focizok stb...
János !
Köszönöm az életem miatti aggódásodat, de felesleges azzal minden rendben!
Sok ember irigyel, azért ahogy élek és azt nem másnak köszönhetem mit annak, hogy én meg tanultam a szabályok szerint élni!
Én, veletek ellentétben megtanultam elfogadni más véleményét, ha az kellően alá van támasztva ! Az élet ugyanis így működik. Ha közös munkahelyetek lenne Édeseddel és leépítés miatt el, akarnák küldeni te a barátságra hivatkozva állnál ki érte, hogy, téged küldjenek el :D ????! 
Lehet valaki szentimentalista, de ne legyen ostoba, én ezt vallom!
Néhányan itt úgy írtok, mint az igavonó lovak lennétek szemellenzővel! Csak előre láttok oldalra, meg sem próbáltok!
Néhány ember itt, ahogy az életben is képtelen szembenézni a korlátaival, vállalni a felelősséget, ahogy ez nap, mint nap kiderül nem csak a fórumon!
A barátaim többsége már rég nem látogatja a lapot, mióta ilyen sok lett a progis és az önjelölt amazon :D
De a véleményemmel nem vagyok egyedül, csak akik szintén ezt gondolják félnek megszólalni, mert olyan sokan vagytok már a „klánba” hogy nem bírnának veletek! Onnan vannak a nagy barátságok, hogy veritek, mint a répát, az idetévedő amatőröket ezt tartja össze a ti barátságotokat! Ezért aki szánalmat érezhet az csak én, lehetek irányotokba, mindig az a vezető, akinek jobb progija van,és aki több infót tudd a másikról, amin aztán msn-n skypon el lehet csámcsogni. Beleszóltok még egymás magánéletébe is! Ha pediglen a delikvens nem azt teszi, ami a többség óhaja azt is kibeszélitek mit evett ebédre. Erre ne legyetek ilyen büszkék :)Már több oldalon is azt beszélik  Flyon csak az „alja” maradt …ezért vagyok én is ritkán. Bár néha megmártózom az iszapba!  
Ahh és sziget, hogy te nem árulod el a jelszavad, hiszen magad írtad le:

http://forum.flyordie.com/thread.jsp?forum=24&thread=41958&tstart=0&trange=15
 
Milyen tükörbe nézni …sziget :D:D:D:D
Magatokat is meghazudtoljátok :D
Én arra vagyok büszke, hogy nincsenek ilyen barátaim :D
Próbáljatok együtt élni a gondolattal ,hogy vannak más szemléletek is és szabályok melyek szerint élni kell, itt a Flyordien-n is 
Ui: Ha lesz férjem, nem olyan lesz, mint te sziget ez tuti, az üveggömböd mást nem mutatott csak hogy lányom lesz? Mindig érdekelt a természetfeletti, ha lennél oly szíves elárulni még néhány részletett a jövőmmel kapcsolatban :D  :D


Neked azt írnám zizy hogy egy baszatlan nő vagy,de nem írom,mert ilyet nem lehet.Ezért csak ezt gondolom rólad.
János! Fáj a szembesülés önmagaddal, javaslom, írj józanul, úgy majd emlékszel, rá mit írtál le korábban :D:p
Bármennyire kevésszer jársz ide kedves Zizy eggyel mindig 
többször a kívánatosnál, talán szigetnek van igaza
Volt már neked orgazmusod vagy erre élvezel? ti. hogy mindenki hülye csak én nem.
Borzalmas némber vagy a legjobb anyósviccek élő példázata,
persze elrettentő példa :D:D:D
Így a 40-túl mennyit élvezel te itt ?:DZildian 
Úgy látom neked, már kellene egy kis kikapcsolódás :D( szombat van)
Vagy kielégít, ha férfit játszol az amőbán???:D

Csak megtisztellek beteg társam válasszal.

Ez példáúl hogy a csudába jön ide?:"Ha közös munkahelyetek lenne Édeseddel és leépítés miatt el, akarnák küldeni te a barátságra hivatkozva állnál ki érte, hogy, téged küldjenek el ????! " Ezzel azt mondod hogy röptettek a munkahelyedről és ezért útálod a világot?
De megnyugtatlak béremelésnél már ilyen megtörtént hogy kiálltam, a kollégám mellett, azért hogy én ne kapjak több pénzt mint ő.
Ez pedig pont rád vall:"Néhányan itt úgy írtok, mint az igavonó lovak lennétek szemellenzővel! Csak előre láttok oldalra, meg sem próbáltok!"
Mivel képtelen vagy elfogadni ennyi ember véleményét,ezért ez inkább rád jellemző.
Ezt a sorodat mivel tudod magyarázni?:"A barátaim többsége már rég nem látogatja a lapot, mióta ilyen sok lett a progis és az önjelölt amazon" 
Százalékban mennyi jelet látsz te fent????
Verjük az amatőröket?Tényleg hihetetlen sok pontom van tőlük(133)"Onnan vannak a nagy barátságok, hogy veritek, mint a répát, az idetévedő amatőröket ezt tartja össze a ti barátságotokat!" 
Ha pedig itt megértetted volna a tanácsomat és figyelmesen olvasol,nem pedig szemellenzővel,akkor nem írod ezt:"Ahh és sziget, hogy te nem árulod el a jelszavad, hiszen magad írtad le:

http://forum.flyordie.com/thread.jsp?forum=24&thread=41958&tstart=0&trange
 =15 
Milyen tükörbe nézni …sziget 
Magatokat is meghazudtoljátok"
Hát sokatszor írom le ,bár tudom értelmetlenül:Olvasd a sorokat rendesen és fogd is fel miről is szólnak. 
Hihetetlen öntelt fafejű és mondhatni aljas ember vagy.
De azért legyél boldog a nem létező barátaid közt!
Szia
Jani

Sziasztok!

Ezt a topikot azért nyitottam, mert választ szerettem volna kapni egy kérdésre. 
De nagyon elszomorít,amit a Zizy a gusztustalan és másokat bántó írásaival itt művel! Szó szerint FELHÁBORITÓ ami itt megy!!
Ha tudom,hogy ez lesz a vége tuti nem írok ide be!
Kérdem én, ilyenkor hol van az OPERÁTOR???
Vagy itt a fórumban mindent lehet??? Szerintem Zizy kapásból megérdemelne minimum 1. év kitiltást! Talán addigra lehiggadna,csöppet....
Mindenkinek további szép napot.      Tündi


Na de János kérem…:D
Jólneveltségedet szavaid, tükrözik, ahogy a barátaid szavai is! Mással nem tudtok operálni csak a kitiltással, mert valaki meg meri mondani nektek???
Ez nagyon középkori! Máglyára nem menjek?
Kész vagyok elfogadni, hogy nem játszott programmal, ha az OPERÁTOR leírja, hogy a programfigyelő program hibás és nem jól működik! Amíg ez nem történik meg, addig számomra „Édesem” csak egy programmal magátmutogató játékos marad !:D


No de Erika kérem......:d

36 évesen elvárandó az ember lányától hogy ne ezen élvezkedjen,főleg ha 50 embert irányít és cégvezetőnek vallja magát:s
Bár ha így nézzük a dolgot akkor én is cégvezető vagyok:s
De ettől még nem lettem öntelt pojáca:s
Tudod az a baj hogy az OP-nek eszében sincs ebbe beleszólni,mert hihetetlenül magas szintű már ez a csevegés.És tudod a népnek már nem kenyér kell,inkább círusz.Ezen a porondon te pedig kellően megfelelsz.
Igyekszel idegenszavakkal mutogatni műveltségedet,de nálad szerintem cs-vel írják:s
Mindenre vannak Magyak szavak,ezekkel is lehet értelmet mutatni.Tudod Erika,ahogyan itt viselkedsz azt mutatja hogy a diplomáiddal kitörölheted.
Te vagy a bizonyítéka annak hogy az emberi viselkedés nem az iskolázottságon múlik.
És ahogyan írtam neked a hiányodról,te pedig a sok alkalmi kapcsolatodról,hát szerintem mégtöbb kell....
További mégtöbb kapcsolatot és boldogabb napokat!
Szia!
Jani
te beszélsz sziget, hogy cégvezető vagy, mikor az előző topicodban azt írtad,hogy:  azért harcoltál a főnöködnél, hogy ne kapj több fizetést mint a munkatársad! :D:D:D:D 
Jajj te csak ne beszélj adsz minden nap pontot attisnak!
Hát úgy látszik tejesen eltérnek a hozzászólások az eredeti témától:):) de így is érdekes......:D
én is kaptam jelet a sakk szobában alaptalanul ugy mint édesség hát ez már kész komolyan mondom
boom te meg 11 évesen akarsz moderátor lenni
János! (sziget )
Ha te nem lennél téged ki kellene találni:D
Én nem tudom, honnét szeded a zagyvaságaidat, de az eredeti téma nem az én életem :D(azért tudnék mesélni, de neked nem fogok )
A lényegen nem változtat mindenki úgy játszik, ahogy akar, és azzal, akivel akar :D
De ha progijelet kap, ne jöjjön ide sértődötten, viselje el :D 
Ui: Könyörgöm, ne öregíts mindig …36 még odébb lesz :D

Tuti pár hete ez a legnépszerűbb topik! :D
Képes vagyok tömegeket megmozgatni! :D
Az Uri Geller megirigyelne :D:D

Lehet hogy túl hosszú a szöveg azért nem jelenik meg? Most megpróbálom 2 részletben elküldeni
Sziasztok és szia zizy♥!
Azért muszály írnom, hogy elmondjam sziget honnan szedi a "zagyvaságait". Én meséltem rólad azoknak akik nem voltak jelen szombat délután a magyar amőbaszobában. Valami eMlékMás névvel jöttél(kis és nagybetűk lehet hogy nem így váltakoztak)és magadról, vagyis zizy♥-ről skizofrén módon  1-es szám 3.személyben kezdtél mesélni. Vagyis csak miután belémkötöttél. Erikának szólítottalak az Erika72 nicked alapján(nyugodtan tagadd le OP úgyis tudja).Azt mondtad mindjárt beküldöd zizy♥-t. Be is jöttál vagy 10 mp-re marcsi-erika névvel és privben beszóltál nekem.
Na mindegy a lényeg kedves Erika(jajjj bocs én Péter vagyok) sok ember volt szemtanuja ahogy elkezdtél dicsekedni. Cégtulajdonos vagy, 3 diploma, 50 beosztott, jó anyagi helyzet, pénz nyújtotta hatalom, sok férfi az életedben stb...Nem volt ebben semmi szabálytalan, csak mint ott is írtam nem mondtál semmi újat. Magamtól is rájöttem hogy vezető beosztású vagy(arrogancia,kizárólagosság), iskolázott vagy(idegen kifejezéseket dobálsz a fitogtatására) nincs normális tartós kapcsolatod(sok alkalmi partner,kiállhatatlan természet). Nyitott könyv vagy Erika. Ahogy egyre jobban megismerlek, egyre kevésbé útállak. Inkább már csak sajnállak.Hogy miért vájkálok az életedben? Te akartad! Te mesélsz magadról elismerésért reszketve. Van egy rossz hírem Erika. Itt senki sem a beosztottad és nincs neked alárendelt szerepben.

Amit mások szemére vetsz az szép sorban bebizonyosodik,hogy rád vonatkozik, azaz magadból indulsz ki. Azt mondod sziget fenyeget téged, közben az üzenőfalon te fenyegetőzöl a hatalmaddal(sokan látták ám), egyszerre több névvel is bejössz vitatkozni a szobába. Azt hiszed OP meghatódik a nyalizásodtól? Lehet hogy először a te nickjeidet fogja számszerűsíteni. Nem mondhatod el a véleményedet? miközben te nem tűröd mások véleményét? Te durván sértegethetsz bárkit? Többször használod a fogyatékos jelzőt sértésnek. Mit képzelsz te magadról? Lehet hogy fogyatékkal élők is járnak ide. Őket is megveted mint mindenkit akinek nincs 3 diplomája, és nem gazdag mint te? 
Itt barátkozhattál volna olyan emberekkel akik őszinték veled, mert itt senkit sem érdekel milyen gazdag vagy.
Szigetnek és nekem is mondtad hogy biztosan részegen írkálunk. Szerintem itt is magadból indultál ki. Mikor este hazamégy a munkahelyről ahol mindenki gyűlöl, nagy magányodban néhány pohár itóka mellett firkálod a magadnak is ellentmondó baromságaidat?
Nem vagyok egy Csernus doki, de téged nem nehéz diagnosztizálni.
Eredeti témára térve nagy szükség lenne egy hivatalos álláspontra az ablakváltogatás témájában. Amíg ez nem lesz meg, addig ez a vita sem zárul le.
Üdv:Péter

Szasztok! még valami
ÉDESség! Mostanában nem látlak az amőbán. Nehogy már emiatt te vonulj vissza. Mikor meséltem neked a zizy féle eseteimről, te azt tanácsoltad csináljak más nevet. Ez nem megoldás(ezzel nem azt mondom hogy nincs több nevem).Szombaton azt is írta ez a csekéjértelmű, hogy én vagyok ÉDESség. Most tényleg egy ilyen miatt te fogsz elbújni? Ha már ennyire nem férünk meg egymástól egy ekkora játékportálon, akkor sem neked kéne eltűnnöd innen.
üdv:Péter
Ha olyan főnököm lenne mint zizy,már a büntetést is rég letöltöttem volna:D:D:D

Tata jól írtad csak kissé hosszan,bár lehet,hogy csak így ismeri meg önmagát.
Én tartom az álláspontomat:-orvosi eset.


Szia Tata!

Az igazság az,hogy én nem tüntem el,csupán 26-án volt a szülinapom és elmentünk a férjemmel pihenni 3 napra.:-)
Tudod Kedves Tata én nem vagyok olyan "eltünős féle"!:-)
Meg úgy gondolom nincs is miért,hiszen én nem bántottam senkit,sem itt sem máshol.
A Zizy féle hozzászólásokon most már csak mosolygok....,kiváncsi vagyok mikor unja meg!:-)
Zizyről meg még annyit,hogy hiába van több diplomája és pénze ha boldogtalan,én sajnálom őt.... Remélem egyszer ő is megtalálja a boldogságot és nem az lesz az öröme, ha itt "megaláz" mindenkit!
Szép napot :-):-):-)
Cáfolom, hogy a progijel valóban azt jelenti, hogy valaki progamot használ, mégpedig az történt velem, hogy egy progis mester ellen játszottam, volt a srácnak már 4 x-e a vége szabad volt és nem rakta be az ötödiket, vagyis ebből az következik, hogy figyelmetlen volt, nem vette észre, a progi meg nem figyelmetlen, az jelezte volna az 5. x-nek a helyet! Ugye? 
Tehát hagyjuk békén a progisokat, mert nem feltétlen progisok!!!
Sziasztok!
SzociopataTata = sziget !
Még mindig nem tudod leírni helyesen a nevem! :D
Ahelyett, hogy légből kapott melodramatikus történeteket gyártasz rólam, javaslom, játssz!
Nem vagyok Erika, és bárki is volt, aki szerinted priviben írt neked az nem én voltam! Ebből is látszik mennyire nem ismertek. A véleményemet mindenki előtt, nem priviben írom le.
A különbség csak annyi én tartom is a véleményemet, nem változik, mint az időjárás, de erről ti tudnátok mesélni.
Jah… és minden hozzászóláshoz nem gyártok új nevet, illetve nem használok másikat! Ezen gondolkodj el mielőtt valakit betegnek, titulálsz! Időd lesz rá, mert aki ennyit itt tölt az oldalon annak magánélete nincs, sajnálatomra!
Én a véleményemet írtam le, amit most is tartok, és ha jól vagyok értesülve már más is, tudja, hogy az ablakváltásokhoz semmi köze a programjel meglétének! 
Nem vagyok Erika, de még Erika nevű ismerősöm sincs ,azért a könyvkiadáson gondolkozz el máér ha megtudod nyitni a wordot a gépeden! Ha nem egy bestsellerel leszünk szegényebbek !!! :D:D:D

Ui: Mindenki azzal játszik akivel, vagy amivel akar! Ez a hivatalos álláspont! :D:d:d
Édesem !
Nekem az is boldogság, hogy látom 150 pontod, van az eddigi 320-340 helyett! Vajon mi lehet az oka?  :D

sydkyra ez itt nem érdekes, inkább siralmas :D
Jut eszembe.. néhány hozzászólással feljebb még gyerekem is volt (sziget szerint).Szórakoztatóak az olyan emberek, akik mindenkiben mást vélnek felfedezni, miközben egymást sem ismerik :D
Nyissak egy topikot „Ki lehet zizy♥” címmel? :p (nem közérdeklődésre számot tartó téma)
Tata: számomra nem idegen kifejezések, etika, empátia, ha számodra igen… no comment 
Kéretik a következőkben már csak olyanok, írjanak, akik szerint olajfúrótornyom van… és a címét és kérem mellékelni :D
Jah… valaki írja már meg mit szólt Erika (ha létezik) a kis személyiség elemzéshez !:D:D:D

Kedves Operátor!

Lenne egy kérésem!
Megköszönném ha ezt a topikot lezárnád végleg.
Köszönöm szépen.