FlyOrDie.com
« Back to All Topics
Nem lehet írni...
Posted in 
General
Nem lehet írni...
Posted in 
General
Nem lehet írni...
Szevasztok! :]

Mostanában, illetve nem csak mostanában, rengetegszer fordul elő, hogy nem lehet irni firefox alatt, tisztában vagyok vele hogy IE alatt ez a probléma nem fordul elő, viszont nagyon kevesen (köztük én is) emiatt nem használok Internet Explorer-t. Rengetegszer van ebből probléma, hogy a másik azt hiszi bunkók, pofátlanok vagyunk és ez nem a legjobb..

Egy olyan funckció, hogy "Nem tudok írni" vagy valami ehez hasonló, egy gomb vagy más formájában nagyon jól jönne a játéknak... most nem szeretném ha mindenki ide irná "szerintem is jó ötlet, jaj legyen stb" mert ez nem így megy :] 

Ha úgy gondolják ez megvalósítható, hasznos ötlet, akkor egy visszajelzést szeretnék kérni.

Köszönettel: Guszti :]
:) MOst a kivánságod ellen cselekszem. Szerintem ez tényleg jó ötlet.
Én általában mindig tudok írni, de már fordult elő hogy nem tudtam. És olyankor olyan nehéz volt minden.
De egy valamilyen jelzés nagyon hasznos lenne, ha nem akkora gond ezt megcsinálni. TUdom nem egyszerű, de profitálodna szerintem.
Nekem régebben sok gondom volt vele. Ekkor annyi a teendő, hogy újra bejelentkezel :)

JjJ
Hát.. Játék közben elég kellemetlen lenne kilépni, és újra bejelentkezni.., de sokszor ez van :] 
Háj! Ilyenkor én azt szok csinálni játék közben hogy ablakot tálcára le és vissza. Utána lehet írni. Ez valami java xarság. 
pápá:D
Nah szép.. én eddig azt gondoltam a sok kis hülyegyereknek ( már elnézést:) ) azért nem válaszoltok, mert nem tudnak normálisan megfogalmazni egy kérdést, vagy szimplán hülyék :]

Erre én szépen leírok mindent és egy rohadt választ sem kapok. Hát nagyon szépen köszönöm, gratulálok ....
Ha valalki tudná a tökéletes megoldást, akkor ne félj mert eddig már rég elmondta volna.

Ilyen nekem is sokszor előfordult, utóbbi időben szerencsére nem annyira. Néha segített, ha levittem a tálcára majd felhoztam, de volt amikor nem. És ilyenkor addig nem jött helyre amíg újra nem jelentkeztem, és olyan is volt hogy újrajelentkezés után se tudtam írni.

Talán segítene ha 2x belépsz mielőtt játszani kezdenél. Sajnos még így se biztos, hogy mindig tudsz majd írni. De valamit valamiért...

Amúgy az egész, valami Java problémára vezethető vissza. Legalábbis szerintem, de hogy mi lenne pontosan ennek a hátterében azt nem tudom :)
Már nem is erről van szó, hogy lesz e ilyen vagy sem, hanem arról, hogy a  tulajdonosokat nem is érdeklik, hogy mi itt miről írogatunk. És azt sem hiszem hogy elkerülte a figyelmüket, hisz mindenap van ide irva szinte...
Talán amíg az oldal látogatottsága elég szép számú, addig az ilyen dolgok nem nagyon számítanak senkinek. És mondjuk elég kicsi az esély arra, hogy valaki azért menjel el, mert nem tud írni, és ez zavarja:P 
Ha pedig megnézzük, nem ez az első dolog, amire igazából semmit se reagálnak...
Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština
Czech
Cymraeg
Welsh
dansk