Hello! Azt szeretném kérdezni hogy tervben van-e hogy amőbára is bevezetitek a felkiáltó jelet a programot használók neve mellé:) és ,hogy amőbán is lesznek-e az újfajta smiley-k:)
Amőba!
Posted in
General
hi! ezt már én is kérdeztem az OP tol de választ nem kaptam:)remélem be fogják vezetni mert nagyon jó lene bye: «Fяαик¢ıτу ғаи»™
nem tudom hogy milyenek az újfajta szmájlik mert én még csak amőbával jáccottam, amiben régik vannak. :D mindegy. :)
hi! OP nem lehetne csinálni egy táblás játékokra PC játékot és uyganugy mind a biliárdnál és tanxnál csak elöfizusok hazsnálhatnák. szerintem nagyon sokan örülnének neki. bye: «Fяαик¢ıτу ғаи»™
üdv mindenkinek! Szeretném ha minél több ember tudná hogy hamarosan nyílni fog egy internetes amőba-iskola, csak magyaroknak. Aki szeretne esetleg hallgató lenni,akit érdekel a dolog az felveheti velem a kapcsolatot az elrarand@msn.com e-mail címen,vagy akár msn-en is. Minden infoért ezt a mail-címet keressétek. Szóval akit érdekel a hamarosan megnyíló internetes amőba-iskola az jelentkezzen nálam az elrarand@msn.com címen! köszönöm Demján Attila
Üdv mindenkinek! Gondoltam írok egy tájékoztatólevelet mindenkinek akinek megtaláltam az e-mail címét és akármilyen köze is van a gomokuhoz. Rövidesen meg fogok nyitni egy internetes amőba-iskolát. Célom,hogy népszerüsítsem a játékot, segítsek a magyar amőbásoknak és fejlesszem a tudásukat. Az iskola úgy nézne ki, hogy van egy oktatószerver amit le kell majd tölteni. Ezen a szerveren zajlanának a tanórák. Az órák nyitáselemzésből,meccselemzésből,stíluselemzésről és sokminden más, hasznos,érdekes dologról szólnának,amik mind az eredményes amőbajáték összetevői. Szóval ha érdekel esetleg valakit a dolog,szívesen lenne tanulója ennek az iskolának az keressen meg e-mailen. elrarand@msn.com Bővebb információkat később. Aki már eldöntötte, hogy komolyan érdekli a dolog és szeretne tanuló lenni az küldje el a rendes nevét és a nicknevét a megadott címre. Ha tudjátok mindél több embernek szóljatok. Ha van elég érdeklődő akkor belevágok és elkezdhetjük. Ha nincs akkor felesleges az egész. Bővebb info a későbbiekben várható. Tehát várom az érdeklődöket. Minden jót! Demján Attila

LORA
Szia! Én a fly-on játszom amőbát és nagyon érdekelne, hogy lehetne továbbfejlődni:) Egy két játékelméletet már olvastam:)
Kedves Attila! Amit megadtál címet, az msn cím vagy csak e-mail, mert engem is érdekelne :) JJJ
sziasztok tud valaki segiteni nekem anyukámat kitiltoták az amöbából és nem tudjuk miért ritkán vann fen mostanában igaz de nem is tett semmit azért hogy ki tiltsák szeretné visszakapni a nevét segitsetek hogy játszhason köszönöm sziasztok
most mi is van valójában? Először azt írtad, hogy nem játszik, és kitiltották. Most meg azt írod, hogy valaki a nevével játszik és beszólogat a moderátoroknak, vagy mi?:S