FlyOrDie.com
« Back to All Topics
progizásról
Posted in 
General
progizásról
Posted in 
General
We've locked this thread - no more replies can be added
progizásról
Ha valaki progit használ azt több okból is teheti.Nem részletezném őket mert nem dolgom.De ha semmi nem tiltja a használatát akkor szabad használni,mint ahogy itt is sokan teszik.Ha valaki abban látja a játék értlemét,hogy saját erő helyett egy gépet használ tegye azt.Ha neki elég az a tudat,hogy "jól elvertem mindenkit és nekem van a legtöbb pontom"akkor az az ő gyengesége.Nem kell velük játszani és ha már játszunk velük akkor büszkének kell lennünk,hogy csupán egy gép vert el bennünket nem pedig egy játékos.Anyázással trágár szöveggel mindeki saját magát minősíti legyen az bárki,és az ég világon semmit nem old meg vele.Legyünk már annyira értelmes emberek,hogy minden negatív kifejezés és mocskolódás azt erősíti akire irányul! Ott fog röhögni rajtunk az illető és elmondhatja magáról,hogy minden szempontból megsemmisítő csapást mért ránk hiszen képtelenek voltunk elviselni a vereséget és lealacsonyítjuk magunkat mindenki elött. A játék tisztaságának feltételit akkor lehet megteremteni ha mi magunk felnőttünk hozzá és nem veszünk tudomást a csalókról ha már technikailag nem lehet kivitelezni a progmentességet. Tisztelettel: mezeiegér
Tipikus MSZP-és vélemény,csalni szabad,átverni mindenkit szabad.
szia mezei egér!:)
csak a neved szürk és kicsi valamire utaló...a gondolataid nem:)ajánlom mindenki figyelmébe!!:)Grat. egér;)
bauchi!
olyan igazat irtál amit minden magyra ember tud
itt is sokan uyganugy csinálják mint ott.
cwak itt pontra ott meg a mi pénzünkre
enyi!!
bye: gold
Szerintem itt ne politizáljunk, mert az már egy kicsit erős lenne a fórum színvonalához képest :D
Tessék már mondani miért ne politizáljunk?Mi van most akkor,a gyönyörűszép és boldog Kádár rendszer vagy a még boldogabb Rákosi-kor?Legyünk birkák mint az elmúlt 40 évben?
Azt hiszem, nem érted, mire gondolok. Azt mondtam, hogy 
itt
 (azaz ezen a fórumon) ne politizáljunk, mert egyrészt nem ez a célja, másrészt szerintem a fórumozók 90%-a nem igazán érett még hozzá (hogy finoman fogalmazzak). Ezzel persze sem téged, sem a véleményedet nem minősítettem.
Mivel nem tudhatod, ki fog progizni, nem kerülheted el.
Jól felidegesít, mert 2 percet használ el, amíg te 15 percet,
lehet, hogy alig van pontja és jól elver.
Fogalma nincs a sakkról, de elveszi a pontjaidat.
Vérmérséklet kérdése, de én "hálából" legalább elküldöm arra a bizonyos helyre, ahová valók a csaló gazemberek. Mert mindegy, hol csal valaki, bárhol teszi, csak jellemtelen gazember lehet.
libuska itt a 90%-a a fórumozóknak semmihez sem elég érett, ha hozzájuk akarsz igazodni az elég szerény célkitűzés.

én pl legutóbb egy progist küldtem el a bűsba, meg is lett az eredménye 1 hét tiltás.

persze porgizin ettől ugyanugy lehet, és a bűnős én vagyok amiért nem olyannal játszom akinél nincs kinn a jel.

DE

tegyük fel hogy egy vendéglátóegységben vagyunk vagy bármilyen helyen ami az emberekért van és bizonyos szolgáltatásokat nyujt nekik. ilyen a flyordie is.

szóval még a legrosszabb kocsmában sem mondják azt az embernek hogy kerüld el azt a részeget aki a földön fekszik , hanem normális helyről kiteszik az ilyet.

namost nálunk a progisok pont ilyenek, csak ők a saját erkölcsi hányadékukban fekszenek, mivel csalók egytől egyig, ehhez nem az oldal szabályzatát kell betéve tudni hanem emberként magábanézni mindenkinek.
... és nem kedves op erre nem az a válasz hohogy jogunk van őket kikerülni, mert az életben az ilyen kocsmát vagy szórakozóhelyet egy idő után csak igánytelen elemek látogatnák. és ez a sors vár a flyordiera is.

nem véletlen halt ki a profiszoba sem,mert unják a progisokat akik tényleg tudnak.
Egy nagyon lényeges dolgot elfelejtettél: a kocsmában emberek vannak, a FlyOrDie-on nicknevek. Sajnos ez az internet.
de a szabályokat nem nickneveknek hozzák hanem embereknek akik mögöttük vannak

inkább ne szólalj meg ha csak hülyeséget tudsz írni sztem....
Attól még, hogy valamit nem értesz, az nem feltétlenül hülyeség. Arra próbáltam rávilágítani, hogy a valós világ és az internet világa eléggé különböző. A kocsmából egyszerűen kiteszik a részeg embert, de az internet és a nicknevek világa nem így működik. Kíváncsi vagyok, hogy neked lenne-e olyan módszered, amivel elérnéd, hogy egy progis se maradjon az oldalon. Ha igen, az nagyon jó, mert akkor már csak az OP-nak kell elmondani és nincs több progis. Amíg nincs ilyen módszer addig persze lehet panaszkodni, amivel egyet is értek, csak ez sajnos nem csökkenti a progisok számát.
a valós világbeli emberek alkotják az internetes közösségeket is. kár ezt kettéválasztani.

mondtam már, különszoba kellene a progisoknak így progis progis ellen játszhatna és a másik szekcióban meg olyanok akik fejből nyomnák. Átláthatóbb lenne mint mindig megnézni az infóját mindenkinek.

megjegyzem így a pontrendszernek sincs sok értelme, most valós tudást pontoznak vagy programokat.
Ezt az ötletet már egyszer én is felvetettem, de utána rögtön rájöttem, hogy halott ötlet. Ugyanis szerinted mi garantálná azt, hogy a progisok csak a progis szobába mennének? Természetesen semmi. Ugyanez folytatódna tovább, mint ami most van. Az intenetes világot nem lehet csak úgy szabályozni...
Fekete báránynak tisztára igaza van (100%),liba 007 pedig csak általánosságban célozza meg a liberális semmit(L.SZDSZ).
Éppen ezért próbáltam erről beszélni a USING PROGRAM-ban.
OTT sem jutottam semmire,ITT sem látszik consensus,mert védik a progisokat!!Én speciel nem jáccom velük,de szemétség,hogy itt lehetnek közöttünk és még nincsenek kitíltva.A káromkodásról később,de nem tudom miért rosszabb káromkodni,mint progizni.
Bauchi, látom fáj az igazság, de ez ellen sajnos nincs mit tenni. Ha nem tűnt volna fel, én is fekete bárány pártján állok, csak arról beszélek, hogy nem lehet mit tenni ellenük. A liberális szó jelentésének pedig szerintem nézz utána mielőtt használod, mert itt nem sok mindenhez van köze. Egyébként honnan tudod, hogy nem játszasz progissal?
Sziasztok!
Sokat segítene, ha játék közben láthatnánk amint ellenfelünk ablakot váltogat. Ilyenkor megjelenhetne egy kis ikon a neve mellett, vagy megváltozna nevének a tónusa. Ha emellett felfedezni vélnénk a tipikus gépi logikát, rögtön tudhatnánk, hogy progizik. 1 meccs alapján kiderülhetne. Technikailag megoldható, mert máshol már működik. Ha még fel is rakhatnánk saját feketelistánkra, mindíg elkerülhetnénk.
üdv!

ez is jó amit szociopataTata ír

én arra gondoltam, hogy a szobánkénit elkülönítés nem önkéntes alapon működne hanem módosítani kéne hozzá 1-2technikai dolgot.

például van a kezdő halad és profi szoba. ott pl a profiszobában van ilyen hogy 500 alatt nem lehet a közösbe írni.
na ennek a mintárjára meg lehetne szűrni azokat is akik beléphetnek az ominózus szobába. és ez a szűrő lehetne a programot használ ikon.

libuska ha valóban azt képviselnéd amit én akkor nem mindig a kifogást keresnéd a hszeimben és nem írnád tele a topicot elkenve a lényeget.
Sziasztok!
Előző hsz-t úgy kezdtem:sokat segítene. Vagyis a problémát nem oldaná meg. Egyszer az egyik "nagymester" priv-ben felhomályosított, hogy csak a játék feléig használja a progit, onnantól már boldogul saját kútfőből is. Progis jelet nem kap. Ha mi magunk láthatnánk az ablakváltogatást, már a játék elején tudhatnánk, hogy progissal kerültünk szembe, hiába röhögne, hogy neki nincs progis jele. Persze még mindíg ottlehetnek azok akik 2 gép segítségével csalnak. Szándékosan használom a csalás szót. A hivatalos állásponttal szemben a játékosok ezt csalásnak fogják fel.
Ittvan friss példának amőbában MyWebSearch. Régebben 300 pont körül volt a tudása, és elég pörgősen játszott. Újabban csigalassúan lép, és persze 600-700 pont lett a "tudása". Na és persze vigyor smile-ket dobálva dicsekszik, hogy nincs progis jel az infojában. Hát ez van:(
üdv!
Bocs azt még kifelejtettem, MyWebSearch a moderátorokkal való jó kapcsolatával dicsekszik, és a többi játékost kitíltatással fenyegeti.
Aranyos libuska,
Nehogy már kitaniccsál,mer a végén ojan okos leszek,hogy simán 15 lépésből leterítem Yodát és indulok a köztársasági elnök választáson.Franciaországban.Mongyuk.
Pont aza baj eben az országban hoty mindenki tuggya a csalásokat és mégsem tesznek semit.Ijen vagy Te is.Meg mások.Sajnos.Különben megnéztem a szotárba a liberális jelentését.Most már totál tudom.
Szeretettel jegyzé Netudki
Bauchi, te drága!

Mielőtt vádaskodsz, kérlek mutass fel valamit, hogy te mit tettél az ügy érdekében! Egyébként amiket leírtál, azok nagyrészt igazak, kivéve ezt: "Ijen vagy Te is". Egyébként örülök, hogy utánanéztél a szónak.
Fekete báránynak pedig üzenem: erről beszéltem, amikor emlegettem a virtuális világot: ismeretlen emberek ismeretlen embereket vádolnak meg olyan dolgokkal, amiről egyrészt fogalmuk sincs, hogy mit jelent, másrészt egyáltalán nem ismerik az illetőt.
A veszekedést egy pillanatra félretéve megmondanátok, hogy támogatjátok, vagy ellenzitek, hogy játék közben látható legyen az ablakváltogatás,azaz ha ellenfelünk átlépked a programjába?
Én mindenképp. Bocsáss meg a buta kérdésért, de elmagyarázod, hogy ez hogyan működik? Tehát azt kellene jelezni, hogy a játék ablakáról lekerül a fókusz? Csak azért kérdezem, mert még sosem progiztam és nem tudom, hogy miért kell ablakot váltani (az én elképzelésem szerint a progi úgy működik, hogy kijelez egy optimális lépést, de ehhez nem feltétlenül kellene ablakot váltani, elég lenne, ha a "háttérben" lévő progiablak tartalmát megnézi a csaló). Másrészt nincs ennek hátulütője? Tehát mondjuk ha valaki játék közben mást is csinál és ablakot vált? Vagy teljesen rosszul értelmezem az egészet?
Az a gáz,hogy technikailag is alfabéta vagyok,de ezt nem nekünk kéne megoldani,hanme a FOD-nak.
Sohasem vádaskodtam,csak cselekedeik alapján ítéltem meg másokat (vagy mondásaik alapján).
Tehát fel a csalók,progisok ellen!!!
" most valós tudást pontoznak vagy programokat."

egy programnak szerinted nincs valós tudása?

OP
Attól függ, mit tekintünk "valós tudásnak". Ha azt, hogy végre tud hajtani egy algoritmust, akkor van. Szerintem fekete bárány arra gondolt, hogy az emberi logikát lenne értelme pontozni és nem a gépit.
Nem az emberi logikát pontozzuk, hanem a sakktudást. 
A Deep blue is megverte Kaszparovot...

[img=
http://cache.eb.com/eb/image?id=71262&rendTypeId=4
]

OP
Hát igen, sakktudás. Azért szerintem nem mindegy, hogy abból áll-e a tudás, hogy valakinek jó az agya és sok tapasztalata van, vagy hogy másodpercenként 200 millió műveletet képes kiértékelni, mindezt bruteforce algoritmus segítségével :)
Bocsi, rosszul írtam: 200 milllió 
állást
 képes kiértékelni.
Nem mindegy, éppen ezért mi is megkülönböztetjük őket, amennyire tőlünk telik.

OP
valószinű,hogy ezt az oldalt a sakkprogramkészítők is támogatják.
tehát ne szóljon bele senki !! mert az üzlet az üzlet !!!!
az is lehet ,hogy titkos statisztikák készülnek , hogy melyik progi mit játszik a másik ellen ( nem csak azt tudják ki progizik azt is hogy mivel :) 
Tiszta zizi lettem.Hétszentség,hogy a programosok láttyák eszt és figyelik,az OP-k pedig támogassák.Különben,hoty lehet az amatőröket összekeverni a Deep Blue-val és Kaszparovval,mi a lyuk közünk van hozájuk?Egyszer beszélgettem Yodával,elmondta,hogy neki is igen nehéz megverni a progisokat.Akor mi mit keresünk it?Hogyan jut egy OP-nak eszébe 1 ijen öszehasonli.Tás?
Fülig jimi fent a lovagvárba,balra az 1-ső ajto.
Na tesék!!
Cts,grat,igazad van!!
tisztelettel Bilek István nagymester,aki irni is tud.
Csók mindenkinek.
"Akor mi mit keresünk it?"

Akkor ismét megkérdezném, hogy ki kötelez rá, hogy velük játssz? MIért nem játszotok inkább egymás ellen, ahelyett hogy állandóan ezzel foglalkoztok? most komoan...
Yodának pl nyílván jól jött, hogy talált ellenfeleket az ő szintjén is. Nyilván te is találnál, ha kicsit próbálkoznál...

OP
Kedves OP,
Szeretném elmondani,hogy a mondásod elődös,ezt már gyurcsány is mondta:"tessék,el lehet menni,tessék!" Másrészt Yoda a progisokat is veri,szívesen játszom most már mindenki ellen,de Yoda nem áll ki ellenem,mert fél...
Végeredményben ízlés dolga,ki jáccik ki ellen.Soha nem fogjuk itt a FOD-ban megoldani a progisok ügyét.
Az megoldás lenne, hogy levesszük a jeleket, és kinyílvánítjuk, hogy nem engedjük többé a programhasználatot?

Az lenne a legegyszerűbb és mindenki lenyugodna, gondolom...
Pedig a probléma attól nincs megoldva. De legalább élhetnél abban a hitben hogy mindig hús-vér emberek ellen játszol.

OP
És tisztelettel megkérnélek téged is, hogy ne adj olyat a számba, amit én soha nem mondtam.

Nekünk nem célunk, hogy a kedves játékosaink elmenjenek, éppen ezért próbálunk olyan feltételeket teremteni pl a programkérdésben is, hogy mindenki tiszta lappal játszhasson. És nem szeretnénk félrevezetni, és meghagyni a kedves játékosainkat abban az álomvilágban, hogy programosok nincsnek, ha nem tudunk róluk, ahogy ezt a legtöbb sakkoldal teszi (tisztelet a kivételnek).

Lehet hogy ez illúzióromboló, de szerintünk így tisztességes.
Tudod, a programosok nem attól lettek, hogy engedtük őket, előtte is voltak, csak nem tudtál róluk...

Köszönöm a figyelmet.

OP
Egyébként terveink szerint meg lesznek jelölve a lobbiban is, ha ez bárkit boldoggá tesz.

OP
Jó gondolatnak látszik.
Egyébként Te javasoltad valakinek valahol,hogy akkor miért nem ott játszol?(Mármint egy másik online sakkon)
Én ilyet senkinek nem javasoltam.

OP

Én javasoltam ilyet és nem az OP,de most őszintén kettőnk között nincs igazam?;)minek sirsz itt ha nem tetszik az oldal,mégha ez az egyetlen lenne akkor megértem h mindenki idejön panaszkodni ,de igy más a helyzet !;)
A másik pedig ha már Yodát emlited és a progisokat ,nem fél tőled a kutya se csak tudod sakkozni szeretnének és nem értelmetlenül játszani ,mert hozzájuk kevés vagy ...ezért irja azt Yoda hogy 500+ ,ami azt jelenti hogy 500 felett játszik csak ;)tájékozodj mielőtt azt gondolod te vagy itt Kasparov és mindenki fél tőled:D
bye bauchi 
tényleg Op

az járható út lenne technikailg hogy lennének szobák amikbe csak progisok mehetnek be, pl akinek van jel az infójában az automatikusan ne léphessen be oda , hanem csak másik szobába. 

így mondjuk 40% kerülne progimentes szobába, 60% meg olyan szobába ahova bemehet progis is meg nem progis is. Most az arányokat csak példaként írtam, nem az a lényeg.

hanem az hogy így mindenki találna magának ellenfelet infónézegetés nélkül.

máskép fogalmazva elég lenne egy olyan szűrő ahová csak jelnélkülieket engetnétek be, egy másik meg ahova mindenkit.

hasonlít a dolog a dohányzók és nemdohányzók elkülönítéséhez az életben. Szerintem ennek mintárjára ez a dolog online is műkődne.
Drága BENKOOO,
Nem először szembesülök humortalan emberekkel,akik nem értik a viccet és komolyan veszik a baromságot.Mint TE!.
Nem értetted az öniróniát.Sajnálom.
Ok.Nincs harag.Bocs.
Drága fekete bárány  

Köszönjük a javaslatot, majd tanulmányozzuk a megvalósíthatóságát.

OP
Aki nem szeretne progisokat látni, használja az új NP szobát...

Köszönjük,

OP
OP!!!!!!!!
Ird már le ,hogy működik vagy vmi ,mert Én progis vagyok akkor be se mehetek oda??? progis vagyok de már nem progizom és a jelem még ott van ,játszalk 1 párat és eltünik ,aztán be tudok menni oda és hogy van ez most nem értek semmit:(
és kitiltanak ha progizok vagy mi?:(de ha használom ott is ...??? vagy nemtudom?:(Irj op bocs h bamba vagyok de nem tudok semmit:(
OK az NP szoba,csak bementem és nem volt ott senki.mindenki progizik...?HE-HE
várni kell ezzel az np szobával mennyire fogja odahuzni az np-seket.

addig felesleges kritizálni ameddig nem telik el egy kis idő és nem bizonyit az uj szoba a gyakorlatban.

kezdetkenk mindenesetre már az is pozitivum hogy létezik egy ilyen szoba.

benkoo, a te hozzáállásod nem igazán értem, te progis vagy ergo abszulut nem érint a dolog.
üzenem az összes kis szürke egér progisnak hogy hihetletlen érzés MasteRYoda egy partiját végignézni és végigizgulni. Semmihez nem hasonlítható az mikor egy embernek szórít az ember és érte izgul és nem csak ostobán engedelmeskedve egy gépnek paklja odébb a bábukat.

MasteRYoda mindörökre bajnok marad bármilyen programokat újít is a technika a jövőben.
Feketebárány,
Nem kritizáltam,a véleményem mondtam el és a tapasztalatom közöltem.Mi ebben a kritizálás?He?
Yodához nem lehet beférni,mert csak 8 fő nézheti.Azonnal tele van a pati kezdetétől.Igazán élvezet nézni,ha tudom...
Ezért jáccom le a GM-k partijait.Nagy élvezet!
Szerinted Yoda ki?
ezt már akartam tőled kérdezni hogy kicsoda  Yoda. Mint korábban te is felfedted a kilétedet itt forumon ebből gondoltam hogy ti azonos körökben mozoghattatok bizonyos időben. bár ehhez ismernem kellene yoda aktiv pályafutásábol 1-2dátumot.

nem tudom ki yoda, de valójában egy névvel sem lennék előrébb. A tudása a szememben tisztelet vált ki, név nélkül is. Számomra azért jelent sokat mert az élen tud lenni ebben a progis környezetben. Ezért is lenne jó ha valahogy a pontrendszert is szétválasztanák progis és nemprogisok között. ehhez ez az np szoba az első lépés bár ez még később lesz.

nem szemrehánysként írtam, hogy kritizálsz. Olybá tünt zhogy tul hamar vársz eredményt az np-s szobától. Szerintem ehhez idő kell, kiváncsi vagyok mi lesz belőle.

elég nagy csalódás lenne nekem ha a nemprogisok nem tudnak megtölteni a jövöben egy pár szobát. Ezekszerint nincs az elkülönitésre olyan nagy igéány mint ahogy én gondoltam. de remélem nem így lesz.
Yodára vonatkozóan vannak sejtéseim.Hogy érted: én korábban felfedtem a kilétemet?Én egy senki vagyok.Yodát én is csodálom,nem emlékszem,hogy egyazon körökben mozogtunk.
Feketebárány,szerintem sokban egyetértünk.
Nem tudom,hogy mi alapján vádolják meg az embert,de szerintem a számok magukért beszélnek.22 2623 2623 1137-70-1416 -279 0,80 .szoval ezuton szeretném kikérni,hogy valaha is programot használnék !!!!!Az hogy játék közbe msn ezek szerintem semmilyen szabály nem tiltja...
A bejelentkezéseimböl illetve ip cim ellenörzésnél kiderülne hogy számtalanszor játszok külföldröl is,szoval ,van olyan madár a földön aki egy külföldi internetcaffé ba elmegy csak azért ,hogy programmal játszon??????+ az ártatlanság jóga...
Köszönöm ...
Guli,van jeled a progiról a neved felett?
Sziasztok!  
Először a progizásról,nem muszáj kiállni progissal mint azt már nagyon sokan leírták itt a fórumban.
A nyafogás elkerülésére ott van a NP.szoba,amit ugyan nagyon kevesen vesznek igénybe.De vajon miért?
Találgatni lehet,de sztem mindenki tudja a választ.
Mert simlis a játékosok 50%-a ez tuti,erről ennyit.
A Yodát Istenítőknek pedig elmondanám,hogy progit 20percben megverni még GM-nek is csoda számba megy.
Én játszottam igazi GM.ellen progival,de esélye a progi ellen szinte a 0 val egyenlő volt.Úgy hogy ne legyetek már olyan naívak kedves műkedvelő játékosok.
A Yoda is ugyanolyan csaló mint a többi progis,de még gerinctelenebb is,mert lap-topról játszik.És azt a hitet kelti ellenfeleiben ,hogy igazi mesterrel játszik.
No erről ennyit.
Üdv:mindenkinek   
"...de még gerinctelenebb is,mert lap-topról játszik" - én is szoktam laptopon játszani. Most akkor gerinctelen vagyok? :)
Kedves játékostársaim!!!

Először is ,tegyünk pontot ennek a progizásnak a végére azt mondom ÉN!!!
MasteR YODA: yoda 1 PROGIS ,aki ugyszint programot használ ,mint a többi progis,de nincs jel és ne is várjátok ,soha nem lesz nála programjel!!! ugyanis kedves liba és kedves játékosok ha nem tudnátok ...elmondom: attol ,mert az infojában nincs jelzés az semmit nem jelent ,ugyanis ha a sakkprogram 1 másik gépről vagy ahogy Boronyák is mondta laptop rol fut akkor nincs ablakváltás és nem lesz program jel sem...Yoda igy játszik és még sokan mások,megteheti az aki gazdag pl..és mivel a sakkprogram ugy működik h a gép gondolkozik és csak a program az utasitásokat adja le ,szoval ha yodának 1 spéci laptoprol fut önmagában a sakkprogram igy sokkal erősebb és jobb lépésekre képes ,mint 1 olyan progis -nak a programja aki egy és ugyanazon gépen futtatja a programját ,ahol játszik is..a "kétgépesek" ellen nem tehetünk semmit reméljük h nincs sok belőle,de yoda az ,akkor sylvia is stb..és sokan a magyar sakkszobában is bevallják hogy igenis programot használok de a másik gépemről fut ...igy az adatlap a kedves játékosnál tiszta marad!!!!!Ezt nem lehet megérteni?ugyanmár..;)Nagyon keveset tudtok erről az egészről...és nem szabad hiszékenynek lenni ,számtalanszor előfordul már,hogy 1 játékos regisztrált vmi néven bejött a magyar szobába és sokan elhitték rola hogy ő bizony tud sakkozni és tudásának köszönhetően Nagymesteri rangot tartani képes ugy hogy még Yodával is remit játszik:D:D:Dháhá jajjjj.....No Comment,de én azt mondom a yodaistenitőknek ,le kell ülni és kicsit több informáciot szerezni arrol hogyan lehetséges az h vki 1 világbajnok sakkprogit megverjen 20 percben :)bye 
olyan vagy benkoo meg boronyák mint az igazi repedsarkű pletykás cigányasszony.

a vádló bizonyit.

ehelyett te is meg boronyák is csak keveritek a szar, meg dobáljátok yodára. huzzátok ezzel magatok közé. azért mert ti olyanok vagytok amilyenek, még valaki lehet más.

bár tudom mindneki magából indul ki, dehát azt látjuk hova vezet. a másik lehuzása. gratulálokh hozzá a progistársadalom jeles/jeltelen képviselőinek.
100%-ra állitom hogy amit irtam az teljes mértékben a valoságot tükrözi ,olvassa el bátran mindenki és aki okos annak összeáll a kép és megérti mi az igazság!!!De ha abbol a szempontbol nézzük hogy 1-esek Yoda istenesek és én meg csak irigykedem mások tudására...akkor kérdezem én ,ha csinálok 1 uj nicket ..veszek 1 laptopot ..és 1 jo programot ..és bajnok leszek..rolam is el fogja hinni mindenki hogy Őstehetség vagyok ,?????Remélem igen..de a tapasztalatok azt mutatják mindenki csak yodárol képzeli azt h ő Kasparov másokat meg mindenki leír,de ilyen alapon én is lehetek 1 Yoda...csak pénz kell hozzá!!!???
Vagy te feketebárány mégis elhinnéd hogy jel nélkül ,fejből játszok 500 pont feletti programosokkal ,akiket x..á verek 20 percben..?!!!
Én magam is bevallanám hogy Héj haver jol esik amit gondolsz ,de csalok én is ,de ügyesen kell ezt is nem tagadom;)bye
Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština
Czech
Cymraeg
Welsh
dansk