FlyOrDie.com
« Back to All Topics
Lehet felfogok robbani
Posted in 
General
Lehet felfogok robbani
Posted in 
General
Lehet felfogok robbani
lehet felfogok robbanni, mert belépek elkezdek játszani és elmegy a kép.

Másik eset; Belépek egy játékba elmegy a kép

vagy megáll az óra, megszakad az ellenfél és még vagy 10 percet biztos várni kell hogy kitudjak lépni
hi!
olvasgasd el a segirséget és abba bene van minden 
bye:gold
Nem lehet hogy az interneteddel van-a baj?:O
vagy ha egyszerre sok oldal, program meg van nyitva, akkor is elmehet
 Velem is ugyanez történik!
Nem a net a hibás..csak a játék az ami megszakad!
Minden lehetséges hibaforrást kiiktattunk,és igy is kidobál...
Szinte percenként,sőt pár másodpercenként kidob!

Doki
ma legalább 20x szakadtam meg  
  ,mondja már meg valaki mi van ezzel az oldalal...

Megmondom ÉN mi a baj...!!!
Az a baj ,hogy az oldalon sokan vagyunk ,szoval tul van terhelve ,hiába zárok be oldalakat ,hiába zárom be a programokat ,ezzel annyit érek el hogy az esélye annak hogy nem szakadok meg kicsit nő!Én szerencsés embernek tarom magam ,mert csak fél oránként szakadok:DÉs onnan tudom ,hogy tul van terhelve mert délután mindig szakadok ,viszont este 11-től ha játszok nem szakadok meg soha!!!!Ezt állitom bárkinek!!!vagyis mért? mert alig vannak fent ...szoval nem a netem szar blabla..mert akkor éjszaka is szakadnék de ez még nem fordult elő soha szoval én kénytelen vagyok ha sakkozni szeretnék 11-től játszani ameddig birom!!! de persze ez nem megoldás ,mert ha sulivan nemtudok fel lenni... szoval frissitsék az oldalt vagy mit tom én ilyesmi!!!
hi!
én már vagy fél éve nem szakadtam meg nem tom miröl beszéltek nagyon ritkán szakadok de akor nem vcsinálom felhajtát belöle 
bye: gold
utolsó szakadásom 1 és fél éve lehetett kb...
 Én sem szakadtam meg nagyon sokáig!
Fogalmam sincs mi történhetett!
Kb. 3 hete folyik ez.....
3 éve játszom már..
Nem volt soha ehhez hasonló eset...
Hogy mi ezzel a probléma?
Nem lehet játszani,mert az összes pontot elveszitem.....
Lehet ,hogy nem is a pontok miatt,de a játéktól is elmegy a kedvem,mert szinte percenként ,sőt fél percenként megszakad..
Az internet szolgáltatómtól is segitséget kértem....
  A hiba nem náluk van,ugyanis a netem nem szakad meg ,csak a játék (malom,amőba)

Doki
persze hogy nem a neteddel van a baj ,a rendzser van tulterhelve de nem fogja fel senki ,hogy frissiteni kéne ,ezalatt azt értem hogy az egész oldal feldolgozni ismét....mert ez nem állapot egyre több a panasz egyre több a megszakadás és ez kellmetlen igy nem lehet játszani! nem rinyálok a pont miatt de mikor beszélgetek meccs közben és megszakadok ..????nah akkor az van h pfffffffffff,itt az uj év van idő tess leülni és ujra feldolgozni az oldalt némi változásokat belevinni átalakitani az egész rendszert a szabályokat megváltoztatni és még sorolhatnám de 1 a lényeg :? UJITÁST,UJITÁST,UJITÁST!!!ÜDV ezzel lezártam ezt a TÉMÁT!!!ez nem rajtunk mulik!!!
Szerintem hiába írogatunk mi!
figyelembe sem vesznek...
Mndenki elháritja a felelőséget magáról...
 Nincs több mondanivalóm...
Feleslegesnek tartom..
A hiba az megmarad,nekünk meg marad az idegekedés...
Valakinek ezt is fel kell válalnia!:)
Erről ennyit!
     Doki
Inkább ne szóltál volna hozzá...
na kezdem az elején. nekem is volt már olyan hogy a kép eltünt, de azt is tudom hogy ennek egy előidézője is volt. a pontos okot soha nem tudtam meg, de néha amikor játszodtam és valami más ablakra mentem át és akkor a tálcáról akartam felhozni megint akkor csak fekete lett és sehogy nem jött vissza. és még olyan is volt hogy úgy maradt a kép, de az is hasonló befojás alatt. de ezt lehet egy bizonyos mértékig javítani, de néha ezis átment feket képbe. de ez a feket kép nálam már elmúlt csak egy bizonyos időszakban volt és már sztem van egy jó fél éve.

szakadni meg nekem is szakadt eleget. de nem attól függ hogy hányan játszanak. mert utóbbi időben akár mikor játszok nem szakad meg. és játszom olyankor is amikor már szoba teli van és másba kell menni és olyankor is amikor alig vannak.

és hát a neted lehet nem szakad(vagyis a kapcsolat a szolgáltatóval), de attól még ha az adatátvitel megakad akkor megáll a játék.
Mostmár tényleg unom!!!
Tegyetek most azonnal valamit!!
Állandő jeleggel kidobál a gép!!!
Semmi baj nincs a gépemmel....
A hiba az nálatok van!!
CSak a játék szakad meg!!! Nem akarom többször elismételni!!
Nem érdekelnek a pontok,de beszélgetek és közben megszakad...
Dühitő!
Szinte pár másodpercenként!
Választ kérek!!
2 napig nem szakadt meg!  Az meg ,hogy lehet??
Nem értem az egészet!
Először azt írod, hogy másodpercenként megszakad, aztán meg hogy 2 napja műkszik. 
Az alábbi alternatívák jöhetnek szóba:
- Van egy csillagkapud csak nem tudsz róla
- Feketelyuk jött létre a szobádban
- Marty McFly rokona vagy

Amúgy műszaki gondokkal fordulj liba007 játékostársunkhoz, ő segít :D Java RLZ :D 
Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština
Czech
Cymraeg
Welsh
dansk