FlyOrDie.com
« Back to All Topics
Tiltás fizetés előtt
Posted in 
General
Tiltás fizetés előtt
Posted in 
General
We've locked this thread - no more replies can be added
Tiltás fizetés előtt
Tisztelt OP, küldtem egy levelet hogy nem jött meg az előfizetésem 2 héten belül, erre önök mikor vissza jöttem 2-3 óra után kitiltottál a GirŁ nevem amire fizettem... na ne már most potyáztam 1800FT-ot? úgy hogy egynapig sem lehettem az? könyörgöm adják vissza:( vagy legalább mondják meg mért tiltották ki!

Elvileg semmi rosszat nem mondtam :s, köszönöm figyelmét!

by: GirŁ ... ßlack Angel
Nagyon egyszerű a dolog: be kell tartani a szabályokat, nem olyan bonyolult dolog az...

"Elvileg semmi rosszat nem mondtam"

ez még viccnek is rossz... kérlek hogy ilyen nyílvánvaló butaságokkal ne raboljuk egymás, és a kedves fórumozók idejét.

Köszönöm.

OP
Na azért kedves opok, ez nem ennyire egyszerű.Ő fizetett egy szolgáltatásért, amit a flyordie nem nyújt.Remélem ez még ti is felfogjátok, hogy ez nem így működik Magyarországon 2007-ben.Gondolom nektek is vannak főnökeitek, illetve van Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség is.Lefordítom, hogy ti is megértsétek:ha bemész egy boltba, veszel egy kiló kenyeret, az eladó elteszi a pénzt, de a kenyeret nem adja oda, szabályokra hívatkozva,az úgy nem oké.Szóval ha eltettétek a pénzt, nyújtsátok a szolgáltatást.Ha utána tiltjátok ki, mivel megszegte a szabályokat, az rendben van, de előtte nem tilthatjátok ki, vagy ha igen, vissza neki a pénzt.
Gondolom nincs jogi végzettségetek 15 évesen, de ha véletlenül van szívesen olvasom az érveiteket.:-))))
A jogi végzettségeddel tudhatnád, hogy szerződésszegést ő követett el, nem pedig mi.

OP
Ó már meg van az ítélet is:-))" Ő szegett szerződést".Gondolom a valamelyik bíróságon bíróként funkcionálsz:-)))
Csak hát, kis barátom, ezt alá is kell ám támasztani, remélem van róla bizonyítokod (pl. hogy csúnyán beszélt).Ameddig ingyenes regisztációval fent lévő embereket tiltogattok ki, az a lőtéri kutyát nem érdekli,
de amikor valaki fizet érte(és ez most nem arról a ...ros 1800 ft-ról szól), hanem arról, hogy pár kis túlbuzgó agyament kisgyerek játsza az igazságosztót, belekalkulálva saját vélt vagy valós sérelmeit, na az ott már nincs rendjén.
Ja és nincs jogi végzettségem, Rendszergazda vagyok egy cégnél (én kapok ezért pénzt nem úgy mint ti ezért:-)))), és ellentétben veletek rendszergazdai jogosultságomat nem a kisebbségi komplexusom kiélésére használom fel.
Na további jó szórakozást.
Ja és ki is tilthattok úgy mint az előbb, nem vagyok előfizető(és nálatok soha nem is leszek):-))))
Csá
Kérdésedre válaszolva, igen, van rá bizonyítékunk. Senkit sem találomra tiltunk ki.
Hiszed vagy nem hiszed, nekünk nem érdekünk ártatlan játékosokat kitiltani. 

"rendszergazdai jogosultságomat nem a kisebbségi komplexusom kiélésére használom fel"
Nem, azt itt éled ki mások állandó szidalmazásával te is. (arra is van bizonyítékunk)

"Ja és ki is tilthattok úgy mint az előbb"
Köszönjük az engedélyt. Élni fogunk vele.

OP
Egyre többen látják úgy OPERÁTOR,hogy kicsit elszálltál az igazságosztó szerepkörben. Persze tudom nemkéne káromkodnom az öszes nevemmel. Cskhogy kitíltottad olyan "nevemet" is amelyikkel senkisem káromkodott, sőt nemis én használtam. Gyerekemnek sajnos nincs külön internet előfizetése, így ugyanazon IP címen jelentkezett fel. A joggal kapcsolatos "érvelésed" eddig is igen sántított. Gondolom az ártatlanság vélelméről és a kollektív büntetés témaköréről sem érdemes veled vitát nyitni. Katonaviselt emberek jólismerik azt a jelenséget, mikor valaki a ráruházott picinyke hatalomtól egyre inkább úgyérzi, mindíg igaza van.  Most ettől a nick-től is búcsúzhatok, pedig sohasem káromkodtam vele, sőt a feleségem sem aki egykor regisztrálta. Ezzel végleg sikerült kitakarítanod innen a fajtámat.
ui:kedvenc nótám ajánlanám:"jegenyefák nemnőnek az éégííg"
"kitíltottad olyan "nevemet" is amelyikkel senkisem káromkodott"

valamit akkor tisztázzunk: az úgy nem megy, hogy van egy neved amivel nem káromkodsz, és közben gyártod a többit amin ugy érzed mindent megtehetsz, mert van egy másik ami "érinthetetlen"...

"Most ettől a nick-től is búcsúzhatok, pedig sohasem káromkodtam vele, sőt a feleségem sem aki egykor regisztrálta."

Ha nem tudnád, ez sem megengedett. Ha egymás nevét használjátok, akkor nem kéne csodálkozni hogy egymás tetteiért is feleltek...

"így ugyanazon IP címen jelentkezett fel."

tehát akkor mit kéne tennünk? azt hogy mindenki mondhassa, hogy "nem én voltam, hanem a kutyám, macskám gyerekem"? 

Gondolom nézed a híreket, tudod, hogy jövőre már az se fog működni ha autóval szabálytalankodsz, hogy másra kened akire nem vagy kötelező vallani. Ezt is fogd fel így... És beszéld meg a kedves családtagjaiddal. Sajnos nem áll módunkban minden gép elé egy moderátort ültetni, hogy figyelje épp ki van ott...

"Ezzel végleg sikerült kitakarítanod innen a fajtámat."

sajnos a fajtádat még nem egészen...

"Egyre többen látják úgy"

főleg azok a hozzád hasonlóak (vagy családtagjaik), akik nem bírnak magukkal, és a többi kedves játékosnak igencsak a terhére vannak, ugyanis a szidalmazásokon kívül mást nem nagyon csinálnak. 

OP
Nem azért, de most miért kritizáljátok OPERÁTOR-t? Ő jól végzi a dolgát, és egyáltalán nincs elszállva magától, ez egy normális viselkedés. Ő nem szólogat be, meg káromkodik mint ti! 
az OP rendsen végzi a dolgát
én egykor régeben ugyanolyan voltam  mint egysek de megjavultam én mindig elfogadtam a büntetéseimet mert mind jogos volt ha nem tod miért tiltotak ki küldj egy levlet a flyordienak és megkapod az okot 
Csak eszembe jutott még egy nick amivel reagálhatok(kezd vicces lenni az egy hozzászólás/1kitíltás arány) Ígérem ez valóban a legutolsó alkalom,hogy el kell viselnetek engem. A "fajtámat" én önirónikusan a családomra és magamra értettem. Ez nemhatalmaz fel senkit,hogy kicsit sarkítva ezzel sértegessen. Még téged sem OPERATOR. Talán jobb is hogy végleg kitíltásra kerülök, mert hasznosabb dolgokra fordíthatom az időmet. Visszlát a pokolban!:D
ui:nemcsak a játék okozhat függőséget,hanem a hatalom bírtoklásának mámorító érzése is!
Köszönjük az értékes hozzászólást. Csak tudnám mi értelme van ide irogatni ilyeneket amikor te is tudod mit műveltél egyes neveiden...

Vagy azt hitted, hogy a többi neved attól védett? Hát nem...

OP

Jah, egyébként a névről ami az eredeti post szól levettük a tiltást.

Mindez nem azt jelenti, hogy fizetős névvel bármi megengedett. Reméljük, hogy a kedves játékos tanult az esetből, és a jövőben tartózkodni fog minden nem odaillőtől midőn a játékainkkal foglalatoskodik. Különösképpen, hogy a jövőben megkülönböztetett figyelemmel fogjuk kisérni tevékenységét, és legközelebb sajnos nem áll módunkban még egy utolsó esélyt adni...

Köszönöm a figyelmet.

OP
Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština
Czech
Cymraeg