FlyOrDie.com
« Back to All Topics
1 javaslat
Posted in 
General
1 javaslat
Posted in 
General
1 javaslat
Sziasztok!  Javasolnám pontozás nélküli szobák létrehozását. Vannak párok és csoportok, akik egymás ellen döntetlenre szoktak játszani. Csak a beszélgetés és barátságos meccsek kedvéért jönnek ide. Hogy ne másokkal példálózzak, nálam hangulatfüggő mikor szeretnék pontozás nélkül, és mikor pontozással játszani. Talán a "pontvadász vagy" kezdetű viták száma is csökkenne, hiszen aki belép a pontozásos szobába, az vállalja a pontvesztés kockázatát. Írjátok meg minnél többen a véleményeteket! Tudom hogy nem én produkáltam a spanyol viaszt, de a más lapokkal való példálózást kérem kerüljétek. Az csak árthat az ügynek.
üdv:konspirátor
Hi,

Vannak pontszámmentes szobák.

iNfiNitY SkilS
FlyOrDie Moderator
Hali! Bocs én csak amőbázni járok, ott még nem láttam ilyet,azért írtam általánosságban.
Sakk szoba van ami pontszámmentes.
Hali! Köszönöm JJJ73 hogy elmondtad a moderátor melyik játékra gondolt, ha már neki a drága idejéből csak ennyire futotta. Egyébként úgylátom az amőbázók közül senkisem támogatja a javaslatot. Nyugodtan lehet törölni ezt a topicot. 
szerintem a moderátor a pool-ra és a sakkra gondolt jah meg a snokere
 Szia konspirátor.
Ha ez nyom bármit is a latba, megveszekedett pontvadász létemre támogatom az ötletet.
Miből gondolod, hogy nem lenne rá igény? Körkérdést intéztél az amőbázókhoz?
A fórumon megnyilvánuló méla csend sztem nem a javaslatonak szól, mindössze ügyes kondícionálás terméke: az emberek csendes beletörődéssel tudomásul vették, hogy hivatalos válaszok híján ez itt a kirakat helye, a világ gonoszsága feletti magányos merengeséseké, valódi párbeszédek helyett párhuzamosan futó monológokkal tarkított sóhivatal.
Azért bízzunk benne, hogy nem volt hiábavaló a felvetésed, de addig is marad kinek-kinek az ízlése szerint a döntetlenezés, vagy a tét nélküli játékra alkalmas sporiként való jelenlét..
Hali! Kedves laara tetszik az éleslátásod. Végülis egy játékportál is csak egy üzleti alapon működő vállalkozás. Tulajdonosai és üzemeltetői azzal foglalkoznak érdemben, ami a bevételek növekedését segítheti. Ha egy amőba pontozás nélküli szobától nem remélhető a felhasználók számának, ezáltal a reklám értéknek az emelkedése, akkor még rendes reagálásra sem fognak méltatni. Így látom a dolgot. Másképp nézhet ki a dolog, ha egy kezdeményezés mögé sokan állnak. Ebben az esetben nem így történt. Sebaj játszani azért még jó:D

Kedves konspirátor  

Körülbelül jól mondod, őszintén szólva nem értem, hogy miért kellene olyan dolgokkal foglalkuznunk, ami láthatóan senkit nem érdekel (ahogy ezt te is beláttad).

Lásd a sakk és biliárd játékoknál levő pontszámmentes szobákat. Ezekben a játékokban jóval többen játszanak mint amőbában, mégis ezekbe a szobákba csak néha-néha téved valaki.

Ha egyedül lennél egy ilyen szobában, te se mennél vele semmire, hiába tied az egész szoba ;)

Köszönöm a figyelmet,

OP
sziasztok:)
Ha nem haragszotok meg én is támogatnám konspirátor javaslatát, bár a múltkor érdeklődtem egy laza felvetéssel esetleges póker ügyben és igazán sajnáltam hogy még egy pici reakciót sem kaptam rá:(
Na mindegy ettől függetlenül üdv mindenkinek:)
orsi
Hali! Köszönöm a korrekt reagálást OP. Kár hogy olyan nehéz kicsikarni. Kedves orsi77 Te se add fel könnyen a reményt. Látod kitartó molesztálás esetén csak válaszolnak a modik:D
 Vedd észre nincs pontszám mentes szoba ilyen csicska kérdésekel ne PICSOGJ
sporikám hűtsd már le magad
Kedves Spori!
csicska kérdés? Nézzük csak sorjában a két szót! Elöször a kérdést: javasoltam, nem pedig kérdeztem. Csicska: szerintem az a csicska aki saját gondolatok hiányában mások utánozására kényszerül("PICSOG" ErődítményKnight provokatív beszólása) Szóval sporika a csicska szerep neked jutott. Továbbiakban lehetőleg ne szólj bele gondolkodó emberek beszélgetésébe!
Sziasztok. Bár nem kapcsolódik a témaindításhoz, de valami eszembe jutott: bár nem olvastam végig  a közel 500 topicot, de most először szembesülök azzal, hogy a topic-nyitó aktív résztvevője a hozzászólásoknak, szinte mindenkinek válaszol, véleményez.. Igazán rokonszenves hozzáállás, ajánlom a többiek figyelmébe.
Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština
Czech
Cymraeg
Welsh
dansk