FlyOrDie.com
« Back to All Topics
progisok
Posted in 
General
progisok
Posted in 
General
progisok
Sziasztok!

A kérdésem a következő: miből derül ki, hogy valaki programot használ játék közben? Mármint mi alapján kerül oda a profiljába az a kis jelzés?
A félreértések elkerülése végett nem azért kérdezem, mert meg szeretném kerülni ezt a védelmet vagy iylesmi :D, csak már játszottam sajnos progissal és kíváncsi lettem.
Egyébként nekem nem áll és soha nem is állt szándékomban progit használni, szerintem ez nem az a hely.
Ha esetleg nem publikus a válasz, akkor csak annyit írjatok, hogy nem publikus :D
ez ezekből derülhet ki;
van progi jele.
a kezdő valami minimum 8 mp.
valamit kitalál a játék elején. (pl; mennnie kell!)
a végén nevet vagy esetleg kicigiz hogy milyen béna vagy!
OK, köszi. De hogy lesz valakinek progi jele? Hogyha valaki ezeket tapasztalja, akkor jelenti a modoknak és ők teszik oda?
úgy lesz h van egy progi kereső jük és beteszi
Értem, szóval egy program szűri ki a progisokat, én is erre tippeltem. Köszi a választ!
Bár az még számomra mindig rejtély, hogy egy program hogyan képes ezt megtenni, milyen algoritmus alapján működik, egyáltalán mit vizsgál:)
szerintem ez nem vicces, hanem komoly dolog.
hi
a progi az különben mit jelent?
köze van a csalásokhoz? mert nekem és még nagyon sok másnak is van azzal probléma hogy az ellenfél egész egyszerűen csal, minden bemegy neki, dehát az hogy lehet? van olyan emberke akinek az infója szinte hibátlan... nos nem mondok többet, ha ez nem ide tartozott akkor bocs:)
Az amőba esetén a progi olyan programot jelent, ami megkeresi neked az optimális lépést minden körben az állás alapján. Ezt elég nehéz emberi aggyal legyőzni :D
És ez a gond. Tudomásom szerint szoktak versenyeket is rendezni ezeknek a progiknak, ugyanis az amőba optimális nyerő stratégiája nem ismert, az összes lehetőség megvizsgálása minden körben lehetetlen, tehát egyéb módszerrel működnek (a legegyszerűbb megoldás tipikus MIprogramozás, neuronhálók, stb.)
Ha jól látom, te viszont billiárdról vagy snookeről beszélsz, azt nem tudom, hogy abban lehet-e csalni.
hát a progi az azt jelenti pontosan hogy;
megmutassa mit lépj vagy mit üss hogy lépj hogy üss
sokan használják!
Talán azért ,mert ez az Ő feladata ...
Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština