FlyOrDie.com
« Back to All Topics
Táblás játékokra verseny
Posted in 
General
Táblás játékokra verseny
Posted in 
General
Táblás játékokra verseny
Kedves Flyordie-sek(hm fura)!
Az lenne a kérdésem hogy miért nincs táblás játékokra verseny?
,,Flyordie-sek" Nos, Flyordie-osok, mivel a a kiejtése: FlájOrDáj!
azért mert tele van progisal enyi
Értem Gold.
Shaman te meg menj el nyelvésznek.
zsir lenne verseny tábálásjátékokra sztem legjobban a gomokut támogatnám:D de a többiből is lehetne!!

üdv God:D:Dloooool:D:D
sok progis miatt nem lene éártelme ha nem lene engedélyezett a prfik hazsnálata akor jó lene de igy nincs értelme
akkor ne indulj versenyen ha lenne vagy szerez te is egy progit vagy maradj csendbe
de ugy nem fer a verseny hogy vki progizik az csak uyg fer ha mindenki saját tudása szerint jáccik nem a gép jáccik helyete
Hajrá progisok én eltom rejteni a progi jelet a táblás játékoknél :D :D eről enyit :D :D  ja és ne csesztesétek a progisokat álandoan mért azt nem tiltja a szabály ha lenne egy kis eszed :D gold a leggizdább
na figyu látom neked nincs eszed mert progizol vagyis pontéhes vagy és szidok dovábra is a progisokat enyi 
a progisoknak nem itt kell leniük 
Tőtikében és amőbába te is prigozol te ész :D 
egybépként akkor magadat is cseszegeted :D  mert te is progizol szoval ne legyen nagy szád :D
na figyu roli én nm progizok tötikén kiprobáltam de nem teccet és nem jáccok azota progival amöbán meg nem prgizok 
Dari Power te is csak nyalizni tudsz CASABIAN-nak!
hogy a ... lehet malmozni aranyhal?csak reklám jön..????
Már bocs goldfish de nem azt mondtad hogy a barátod probálta ki rajta?
TE progizol Gold nem a haverod de kőlcsőn adod a haverodnak a nicked tudtomal tilos ezér zártak engem is ki téged is kizáhatnának sziesen
Rolika szívhez szóló reklamációddal menj máshova jó.
Valahol talán még tisztelni is fognak a beszólásaidért.
haver átjött hozám és én azelött jáccotam amöbát aztán ö ült a géphez és jáccot nekem volt ezer dolgom amikor odanéztem az ö nevével jáccot (progizott)amikor elment feljötem megint és látam a progijelet meg hogy 230 pontom lett tudtam hogy ö progizta fel de zutána le is adtam 120 ra mindig anyi körül szoktam leni 
Aranyhalacska tudod ennél még jobban is lejáratni magad? a te gépeden játszott a haverod és persze progit is ő telepített fel rá amíg annyi dolgod volt:D fáraszd a magadfajta cimboráidat.
Roli! Te azzal dicsekszel hogy eltudod rejteni a progis jelet  már csak azt nemértem aranyhallal ti miért nem vagytok országos haverok mikor pont egyformák vagytok
:p:p:p:p:p:p:p goldfish meg azzal dicsekszik hogy hazug :D:D:D:d tőtikében amőbába progizik tom szova ne szentesd magad gold
Shaman tudom hogy te nem dícsérsz soha senkit.
Attól még ne szidd a másikat.
Csak mondtam hogy megcsinálhatja.
Ha meg a nyalizást a nem előfizusok mondtaomra gondolod akko megmondom hogy az vicc volt.
tőőlem gold kérte hogy rejtsem el a progijait szoval ne beszéljen igért vmit de nem tartota be
témát zárjuk le :
nem progizokk!!!!!!!!!!!!!!
hazugok meg ti vagytok jó gyanusicsatok mást nem is látátok nem is tudjátok ughogy ha tovább csináljátok akor szolok az OP nak és zárolja a topicot enyi
Ok dari, amúgy nem arra gondoltam. Sztem zárjuk le ezt a nyalizási témát.
Én bocs, de én sem tudom mire... :D
Hi AllZ!

Na most megprobálom trágár beszéd nélkül leirni amire gondolok...Ha ne tám nem jönne össze a pár l4'm4 ember miatt,bocs..

Tehát a lényeg:

Mivel ez a topic tudtommmal azért jött létre,hogy megvitassuk azt,hogy miért nincsenek versenyek...
Erre pár kolléga elkezdte egymás sokkolását,amiből köszönöm szépen nem kérek..

Én személy szerint nem azért néztem meg ezt a topicot,hogy pár harcos kedvű úriember csatáját kelljen valamire is méltatnom..

SZÓVAL annyi lenne a megoldás,hogy csinálni kéne (persze csak szerntem) egy FlyOrDie "kiegészitő" oldalt,amelyben lenne verseny rendezés és annak szabályának leirása...

Hogy ez hogyan is nézne ki?

Úgy,hogy akárki,még mondjuk ha igény esik rá,jómagam is csinálnék egy  (ingyenes tárhlyre) "kiegszitő" oldal féle kis honlapot...

Ott megalálható lenne a sok dolog mellett,hogy Versenyek,azonbelül Versenyek REndezése és szabályai ,melyben elő lenne irva minden...(Utalok ezen belül például a sorsolásra és az 'új' nevek,de "régi" vagy éppen programmal játszó egyénekre kijátszására is)

Természetesen mivel nem a hivatalo FlyOrDie oldal lenne,hanem holmi "kiegésztő",avagy hobbi oldalként is fellehet fogni,ezért mondom igy...Nem jár akármilyen jualom,vagy éppen nem lenne benne az infodban hogy versenyen résztvettél és hányadik lettél..

Sajnálom,ez ellen csak annyit tudok tenni,hogy nyitok egy szavazást minden verseny előtt és ott szavazásra bocsájtom a megnyerhető dolgokat...Mellesleg akinyer,az nem csak pikánsabbnál-pikánsabb dolgot nyerhet,mindezek mellett (az akkor megnyert versenyek számát és pontjait) kint lenne azon a "kiegészitő" oldalon,hogy ki hogyan végzett és mit ért el...

Naggyából ennyi jutott hirtelen az eszembe...

Ha valamit kihagytam volna,vagy csak nem értenél szolj nyugodtan...

Üdv: ez fájt...
Szerintem ne vittázatok főlőslegesen semmi értelme nncse goldo-t láttam progzni de mindegy de a topicot zárolni kéne mert ha nagy vitta lesz akkor mindenkit kizárhatnak jó alaposan és meg is érdemlitek mert egymást cseszegetitek lehetne egy jó békés topicot csinálni ebből? mindegy nem is tudom főlősleges tőbb vittát gyártani a progisokat sem kell cseszegetni ők is játszanak csak programal enyi kb ja és GOLD ne cseszegesd a progisokat ha te is kiprobáltad  
Ennyi én is progizam de már nem teszem ;) sok sikert mindenkinek
kiprobáltam de nem teccet és el is tünt a progijel jó?
és hagyátk aba hogy progizokmert nem progizok és nekem ez a véleményem 
oké gold legyen szent a béke mindenkivel :D
Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština
Czech
Cymraeg