FlyOrDie.com
« Back to All Topics
kedves OP!
Posted in 
General
kedves OP!
Posted in 
General
We've locked this thread - no more replies can be added
kedves OP!
de mivan az igazat irtam be és még kulturáltam is magam mert ez már nem tűrhető.az se igaz hogy nem tuttok semmitóse tenni a lopások ellen.Ha kell fizetek hogy beleyen védve a nevem
Kedves asacura  

a következőket javasolnám:
 - egyetlen egy név használata
 - egy biztonságos jelszó használata
 - egy csak általad hozzáférhető email címmel való regisztrálás
ezesetben minden valószinüség szerint nem fogják "ellopni" a nevedet.

Tudod, ha összevissza 100 nevet használsz, nem is tudod már hogy melyik micsoda, sőt ezeket még cserélgeted a haverjaiddal, ne csodálkozz hogy előbb utóbb belezavarodsz.

Érdekes módon az én nevemet soha senki nem lopta el, pedig azt gondolnám, hogy nagyobb értéke van az erre szakosodott egyének körében. Hozzátenném, hogy ugyannnyira van védve mint a tied.

Erről ennyit. 

OP
milyen 100 név?figy tegyük fel h sok nevem van mert volt nem tagadom senkinek soha nem adtam oda és majdnem mindog karaktartáblás jelszót adtam neki és kitalálják bármit csinálok vbalaki nagyon ki akar velem cseszni de mostmár nem fognak rájövök h kivolt nem érdekel én fogom ellopni az összes nevét olyan progit szerzek és nem fog érdekel ni hogy mit mond aki lopkodja most valja be szentm mert nagyon megfogja bánni de nagyon
De megkérnélek, hogy magyarázd el nekem, hogy hogyan képzeljek el egy ilyen "névlopást", ami állítólag veled állandóan megtörténik...

Köszönöm.

OP
elmondom!! ugy van h van egy jelszó feltőtő program kitalálják az email jelszavát ott benne van a jelszó amit küldött a flyordie de nem csak ellopni szokták hanem érvénytelenitik .és ami benne van az emailba a jelszó ha kitörlöm akkor is kitalálják és én megesködnék hogy senkise tutta azt a jelszót.De ha rájövök hogy kivolt én az összes nevét ellopom és kitörlöm megveszem több ezer forintért nem érdekel
Nos, ha megengeded, akkor az email címeid biztonságáért nem vállalnám a felelősséget.
Javasolnám egy másik email szolgáltató használatát, ha úgy érzed, hogy az eddig használt nem elég biztonságos.

Köszönöm.

OP
de látom nem érted volt már nekem examlém freemailom citromailom feltörik bármit csinálok ham meg kitörlöm a jelszóemlékesztetőt az emailról akkor is ellopják most nem tudom mit tegyek mert szeretem ezt az oldalt mert nagy a közösség meg minden csak van néáhány ember akit szivesen nem látnék most mi tegyek szerinted?mert bármit csinálok ellopják de vissza kapják...
Mint mondottam: nem tudjuk a felelősséget vállalni az összes email címedért, de még egyért sem.

Van esetleg valaki aki ugyanazt a gépet használja, mint te? Mert akkor ott kéne körülnézni.

OP
igen van,tesomék de már vagy fél éve nem volt fent a flyordien.De ezzel most te mit akarsz elérni?
Én a helyedben kérdőre vonnám őket alaposan...

OP
de nem mert nem érdeklik hogy én mit csiálok a gépen, meg nem is olyanok hogy velem kicsesszenek mert jol megvagyunk együtt meg én még nem is láttam őket hogy a flyordie közelébe mennének.Most mit csináljak szerinted?
Nah most én kimegyek lenyugodni majd este fele megint beszélgetünk csáó köszi mindent
Bocs de tudtommal citro-mailra nem is lehet regelni flyordie nicket. Nembiztos hogy jól tudom.
csá
"én még nem is láttam őket hogy a flyordie közelébe mennének"

Az eddig elmondottak alapján nem is mennek oda, csak a leveleiddel babrálnak. Regisztrációt érvényteleníteni csak onnan lehet...

Javasolnám az otthoni gépeden is valami biztonságos jelszó használatát az emailedre, és a böngésződben/email programodban ne használd a jelszómegjegyzést, és mindig lépj ki mindenhonnan...

OP
de lehet citromailra regizni .De tesomék nem nyulnak az én cuccaimhoz mámint az emailomhoz meg ilyenekhez soha meg ezzel neki mivel lenne jobb nem szoktak hozzá nyulni meg mindig kilépek rendesen az emailomrol
bocs haverom neve nem tuttam h bevolt jelentkezve a neve mert az ő gépén mvoltam fen sry
sebi vok ismét elloptá egy nevemet az asacurát de az nem érdekel igy már nevet se merek csinálni:S:S:Snem tudom h mit csináljak mert meg kedveltem aezt az oldalt nagyon:)
szerinted mit csnáljak OP?
nah ezt nagyon elszurtam meg lett a jeszó a sebi01-en és betettem karaktertáblásat és nem veszi be a jelszót pedig az emailra is azt külde el amit én tudok amire én változtattam és nem veszibe azt irja ki hogy hibás jelszó utána megit küldem volna egy jelszó emlékesztetőt és azt irja ki hogy:érvénytelenitte a tulajdonosa valami ilyesmit irt ki és én nem érvénytelenitettem semmi:S:S:@
És igy már nevet se merek csnálni mit ahogy emlitettem már.A sebi01-et nagyon sajnáltam mert elő is fizettem meg már a a 2-es kocka is jött volna ti nem tudjátok hogy mikor jön meg az előfizu. Bocsi hogy ilyen értelmetlenűl fogazmazok de sietek mert megyek el
sebi01 vok irj vissza légyszives ekőre is köszi
Drága azona (vagy akárki)

sajnos eljátszottad utolsó esélyedet, miután esküdöztél hogy eskire soha senkinek más nevét nem használtad, nem adtad oda senkinek a sajátodat, ezek után bevallottan másnak a nevéről irogatsz...

Ezek után választ többé ne várj tőlünk, és ne nyitogass topikokat ugyanarról a témáról, mert azonnal töröljük, rosszabb esetben az adott név kitiltásával egyetemben.

Köszönjük a megértést.

OP

Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština
Czech
Cymraeg