FlyOrDie.com
« Back to All Topics
Név kitiltása indokolatlanul!!
Posted in 
General
Posted in 
General
Kedves moderátor!
Lenne egy gondom. A nevemet úgy kitiltották h nem is csináltam semmit. Jáccok a sporival egy másik nevemmel és egyszer csak megszakad a játék. Amikor következőnek be akarnák lépni azt írja ki h: A játékok nem megfelelő használata miatt
Moderátoraink kitiltották egy időre a játékokból.

Ok:
Sportszerűtlen játék

Büntetés vége:: 2007-08-13 10:08+0000 

Kérdem én, mi abban a sportszerűtlen ha jáccok egy sporival? Ezt nem értem, 2 éve jáccok snookeren és egyszer se volt ilyen problémám. Légyszives a nevemről a tiltást vegyétek le. A letiltott nevem: márkol Megértésetek köszönöm! Sziasztok
Szia!
" Jáccok a sporival egy másik nevemmel és egyszer csak megszakad a játék."
Na ez a sportszerűtlen! (Ovasd el a szabályokat!)
Üdv. GÁBOR
És ezek közül melyikben vétettem? Mert én továbbra se tudom :S
A sportszerûtlen viselkedés minden formáját szigorúan büntetjük. Amennyiben ez pontszerzésre (is) szolgál, a FlyOrDie fenntartja a jogot a sportszerûtlen játékos pontjainak nullázására. 

Csalásnak tekintjük különösen az alábbiakat: 
2.1. egyik névrõl másikra való pontátadás; 
2.2. ellenfél bátorítása a meccsbõl történõ kilépésre; 
2.3. szándékos vesztés az ellenfél javára; 
2.4. szándékosan vesztõ ellenfél játékának elfogadása; 
Ezek közül valószínűleg egyikben sem vagy vétkes. Gábor arra célzott, hogy több névvel vagy regisztrálva az oldalra ami nem igazán szerencsés. De azt hiszem nem ezért tiltottak ki mert ezen indokkal az egész bandát kitilthatnák. Elég bátran mondom, hogy azt hiszem én vagyok az egyetlen aki 2005 márciusa óta egyetlen névvel van regisztrálva ;) Szerintem még jutalom is megillethetne ezért :)
Igen, arra céloztam és nem értem, ha valaki nem csal, becsületesen játszik, nem trágálkodik, akkor minek több név? Egyszerre úgyis csak egyet tudok használni és én a szabadidőm szeretem itt tölteni, nem érdekel a pont csak a játékok, akkor nem elég egy név? Na ennyi.
Üdv.GÁBOR
2 éve nem voltá kitiltva?! hu de tuc fiam :D
Persze 100000000:1 hez h pont engem szurnak ki! 2 éve semmi gondom nem volt,erre fel jön ez a tök hülyeség mert "több nevem van". Ez annyira nevetséges. Manapság ilyenért bannolni az embert,amikor rajtam kívül több 100 embernek 1nél több neve van. Már csak azt szeretném tudni h legalább lenullázzák a nevem vagy nem? 2 év munkája veszne el:(
ckatisz. Ne félj mert nem te vagy egyedül.
spindl. Sztem meg ha csak egy neved lenne akkor most a két év óriási munkálya még meg lenne. Ez van most, rajtad csattant el...
 A 2 év nagy munkái közül azon töltöttem a legtöbb időmet. 10 ből 9-szer márkol nevemen voltam. Ja és a 2 év nagy munkáiból vagy 1 hónap munkáját írhatom erre a nevem számlájára :p :D
Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština
Czech
Cymraeg
Welsh
dansk