FlyOrDie.com
« Back to All Topics
reklamálok
Posted in 
General
reklamálok
Posted in 
General
reklamálok
Nem használok programot,a progis jel mégis a nevem mellett van!Ez felháborító!!!!!!!!
Javaslom továbbra se használj, és akkor jóesetben idővel eltünik.

OP
Kedves Op!
Köszönöm a választ.Nem is állt szándékomban progit használni!Nem tartom fer dolognak.Kicsit rossz,hogy a nevem mellett van,mert hiába mondom,hogy nem progizok,nem nagyon hiszik el!Remélem hamar el fog onnan tűnni!!
Kedves Op!
Oké,jó esetben eltűnik,de mi van rossz esetben?Vagyis,ha nem tűnik el?Így nem jó játszani!Elég sokan szóvá teszik(csúnyán lehordanak mindennek,nem részletezem,hogy milyen szavakkal illetnek).
Szintén Zenész.
Nekem is ugyanez a problémám.

Jó lenne tudni, mit jelent a jó eset, és mit jelent az idővel.
szoktatok egyszere több szobába jáccani?
   Kedves OP!

A felvetett -egyszerre több szobában való játék- hogyan kapcsolódik ehhez a témához? Több ablak egyidejű használatával is ki lehet érdemelni a progizós-billogot?
 Mert ha így van, hasznos és korrektebb is lenne ERRE felhívni az érintettek figyelmét, ehelyett az atyáskodó modorban tálalt jóesetben-idővel-talán (még jóindulattal is csak cinikusnak nevezhető) útmutatás helyett, amivel olyan olcsón ki lettek fizetve.
 Azt sem értem, hogy a főkolomposok jajveszékelései (a teljesség igénye nélkül lsd. pl. asacura tanulságos kis sirám-gyűjteményét) miért annyival húsbavágóbbak; mert ahogy elnézem azok nem maradtak kerek 21 napig visszhangtalanok részetekről.. Sztem hosszú távon nem kifizetődő magára hagyni egy (meg kettő-há) embert, aki csupán egy őt ért igazságtalanság orvoslását várta el tőletek.
Kedves laara  

A programhasználat detektálásának módja pillanatnyilag nem publikus, ezért ezzel kapcsolatban nem áll módomban semmiféle információval szolgálni.

Köszönöm a megértést.

OP
   Kedves OP!

Megértem, de továbbra is érdekel: állíthat igazat ZÜMIKE és Old.Born, vagy nem? Tévedhetetlen -e a rendszer, vagy sem?

Üdv,   laara
Kedves laara!

A rendszer nem tévedhetetlen.
De ha jól látom közben mindkét említett játékosnál eltűnt a jel.

Amit tudni érdemes:
 - se a jelet odarakni, se a jelet leszedni nem lehet manuálisan, minden automatikusan megy (tehát senki nem kap jelet azért mert valaki azt mondja hogy az adott játékos progizik, vagy fordítva: senkinek nem áll módunkban leszedni csak azért mert azt mondja hogy ő eskire nem...)
 - a rendszer nem csak az utolsó meccset nézi, tehát attól, hogy játszol egy darab meccset program nélkül (pontosabban olyat amiben a rendszer nem detektál program használatot) még nem feltétlenül fog eltünni a jel, de több ilyen meccs után várhatóan eltünik (mint a két említett esetben is). 

OP
   Kedves OP!

Utólagos elnézést a szívós értetlenkedésem miatt, de publicitáson innen és túl fontosnak éreztem, hogy a vétlenül póruljártak legálalább annyi elégtételt kaphassanak: kimondható legyen, senki sem csalhatatlan. Örülök, hogy az említett játékosok gondjai azóta megoldódtak, és köszönet a lehetőségekhez mért korrekt tájékoztatásért.
      További jó munkát
          laara
  A gép nem téved!

Sajnos igenis progit használtok!
Nem kell felháborodni!
Te meg OPI ne hagyd,hogy átvágjanak!
A gép tévedhetelen...
Ti meg progisok vállaljátok fel,ha azzal játszottok!
Erről ennyit!
Ha ott van már az infótokban a jel, és nem használtok, akkor utána már használjatok, és jogosan lesz ott
Én is most szembesültem ezzel a problémával.
A hozzászólásokat, miszerint a gép tévedhetetlen, nem szeretném minősíteni.
Pár hónapja sakkozom és ma megjelent a piros felkiáltójel a nevem mellett.
Rossz ízű hozzászólás most jönne: persze, most kezdtem el programot használni.
De nem. Annyira, hogy jelszót is változtattam, hátha valaki viccelődne. Arra nem vagyok kiváncsi, miszerint detektálnak valakit "programot használónak", úgysem árulnák el. Viszont ezzel összefüggésben lehet, hogy én is - tévesen - közéjük lettem sorolva:
Tegnap kezdtem el használni a Google Chrome-ot, és azóta most játszottam először.

Nem felháborodásból írok, de a rendszer nem tökéletes...

Üdv.:
user666
sziasztok
hhhááááááááááttt...............
én próbára tettem a rendszert többször is
amikor újdonság volt még a progi-jel akkor egy névvel 2 szobában játékért is adta.  SŐT!!!!!! ha a másik szobában csak nézőként léptem be egy partiba  azért is adott utánna.......(de ez mindig csak egyfajta  játékban volt így , ha egy szerre több játékban voltam bent-pl:sakk;amőba;tőtike;malom;-és mindet játszottam is egyszerre-----akkor nem adott jelet )
akkor volt egy ötletem...a rugós fociban is játszottam egyszerre 2 szobában  és ott is lett jelem !!!!!!!
DE EZ MOSTANRA MEGVÁLTOZOTT  !!!!!!!  SŐT  JOBB LETT !!!
most ha 3 szobában játszom egyszerre akkor sem ad jelet.
nem csak egyszerre 3 partiról van szó , hanem  minden szobában ahogy vége 1 partinak másikat kezdek.
az is  előfordult hogy egy hosszabb parti alatt lett 4 másik végeredményem , és a vesztésem ellenére az ellenfél úgy látta , hogy ő kap 10 pontot én meg  20-at  :)

ÉS VAN MÉG EGY ÚJÍTÁS AMIT KÖSZÖNÖK
ha most egyszerre 2 partit játszom , az ablakváltáshoz nem kell 2x kattintani , hogy lépni lehessen  

bocsi ,hogy hosszúra sikerült  :)

no.....LIBA07 rajta  biztos van benne hiba  :)
háromszor nyertem, mégis pontot vont le a gép, nem értem!
Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština
Czech
Cymraeg
Welsh
dansk