FlyOrDie.com
« Back to All Topics
infi haha
Posted in 
General
infi haha
Posted in 
General
infi haha
szia kedves Op Pяσfэѕѕισиаl•ѕяc kitiltota infi és az  ok  azt modnta h foglama sincs ezt töbebn is látták

üdv szabi 

Erre annyit reagálnék hogy a "kitiltota" az még mindig két "t"-vel irandó a magyar helyesírás szabályai szerint.

iNf
ne a helyesirásal gyere hanem az okot mond 

na lássuk az okost mr nagytudású
szép volt infy:D:D jolo megmondtad neki ha pedig a szabály elen vétete akor az kitiltásal ját ugye??
az miota szabály ellen vétés h infivel beszéltem te nagyonokos?:D ase tod h mivolt szoval menj jáccál barbibabáddal 
Részemről arra mutatnék rá, hogy a "hogy" szó elé mindig vesszőt kell írni, kivéve, ha a "hogyan" kérdőnévmás rövidített alakjaként szerepel. Az "irandó", pedig hosszú í-vel írandó.

Tisztelettel...
grt Infy!!Az eggyik többneveset kitiltottad:-)
Op Pяσfэѕѕισиаl•ѕяc ról lenne szó az hog itt terolizál ha elverik őtet feltőri a nevet és elosztja  a ponjaimat és kizárat :@
HIBÁK! 

Itt mindenki helytelenül ír!
skytroop jól megmondtad neki :D:D:D(Y) 
Na ezt én se hagyhatom szó nélkül :D Infi te csak a magyar helyesírással tudsz magyarázkodni? Te is ugyanolyan nevetséges vagy mint a többi modi.
Biztos megvan rá az okod hogy te "nevetségesnek" nevezz 30-40-50 éves éves embereket akik mögött +20-30 év tapasztalat és tudás áll.
Bár nem tagadom én is elmosolyodtam rajta hogy egyesek a sporival való játékot értik "sportszerűtlen viselkedés alatt".Javaslom a szabályok átolvasgatását.

Üdv,

iNF
Kedves iNF!
Lehet, hogy rosszul értelmezed a következőt:
[" Jáccok a sporival egy másik nevemmel és egyszer csak megszakad a játék."
Na ez a sportszerűtlen! (Ovasd el a szabályokat!)]
Itt a másik nevemmel-en lenne a hangsúly, mert azt hiszem több név használata szabálytalan! Vagy nem?
Üdv.GÁBOR
Szia

Néha előfordul hogy valaki tévesen informál titeket.Ez azonban elkerülendő.

Egy a lényeg.Minden amit tudnod kell a használati szabályoknál(moderáció), illetve a regisztrációnál elvileg elolvasottakban megtalálható.

Amit ott nem találsz meg, és az ésszerűség sem zárja ki azt elvileg szabad.
Ne építsetek arra amit más mondd mert sokszor rémesen nagy butaságok jönnek ki.

Üdv 

INF
kedves infi illv O.P indokolatlanul tiltotátok ki aztesom elö fizetöi nevét 2 napig játszott vele kérem a moderátort aki ki tiltotta indokolatlanul hogy bizonyitsabe hogy csalt vagy csúnyán irt vagy más csinált mert a központba irtam 1 imailt hogy vizsgálják ki ezt az ügyet mivel a moderátor a munkáját nem jól végzi én ugy tudom hogy az elöfizetönek ehzz van joga hogy ki vizsgálást kérjen a központol mivel a moderátor elö szeretettel tiltota le 2nap után az nick-et kérlek moderátor ne légy el fogult mivel azt veszem észre hogy velem szemben az vagy elö szerettel tiltodtad ki indokolatlanul a tesom elöfizetöi nevét nem 2napra fizete elö a táblás játékot hanem 1 évre nem hagytok semmiféle választást az embernek és az elöfizetönek sincs semmi joga semmihez az tehetek vele amitt akartok jog el tiprás ez nem más ha nem tesztek semmit és igy le tiltsátok megint az elöfizetö nevét igérem neked be fogom perelni a válalatotokat jog tiprás cimén illv vissza fogjuk téritetni az elöfizetöi összeget és soha többet nem fogunk elöfizetni Mivel ti moderátorok azt tehetek amitt akartok az emberel mindenféle szabályzatra hivat koztok de más is van a szabályzatban hogy kérhetjük a ki vizsgálást mivel indok és jogtalanul tiltoták le az elöfizetöi nevet kértük a ki vizsgálást a központol ha kiderül hogy a moderátor tévedet csunya vége lesz kedves moderátor igérem mIVEL 12 ÉVES GYEREK ALIG VÁRTA HOGY ELÖFIZETÖ LEGYEN ÉS 3 NAPRA KI TILTOTÁTOK BIZONYITSÁTOKBE KÉPEL BÁRMIVEL HOGY OLYAT CSINÁLT MERT EZT NEM HAGYOM ENNYIBEN MIVEL A GYEREK A HÉTVÉGÉT VÉGIG SIRTA REMÉLAM EZT ELVASPD KEDVES MODERÁTOR AKKOR ESZEDBE JUTT HOGY MILYEN OKOD VOLT KI TILTANI 2NAP UTÁN A KIS GYEREKET A VIZSGÁLATOTT MINDENFÉLE KÉPEN KÖVETELEM,ÉS NEM KÉREM MIVEL TI MODERÁTOROK EZZEN AZ OLDALON ISTENT JÁTSZOTOK ÉS SZERINTEM ILLV.MÁS SZERINT IS NEM JÓL VÉGZITEK A MUNKÁTOKAT HA NEM LÉPTEK VALAMITT A KÖZPONTOTOKBA FOGOK IRNI 1LEVELET AMITT POSTÁN FOGOK EL JUTATTNI tUDOD MODERÁTOR ÉN AZT MONDOM NÉZZ A SZEMÉBE 12ÉVES ÖCSÉMNEK EZZEK UTÁN ÉS MOND A SZEMÉBE HOGY MIÉRT TILTOTAD LE KÖSZI SZÉPEN MINDEN 1SENKI u.i HA IDEGES VAGY TILSD LE EZT A NEVET IS NYUGODTAN UGY IS ÉLVEZED EZT  SZIA MODERÁTOR
Kedves 1Senki,

Biztosítalak hogy itt akinek joga van kitiltáshoz, illetve valamilyen módon korlátozni a játékosok jogait, az nem teheti meg indokolatlanul.Mivel nem tudom az öcséd nickjét bővebb információt sem tudok nyújtani az ő ügyével kapcsolatban.Csak a miheztartás végett te elolvastad és elfogadtad a "használat feltételeit", és ezt szem előtt tartva fizettél elő.Ez a következőt is tartalmazza.

"3. A felhasználói magatartás  

A Használati szabályzat irányelvei mérvadóak. Amennyiben Ön vagy bárki más az Ön felhasználói nevét használva megsérti a szabályzatunkat, a FlyOrDie korlátozhatja felhasználóneve használatát. Ez a figyelmeztetéstől az azonnali hatállyal érvénybe lépő, végleges eltiltásig bármi lehet. Ön tudomásul veszi, hogy a FlyOrDie nem feltétlenül fogja Önt értesíteni a letiltás előtt.  "

Ezt elolvastad, ennek tudatában voltál.

Egyébként ahogy mondtad, valóban a szabályokhoz fogunk viszonyítani és nem pedig a felhasználó korához.

Üdvözlettel,
iNfiNiTy sKilS
FlyOrDie Moderator
Kedves 1Senki na tod mit egy kicsit gizda vagy magadra bekéne tartania a a szabályokat mielőt járatnád a pofádat (bár bocs a pofa beszédért moderátor) mindegy a tesodat sztem jo okal zárták ki engem is milioszor kizártak nagy szám ujra reggelek de én legalább már elolvasom a szabályt nem ugy mint a tesod BYE:Rovimen
1 Senki

A tesőd nem bir ki 3 napot? ;\
kedves moderátor láttod ezzel kapcsolatban hozzá tenném hogy mikor irtam a levelet neked le is tiltották a nevemet én vok 1Senki ezt azért csináltam ezt a nevet hogy tudjak neked válaszolni mivel nincs több nevem és nem is játszom nagyon ott mivel itt a moderátorok ki tiltanak mindenkitt aki nem ugy ir vagy viselkedik minden ok nélkül ez is bizonyitsa hogy amikor irtam az öcsöm nevében ki is tiltotak véglegesen peddig nem is csináltam semi rosszat csak ide irtam ezt mivel magyarázod amugy az elö fizetö kodja:Rendelés azonosítója: 124119 ez és anyám már irt budapestre1 feljelentést mivel indoklatlanul tiltoták ki a fent emlitett elöfizetöi nevet  és csak 2 napja játszott vele mint elö fizetö tehátt anyit kérdeznék még töled ilv öntöl hogy mi a bizonyiték hogy ki tiltoták az öcsémet mos nem az a lényeg hogy 3 napra vagy többre hanem hogy ki tiltoták és ez fel háboritja a családot hogy miket meg tehet ez a cég még 1 elö fizetövel szemben is még mindig nem kaptunk választ és bizonyitékot a kitiltás okáról se képet ezt mivel magyarázátok ki 4 imailt küldtünk a központban hogy vizsgálják ki ezt az ügyet mivel jogunkban áll olvastam ez is a szabályzatban van hogy ha kérjük a ki vizsgálást ki kell vizsgálni Még annyit meg kérdeznék hogy 1SENKI nevet mi okbol tiltotátok ki mert nekem nincs több nevem ja de még van ez amitt nem rég csináltam azért hogy tudjak válaszolni neked ha meg kérhetnélek indok? És hogy utána nézznél az öcsém ki tiltásának mivel vissza igényeljük az elöfizetési összeget és panaszt tettük irásban illv levélben a kitiltásról mert mi ugy érezük jogtalan volt és tudtammal az is volt  most ezt a nevemet is ki tiltsák elöre tudom mert ide mertem irni mint a másikat de köszike a munkátokat remélem ki derüül az igazság és a moderátort meg büntetik ha nem anyám addig megy mig nem visszi pere az ügyet mert azért kicsitt durva hogy 2 napot sem játszott az öcsém és 1 moderátor ki tiltotta elég fura hekyzet igaz ezt a központban is irták hogy fura dolog ez mivel magyon gyorsan történt és nem tudnának erröl a dologrol kitiltásról ugy  hogy szertük is valaki tévedet de nagyot köszi elöre is kedves moderátor válaszod és hogy utána nézzel ennek az ügynek 
kedves kis száju barátom elször nincs pofám ,másodszor normálisan irj kérlek mivel tarsd meg a tiszteletett mással szemben kicsitt szép beszolásod volt de amiröl nem tudsz inkább halagass okoska ha valaki el ismeri hogy pl a központ hogy tévedés történhetett be igazolodott valami nem?:D És máskor tarsd meg  az szép be szólásaidat othonra ahol ezt el türik neked és ti egymással igy beszéltek KULTÁRA DÖL BELÖLED AZ MEG IS LÁTSZIK na by
még annyit hozzá füznék hogy ma járt volna le a 3 napos ki tiltás 13-00kor erre javitotak13-30ra nem fura? MIÉrt nem értem ezt ki vizsgálást kérek ez ügyben töletek és indokot hogy miért hosszabitotátok meg 30 percel nem volt jogos mivel nem léphetet be be ezzel a nickel◘-◘-◘-◘-◘-◘ ez is bizonyitsa hogy itt jogtalanság történt ez a hosszabitás fura dolog ez és jogtalan ki vizsgálást kérek sürgösen most telefonálunk is a központba hogy mi ez az egész dolog ez már türhetetlen amitt müvelnek az emberel mi az hogy le jár a büntetés és meg hosszabitják hirtelen 30 percel? Mire véljük ezt? KÉREM A SZIVES VÁLASZT DE HA LEHETT SÜRGÖSEN KÖSZÖNÖM
Szia!
Ha visszakapod a pénzed, sürgősen vegyél rajta valami hasznos dolgot!
Gondolok itt pl. egy helyesírási szótárra, mert lesúlytó az írásod!
Üdv. GÁBOR
Drága ki legyek  

Először is: az első kettő leveledre válaszoltunk, majd miután ezekről tudomást sem véve küldözgetted a továbbiakat, azokra már nem válaszoltunk, érthető okokból.

Mielőtt követelőzni kezdenél, javasolnám a válaszlevelek elolvasását, ahol világosan le van írva, hogy az ügyet kivizsgáltuk, a büntetésed teljesen jogosnak találtatott. Javasolnám továbbá a szabályzat 2. pontjának elolvasását (minden kedves családtagodnak is), és ezek betartását, ellenkező esetben nem tudjuk garantálni a hasonló, vagy mégszigorúbb büntetések elkerülését a jövőben.

OP
Ki tiltották 3 napra és máris ekkora felhajtást kell csinálni? Jahh, és gondolom ha a pénzt visszakéred, nem lesz előfizető! Amúgy én is előfizető vagyok, és nem csapok nagy kavalkát 3 nap kitiltásért, javaslom neked és a drágalátós öcsikédnek, a szabáylok betartását! 1 év 1738FT, ha dollárral fizettél vagy más pénznemmel akkor azt nem számolom ki... Nos mivel 3 napig ki volt tiltva, ezért buktál 14FT 284931Fillért! Szerintem nem nagy bukás, de mind 1!
Figyu "senki"!
Én azt tapasztaltam, hogy aki nem ad rá okot azt a modik hobbiból nem bántják. Megírhattad volna kisöcséd ominózus nikjét, hátha valakinek volt vele a röpke 2 nap alatt személyes élménye és lenne ötletünk a kitíltás miértjéről. Nem véletlenül a "rég várt elöfizu" című topicban szereplő személy a drága kisöcséd? Szerintem sokan örülnének ha ilyen reklamáció esetén közzétennék a bizonyítékokat.(akkor hogy állna a szád?)Egy előfizetőt biztos hogy nem tíltanak ki nyomós indok nélkül. Ha szép magyar anyanyelvünk meggyalázásáért is kizárás járna, te az első mondatod után sorrakerülnél
További szép napot!
Jajj ezer bocs!
Most olvastam a korábbi hozzászólásokat, ahol szerepel melyik nick-ről is van szó. Hát persze a kocka karakterek. Pontosan erről beszéltem az említett másik topicban.
Egyébként nem tudom azt honnan gondoltad hogy minden egyes szabálysértésről nálunk kép készül.

INF
bocs, nem 14 FT 284931 Fillért buktál, hanem 14.284931FT-t AZ MEG SEMMI! AZÉRT NEM KELL EKKORA KAVARODÁST CSINÁLNI!!!
nem értelek benneteket komolyan mert ha igy hagynák hogy ok nélkül tiltsanak le akkor igy járna mindenki nem a pénz a lényeg hanem a becsület és amoderátor tévedet ezt majd a késöbiekben is ki vizsgáljákMivel a moderátor nem köttöte az orrotokra hogy már volt olyan eset hogy ki rugták öket illv le mondott mivel nem ugy tartotta be a szabályokat ezzek is dicsekedned kéne tisztelt moderátor mivel anyám  fel hivta a központotokat telefonon még 1 szer le irom nem a pénzért teszük hanem azért mert már tulzásba vitték a moderátorok a letiltásokat ugy hogy most be kell bizonyitani a ki tiltás indokát ha tetszik ha nem és drága hozzá szólók annyit teszek hozzá hogy ti maradjatok és türjetek tovább:)szép napot nektek 
Nos, miután a leveleidre is hiába válaszoltunk, azt se olvastad el, nem csoda, hogy itt se igazán foglalkozol a reagálásainkkal, csak hajtogatod továbbra is a magadét.

Na mindegy, de ezentúl ne várj semmiféle választ részünkről.

Köszönöm,

OP
itt rinyálsz kicsi vagy még ehez ahogy látam 9 éves vagy szoval amit csinálsz szánalmas bocsánat a szoért engem már tiltotak párszor 3 napra nem csináltam smit elfogadztam mindenre van ok ugyhogy OP nak igaza van kaptál 2 levelet azt nem olvastad el nem itt irogass jó  csalásmentes jáűtékot mindenkinek▪GσldFisн▪
Figyelj csak kockás!
Azt várod hogy neked bárki elhiggyen bármit is? Már saját magad is belezavarodtál és nem tudod kinek mikor mit hazudtál. Ki is vagy te ? Most akkor menö öccse vagy fia? tegnap a szobában aztmondtad hogy "vakszem" vagyis anyukád betelefonált. Volt egy topic vakszem néven amit a modik töröltek, mert sértő volt. Ott vakszem reklamált hogy törölték egy rakat nevét köztük a "menöt" is. Máskor azzal dicsekszel hogy apád(menö) is szokott játszani ezzel a neveddel. Na és persze az infodban is ottvan MM EE NN ÖÖ(menö) mint ellenfeled.Elhiszem hogy igen népes a kompánia de először derítsétek ki a családon belül hogy ki kicsoda utána gyertek ide nyálat verni!
na csá
Eszt mar unalmas nezni mit irtok:(.mindig csak a moderatorokat hibasztatyatok es vegul mindig kiderul hogy hibasak vagytok es a lektoben sajat maguk vajak be peldaul hogy tob nickje van.Ok nelkul nem lehet kitiltani senkit es ha a hejes irasrol beszelunk akor megerdeklodhetnetek hogy magyar e a jatekos peldaul en nem az vagyok.
Pontosan így van.
Szerintem ezt is lehetne lakatolni.
kedves moderátor nem olvastam a válaszotokat mivel nem kaptam semmi féle választ a fent emlitet freemail-re folyamatosan fogyelem a be érkezö leveleket én nem a topicba kértem a választ hanem a meg adott cimre fogalmam sincs miért irod azt hogy miért irod azt hogy nem fogsz válaszolni a kérdésemre de én csak azért irtam ide ki mivel a központotok nem válaszolt a leveleimre soha semikor és vaószinü hogy már nem is fog és ezért lett telefonálva a központban a freemail-re semiféle levelet nem kaptam nem értem mikor és hol válaszoltatok nekem na mind1 Sértödés elkerülése érdekében fogalmam sincs hogy ilyen ember honan vesz ilyen informáciot a le tiltott nevekröl ezt furcsálom de fel sorolja hogy kitt tiltottak ki :)Ne válaszólj a levelmere sött el sem várom gold  fhis-röl anyit hogy a véleménye és másoké sem érdekell Na enyitt szeretm volna hozzá szólni és ha ténlegesen válaszoltatok a leveleimre akkor fogalamam sincs hova küldtétek mert nekem 1 sem jött :)köszi na pápá
nagy kuty neked csak annyit hogy elöször olvasd el normálisan és tanulj meg olvasni másik:hogy többen játszunk a családban 3.:A be szólásaidat tedd a szekrénybe mert förtelmesek nem poénos:( Az op azt irta hogy válaszóltak a levelimre meg stb .Hát én sajna 1 et sem kaptam a meg adott cimre sajna fogalmam sincs akkor kinek válaszóltak:Sés hova Nem tudom neked honnan ez az infod hogy kinek milyen neve volt de fele nem fedi a valóságot sajna:( Na mind1 szerintem ha ki irsz valamitt legalább igaz is legyen ha már igy mindent tudsz kedves okos tojás:D:D:D:D pápá
Üdv! Tanuljak meg olvasni?:O  hmm hmmm. köszönöm a jótanácsot. Megpróbálom. A sorok mögött olvasás képességemről majd megpróbálok leszokni. Kérem szíves bocsánatodat ohhh nagy játékos.
Bocsáss meg Nagy Királyunk! 
ne csiodálkozz hogy az OP nem válaszol ha 3 napos banért ilyen felfordulát csináltál szerintem az op is iyg van vele nem OP??
na pacse▪ĠσldFisн▪     
Te kockás!

A legelején azon picsogtál,hogy 2 napja lettél előfizu és máris kirúgtak ok nélkül! Utána egy botrányt csináltál az egész kirúgásból! Utána kirúgták a tesód nevét, érdekes arra nem írtál semmit! Utána még azt állítod, hogy nem a pénz érdekel, mikor a tesód nickjét Végleg kitiltották, azon nem volt előfizu, a tiédet 3 napra, azon van előfizu! Nekem van 2 év előfizetés ezen a nevemen, de ha kirúgnák végleg akkor se szólnék, mert szerintem ott még az moderátorok se tartanak, hogy direkt rugdalják a neveket!
még anyit szeretnék ehezz hozzá szólni hogy semiféle választ nem kaptam  se moserátortol se op-tól nem fedi a valóságot amitt irt a modi mivel és a saját imail-cimemre kértem a választ és nem ide a topocba és a forumban ugy hogy szerintem nincs igazatok mert valaban joga van a kitiltáshoz ha ok van de sajna itt nem volt semmi féle ok és nem csináltam cirkuszt csak nem hagyom magam hogy semiféle indok és olyan dologért ki tiltasnak még fél napra sem mert ha igy hagyná mindenki a dolgokat mint egyesek nem lenne semiféle bele szólásunk illv.jogunk semihez csak gondol 1-et a moderátor nem tetszik neki valami és ki tilt 1 akár milyen nevet még anyit hozzá szólnék hogy jogomban állt ki vizsgálást kérni én éltem is ezzel a lehetöségel de semmi féle kivizsgálás nem történt se választ nem kaptam fogalmam sincs hogy a moderátor kinek és hova válaszólt mert nekem nem válaszólt semmire ez nem fedi a valóságot amitt ö állit ez bizonyitom is ha kell mivel minden el küldött imail-nek van másolata én 4 levelet irtam illv.irtunk 1-re sem érkezett válasz ugy hogy szerintem ezt az ügyet be is zárhatom mivel be bizonyosodot hogy nem indokal történt a ki tiltásom 3 -napra most az mind1 mennyi idöre történt a ki tiltásom csak fel háborit ez a dolog nagyon ha lett volna ok vagy esetleg indok kaptam volna a központól levelet vagy ki vizsgálták volna ugy hogy az elöttem szólokhoz annyit tennék nem érdekel a véleményük mivel mindenki ugy viseli el a dolgokat ahogy neki tetszik .Én ugy vagyok ezzel hogy nem szeretem az igaztalanságot és ki állok az igazamért mindig ha nem lenne igazam akkor be ismerem és csendben maradok de igy nem tudok na ennyit szeretem volna ehezz hozzá füzzni hogy a moderátorok sem tökéletesen tudnak döntést hozzni ha ahozz viszonyitom hogy azt állitja hogy válaszoltak a leveleimre hátts sajna ez nem igaz mert 1-et sem kaptam 1-választ sem senkitöl csak telefonon beszéltem a központossal aki elnézést kért a tévedésért hm fura ez na mind1 minden jót
Húú most jól odamondtad az igazságot! nemszereted az igazságtalanságot? jól hangzik. gondolkozok honnan is ismerős annyira ez az ismerem a jogaimat duma csak a szabályokat tartsák be mások. Nem fejtem ki bővebben mert magyarországon vannak tabutémák és államilag támogatott problémaelhallgatások. vannak akik csak a jogaikkal vannak tisztában(de nagyon ám)
igen de a kötelezetségeiket nem is tudják eröl enyit te meg hagyd aba az irogatást ne csodálkozz hogy nme ir az OP 3 napos banért nem fog irni mert ugy is tod mért tiltorak ki
végülis az OP se rendes OP 
azért nem kell csodálokznia mert nem a legrendesebb OP

kedves OP ezt ne vedd sétrétsnek de legalább írnál előre hogy ki lesz tiltva vagy figyelmeztetnéd!
Miért te szólsz előre hogy mikor fogsz szabálytelenkodni?
nem szólok!
mert ki lehet szúrni a szövegén hogyha egyiknap rondán beszél a másikonis azon fog ezt már csak le kellett volna figyelni persze ti erre nem gondoltok! by: Bia
Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština
Czech
Cymraeg
Welsh
dansk