FlyOrDie.com
« Back to All Topics
Op -ok figyelem!!!
Posted in 
General
Op -ok figyelem!!!
Posted in 
General
Op -ok figyelem!!!
Már jó ideje nem is járok az amőbára több ok miatt is!
Először a progisok miatt!
Másodszor az op-ok miatt!
Én is szerettem volna régen op lenni, de rájöttem hogy semmi értelme sem lenne! Régen amőbaversenyt szerettem volna rendezni, de semilyen segítséget nem kaptam a híres és oly kedves op-októl! Annyira jófejek vagytok, hogy a progisokat ki sem tiltjátok, és max a 10%-ának tesztek ki jelzést. Nemigen vettem észre hogy oly buzgósággal végeznétek a dolgotokat. Régse rég, mikor még először játszottam itt a fly-on, minden nyugis volt, és a fórumban sem lehetett látni, oly sok észrevételt, mint manapság! Ha odafigyelnétek egy kicsit az amőbára is talán ez megváltozna de ahogy elnéztem a fórumot nem igazán érdekel titeket a dolog. Észrevettem hogy a progisokkal sem csináltok semmit. Akkor nem értem hogy minek van szükség OP-okra ha nem CSINÁLNA SZINTE SEMMIT azért hogy jobb hely legyen! Nem kell rá válaszolnotok. Csalódtam bennetek, de úgy hiszem nem csak én!
iagzad van kezdö én is igy vagyok vele másfél éve nem ilyen volt ez az oldal mint most 
Jobb volt amikor még azt sem tudtad ki a progis?

"és a fórumban sem lehetett látni, oly sok észrevételt, mint manapság"

A fórumban baj ha sok észrevétel van? Ezt most komoan nem értem...

OP
Talán az OP?
Mindenre OP?
Nem! Mert most mi időnk van!
Csalók takarodás!
OP sűrgősen kérjük!
Nem fog ide senki jönni mert csalók elhaggyák az oldalt!!!
Már több észrevétel van tegyetek már valamit! OP
OP nem csinál semit. 
Ő segített.
A progisokról meg nem tok mit mondani.
Ne az OP-ot szidd! Ha észrevennéd, a játékos adatlapba bele van írva,hogy ,,Progit Használ" (nem biztos,hogy így van)! Neked meg nem kötelező játszani velük! Attól, hogy több hozzászólás van, nem tudom miért rosszabb a helyzet!
za lene a megoldás szerintem ha minden progist kitiltanának végleg és akor nem lne ez ami most van a másik meg az hogy sokszor akor rakja ki a progijelet mikor már elvert naeröl enyit
Én olyanokal még nem játszok:
Fogadjátok el a porgisokat végre ne genyozátok őjket álandoan ők is játékosok mint bárki  bár bocs agenyó szóért :D
Jah, csakhogy CSALNAK és ez szerintem sokmindenkinek nem tetszik.
GoldFish!!! Te mindegyik topicban vered a nyálad a progisok ellen. Ezzel nem lenne semmi baj ha nem szenvednél részleges amnéziában. Konkrétan a Tekki nickedre gondolok, amivel 530 pont fölé jutottál már masszív progizással:D Rólad ennyit.
csöcs:D
na figyu csöcsörészö nekem soha nem volt tekki nickem ugyhogy vagy keversz valakivel vagy elgurult a gyogysszered de hagyd aba a cseszegetésem jó?????
Szia Aranyhalacska!

Emlékszel még arra a kínos esetre, amikor több névvel írkáltál egymás után úgy hogy teljesen belezavarodtál mikor melyik neveddel vagy bejelentkezve, melyik a sajátod, melyik a haverodé, eredetileg melyik kié volt, mikor ki adta kölcsön vagy "lopta el"? kedves OP címmel még olvasható a felettébb mulatságos affér. Így nemcsoda kishal, hogy identitászavar lépett fel nálad. Azért az dícséretes hogy mostanában már nem progizol a GoldFish neveddel és a SÖRSAMI neveddel még nem. Ha a memóriazavarod nem múlik csak kérdezz tőlem, majd én eszedbejuttatom a nickjeidet:D:D:D
csöcs:D
nekem csak a goldfish nevem van ugyhogy ne akajatok más neveket rámekni amikor közöm sinvcs hozájuk:@
Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština
Czech
Cymraeg
Welsh
dansk