császtok elegem van abbol h valaki mindig törli a neveimet,és ez ellen legyetek szives valamit tenni mert nekem nincs annyi pénzem h mindennap elöfizesek újra!üzente:sebi01
ez már felháboritó
Posted in
General
ez már felháboritó
császtok elegem van abbol h valaki mindig törli a neveimet,és ez ellen legyetek szives valamit tenni mert nekem nincs annyi pénzem h mindennap elöfizesek újra!üzente:sebi01
Kedves op ezt az üzit én irtam barátom nevéröl! és milyen szabályokra gondoltál? és tudsz ez ellen valamit tenni? mert mindig törli valaki a nevem!:@:( és ez már nagyon idegesitő,akármilyen jelszót irok be mindig kitalálják és törlik!köszi:sebi01
Egyre kevésbé értem miről beszélsz, ugyanis nevet nem lehet törölni, még akkor se ha tudják a jelszót... Javasolnám továbbá egyetlen egy név használatát. Pl a barátod nevének használatát kifejezetten tiltja szabályzatunk, amit voltál oly kedves és elfogadtál midőn oldalunkra regisztráltál. OP
ezt irja ki: regisztráció érvénytelenitve! ez nem törlés?:S és azzért irtam a barátom nevéről mert nem tudtam miröl irni mert akkor nem volt regisztárlt nevem mivel hogy "törölték"!
Az nem törlés hanem érvénytelenítés, és nem elég hozzá a jelszót ismerni. Valószinüleg rossz linkre kattintgattál az aktiválós emailben... OP
szóval volt egy nevem játszotam rajta és ma felmentem és ki irta h reszisztráció érvénytelenitve! nem én csináltam! és ez már a második ilyen!:@:@
sebi01 nem aktiváltad a regisztrációdat. ha 2napon belül nem aktiválod a név törölve lesz. Igaz OP? Üdv Jag08
Jaguar, akkor ide se tudna írni,ha nem aktiválta volna... Sztem valaki tudja az e-mailod jelszavát, és mindig törli, változtasd meg az e-mailod jelszavát
Szia! Szerintem valaki szórakozik veled, mert van a gépeded egy kámprogram vagy keylogger vagy valami hasonló. Ez ebben az esetben nem olyan gáz. Egyik haverom a bankkártyájának a kódját nyúlták le, meg a weblapjának a jelszavát, torrent acc-ok jelszavát.... szóval a megoldás a C/format:D és persze a többi meghajtót is formázd le és utána gyere sírni ha továbbra is baj van..
gaba gaba gaba kérlek ne hazudj! Igenis lehet, hogy káromkodott és emiatt következnek be ezek a dolgok. Szóval ne állítsd azt, hogy "nem lehet hogy káromkodott"!
ez mekkora csúfásg ahogy adják a pontokat jósza13 nevá játékosnak. assasin igen te is ott voltál meg az uncsizó dorci. puncsok vagytok mindahányan