FlyOrDie.com
« Back to All Topics
kérés az OP - hoz
Posted in 
General
kérés az OP - hoz
Posted in 
General
kérés az OP - hoz
sziasztok
légyszives változtassatok a kihívás elfogadásának módján.
a problémám a következő :
1, kihívnak egy visszavágóra
2, elutasítom
3, a csetbe írok valamit,de nem tudom végig írni mert közben megint kihívnak (sajnos én nem tudok 10 ujjal gépelni-közben le kell néznem a billentyűzetre - gondolom van ezzel így más is :) )
4, nyomok egy entert , hogy elküldjem azt amit írtam - de akaratom ellenére az enterrel elfogadom a kihívást :(  .

ez ellen kérnék valami megoldást , pl : kihívásnál egy hangjelzést vagy a kihívás ne legyen automatikusan az aktív ablak.
Szia PITU barátom!Sajna nekem is elég nagy gondot okoz ez...én is lejátszottam 1 meccset és nem akartam visszavágót ,mert siettem nagyon ,más dolgom volt...beirtam vmit és enter(elfogadtam,de nem akartam),erre végigkellett játszanom a meccset ,de ráadásul az ellenfelem még lassan is lépett...elég kínos tud lenni,pl :ha megvernek ,akkor biztos nem akar senki új meccset,de igy elveretem magam még1-szer akaratom ellenére. 
Igen, elég érdekes probléma, nem egyszer jártam már így én is. Mondjuk nemtudom a fejlesztők hogy vannak vele de ezen változtatni elég nagy munka lenne sztem. A hangjelzés azért nem jó sztem mert én pl sakkozás közben sosem kapcsolok be hangfalat és gondolom nem egyedül vagyok vele. Az egyik részére azt tudom javasolni, ha lejátszottál egy meccset és nagy a valószínűsége hogy az elleneled viszavágót szeretne, de te nem akarsz akkor az irományodat ne az enterrel küld el hanem a MEHET gomb-ra kattintva. A kellemetlen az amikor egyfolytában kihívogatnak és írni sem tudsz tőlle :)
Szia! Nos ez a probléma könnyen megoldható. Egyrészt ha valaki visszavágózni akar veled és te nem akarsz, de tudod, hogy ki fog hívni, némítsd le, azért, mert ha elnémítod akkor se nem látod, hogy mit ír, meg ha kihív téged a gép automatikusan kiírja neki,hogy nem fogadod el, a nélkül, hogy te tudomást szereznél róla, hogy kihívott.Ha meg többen hívnak ki, és nem tudsz írni, akkor fizess elő, és kattints a ,,Ne Zavarj" gombra, és senki nem fog tudni téged kihívni.
Nekem is játszotam egy profival legyőztem kaptam 70 pontot de irtam entert nyomtam és visza szererezte ugy hogy nem akartam visza vágot
  t  Shogakukan

az a baj  ,hogy a visszavágó kérését nem lehet tiltani a némítással ! :(
amúgy + előfizető vagyok :)

hali
T op
az lenne a kérdésem: , hogy miért van  ugyan annak az info lapnak több elérési címe , és mi közöttük a külömbség ? ( a sakk infóra gondolok)  pl : 
=hu&room=686&nick
=hu&game=Chess&nick
=hu&room=640&nick
=hu&room=608&nick
ezek a címek egy játékosnál ugyanazt a lapot mutatják , legalább is látszatra.
nem tudtam külömbséget megjeleníteni közöttük
 thx ha válaszolsz
A számokkal a különböző szobákat jelzik. Egy játékhoz több szoba tartozik, ergo ezek között (640, 680) kicsi a különbség. Ha nagyobb ugrás van, akkor az már egy másik játékot jelöl (pl. 1501 és 1503 a gomoku szobái közül való).
thx  rioting
de addig én is eljutottam , hogy a különböző számok más játékok infóját jelentik  pl: 701 = tanx ; 1401 = malom .
de amit az előbb kiírtam az mind a sakk 20 perces infója és nem látom a külömbséget . ezért kértem az op segítségét.
létszives mondjátok meg hogy hol nézhetem meg a jún.10-ei 22.00 órás 9 ball bajnokság eredményé és hogy mi alapján hirdetik ki a győztest?(a)
Hpl lehet megnézni a bajnoksáhok végeredményét & hogy mi alapján hirdetik ki a győztest
PITU, különbséget azért nem látsz, mert nincs is. Egy játékhoz egy játékosnak egy adatlap tartozik. Az elérési útja annak függvényében változik, hogy éppen melyik szobában tekinted meg, hiszen van 24 db "20 perces sakkszoba" és mindegyik ugyanazt az eredményt kezeli.
kösz roiting így már ok :)
te lenni new op ? 
Nem, csak egy sima felhasználó. :)
irtam pnaszt a moderátoról ki törölték miért?nem találom ki tiltotk az összes nevemet majdnem nem volt semmi ok vizsgálatott kértem erre kitörölték a panaszomat kérem az O.P-ot hogy vizsgálja ki az ügyemet mivel 1 moderátor vissza élt a hatalmával ez már biztos elöre is köszönöm ez amugy fel háboritó hogy ilyet meg tehett 1 moderátor minden féle indok nélkül és el tüntetik a pnaszomat amitt a moderátornak cimeztem kérem a vizsgálatott ez ügyben és szeretném vissza kapni 3 éves nick-em köszönöm
Üdv!
Nekem egy fontos kérdésem lenne: ha rákattintok egy játékra, akkor nem hozza be nekem a gép, hanem csak egy piros X van a jobb felő sarokban, mint mikor nem tud behozni egy képet. (a reklámokat bezzeg behozza).
Szükséges valami grafikus program az oldal futattásához? Így nem tudok játszani. 
Kedves Jakirte Jak Cyr  

A kérdésre kimerítő válasz talalható a 
http://www.flyordie.hu/jatek/segitseg/gyik/index.html

oldalon.

OP
Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian