FlyOrDie.com
« Back to All Topics
Döntetlenigénylés
Posted in 
General
Döntetlenigénylés
Posted in 
General
Döntetlenigénylés
     Kedves Illetékesek!

Azt szeretném megkérdezni,hogy nem lehetne-e bevezetni sakkban azt,hogy 50 lépés után ,ha nem történik ütés,vagy gyaloglépés,remire adja a gép a partyt.Elég rossz dolog elméleti remi állást azért elveszteni,mert amiko nekem 12 és fél percem van,az ellenfelemnek 13 akkor a 634 lépéésben leesek.
Előre is köszönöm!
Kedves Döndölő12

ezt már több mint 2 éve bevezettük.
http://forum.flyordie.com/thread.jsp?forum=3&thread=18968&tstart=90&trang%20e=15

ilyen esetekben van egy "Döntetlen igénylés" vagy valami hasonló  gomb, amit megnyomva a parti döntetlen eredménnyel véget ér, tehát a dolog nem teljesen automatikus.

OP
pont az a baja hogy nem automatikus , nem? hisz a sporszerűtlen partner lelépi a 600 lépést is ha van fél perc előnye ugye jol értem, hogy ezért kéne automatikjusnak lennie?
       Kedves Op!

Nagyon érdekes,hogy bevezettétek,mert ezt én még nem tapasztaltam,és 2 éven belül azért volt egy pár ilyen partym.Én nem a 3x tükörképre gondolok!Ilyet nem vezettek itt be,vagy csak nekem nem villan fel?;)Légyszíves próbáljátok meg,bár nem életbe vágó,csak egy kicsit fura,ha egy olyan party jönne ki...
Nem értem a problémát, miből áll megnyomni azt a gombot?
Ha jól tudom igazi sakkban sem automatikus, hanem az egyik félnek "igényelnie" kell. Csak úgy mint itt.

OP
   Egy gombot megnyomni nem túl nehéz,csakhogy nem villan fel...Úgy meg elég nehéz...
Kedves Döndölő12 

az előző nem neked szólt, hanem annak  aki kifogásolta hogy nem automatikus.

Egyébként:

[img=
http://www.flyordie.hu/kepek/pub/claimdraw.gif
]
láthatod a lépéslistát, és az uccsó lépés után a döntetlen gomb átváltozott. Eleinte még villog is kicsit, és hangjelzés is van.

OP
NEM a 3x tükörképre gondolok!Ez az amit mutatsz.Én az 50  lépéses szabályra gondolok,ami az,hogy:ha 50 lépésen keresztül nem történik sem ütés,sem gyaloglépés,az állás döntetlen!Köszi hogy ennyit foglalkozol velem,nem tudom,mit csináljak,hogy egy ez megtörténjen?MIt "segíthetek"?

ÜDV!
Akkor is ugyanez történik, csak ezt könnyebb volt bemutatni...

OP
Aha,biztos igazad van...de nekem miért nem is villant fel 3  nappal ezelőtt?De mostmár biztos megoldottátok!:)
Ja,amúgy meg fél éve is megkérdeztem...AKkor még nem volt ilyen szabály...Ez volt a válasz!Na de nagyon örülök hogy bevezettétek!!!!
Csak a 3X tükörkép működik, de rosszul! Tegnap így ment el egy döntetlenem: a 3X után sárgán villog az igénylőgomb,de amíg odahúztam az egeret, leesett az órám!!!!!!!
Holott ez a parti a szabályok alapján már döntetlen volt , az idő ezt követően tovább ment, ez így hülyeség!És ne dumáljátok ki, mert legalább 15 pont múlt rajta.
Nem tudom mit kell ezen magyarázni, a döntetlen nem automatikus, hanem igényelni kell. Ha közben lejár az időd vesztesz. Élő sakkban is igénylés UTÁN kell az órát lenyomni... Még akkor is ha valakinek 15 pontja múlik rajta.

OP
Kedves OP!

ÉLŐ PARTYBAN előbb meg kell állítani az órát...Ha nem teszel,és például elmész a bíróhoz,közben leesel,akkor elvesztetted.Tényleg jó lenne,ha automatikus lenne...Például az ilyenekért,bár nagyon sajnálja mindenki a pontodat;)
Hy minden tesómnak..!!!!!!figy Döndölő12 te olyan értetlen vagy ,vedd már észre csak lejáratod magadat ,na erről ennyit..(és ne okoskodj ,ja amikor meg fennt vagy mindig félsz tőlem ..)Ja amugy nekem semmi bajom nincs a döntetlenigényléssel ,nekem fas.a ,felvillan ,ha ugy van az állás ,én igénylem és ennyi ,ugyhogy OP tök jo minden ,tényleg zsir ..ezeket meg ne hallgasd meg nemtudnak játszani ,meg nem értenek semmihez ..,a multkor felhuzott 1 játékos tesom ,fél orába telt amig megértette hogy kell megnézni az adatlapját..hu ti aztán vágjátok a témákat.!!!!!!!!!!!Üdv testvéreim!!ÜDV Tesa!!
Bocs nem ide tartozik.
Lenne kérdésem.Nem jönnek be a billiárdos játékok.A többi igen.A javára panaszkodik. mit tegyek?
Kedves Notorious BIG, azért láthatod hogy ebben a topicban legalább értelmes dolgokról van szó, ami hasznos, és a javára válhat midnenkinek. Ezt alátámasztja hogy még az OP is volt olyan kedves hozzászólni, te meg idejösz és elkezded lejáratni a másikat?? Ezzel a hozzászólásoddal inkább magadat járattad le. Nem is kicsit! Nem lehet mindenki olyan tehetséges és értelmes mint te, hogy elsőre megért midnent. Légy türelmesebb ;) Az ilyen jellegű hozzászólásaidra szerintem pedíg semmi szükség! Egyébként mi az hogy "ezek meg nem értenek semmihez; és nem tudnak játszani;"?? Jólenne ha gondolkodnál mielőtt hülyeségeket írsz!!!  
Szia,először is ezen csak röhögni tudok 1 jót ,na figy azt mondod ebben a topic-ban értelmes dolgokról van szó..hehe és ,hogy a kedves OP is hozzászólt ,de vedd már észre ,hogy szegény OP csak magyarázkodott ,mint én is most ,olyanokról van szó ,amit már rég megoldottak ,erre jön az "okosgyerek",akinek el kell magyarázni erről van szó drága tesvérem,ebbe semmi baj nincs ,de ő ráadásul még értetlen is ,de megérteném ha most jött volna ide ,mint ujonc ,de Döndölő12 már régóta itt van és "nagymester" !(HUHA)Ja meg nem tetszik,hogy amikor én találok ki valamit ,amit szeretném ha esetleg bevezetnének ,akkor ő mindig azt mondja,hogy hülyeség!de persze amit ő mond az ugy van jól..Nagy az arc észjárás meg sehunn!!!!!!!!Na részemről ennyi ez a topic.SZEVASZTOK ,CSŐ OP !!!
Még mindíg nem látom hogy mi ezen olyan vicces hogy te csak röhögni tudsz ezen :) Tudod nem szép dolog kinevetni a másikat, még akkorsem ha értetlen ;). Elég sok topic van amit megnyitni is kár volt, mert semmi értelme. Ebbe legalább nem anyáznak, hanem értelmes dolgokról van szó ami a játékkal kapcsolatos. Nem baj ha nem értesz egyet a felvetéssel, SŐT ez egy olyan fórum ahol az ilyen dolgokat meg lehet beszélni. Csak az volt a baj AHOGYAN hozzáálltál. Vannak itt egész fiatalok, szerintem nem baj az ha valamit többször megbeszélünk, bár én továbbra sem gondolom hogy bárki is értetlen lenne itt.   
Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština
Czech
Cymraeg
Welsh
dansk