Sziasztok, Kezdjünk elbeszélgetni arról, hogy a modok milyen munkát végeznek a bizonyítékokkal a kezükben. Már küldtem pár képet csalókról. Legutóbb 2 képet küldtem Playstation3ról (egy tehetség szintű játékosról a focin). A moderátoroknak mondtam, hogy még videó felvételem is van, ahogyan az időt húzza és kér engem, hogy lépjek ki. Megvárom, hogy erre a modok mit lépnek. Ha meglátom legközelebb is PlayStation3-at játszani úgy , hogy 400-nál több pontja van (vagyis nem 0-ázták le, vagy nem tiltották le véglegesen), akkor én VÉGLEGESEN VÉGEZTEM A FÓRUMMAL ÉS A MODERÁTOROK MEGBIZHATÓ MUNKÁJRÓL IS KI ALAKUL A VÉLEMÉNYEM. Tudom, hogy ezen topic megírása miatt törlik a nevemet (véglegesen, de már nem lepődöm meg, hogy az ÁRTATLANOK, akik JÓT AKARNAK SZÍVNAK A VÉGÉN A LEGTÖBBET). Remélem, mielőtt törölnék a topicot a modok eljut valakihez a hírem, hogy tovább adhassa és végre mindenki láthassa, hogy (LEHET, HOGY a MODERÁTOROKNÁL is LEHET KORRUPCIÓT találni :@:@). Korrupció alatt azt értem, hogy néhány moderátor csalók pártját fogja. Múltkor felvetettek egy kérdést (egy Verseny szervezéséről a rugósfocin). Erre válaszul azt kaptuk, hogy azért nincs focin verseny, mert nem lenne értelme, ha mindenki csalhat (progizhat). Már ez is mutatja, hogy VALAMI HIBÁDZIK, de nagyon. Bár bonthatnám tovább a témát, mert van mit találni Köszönöm, ennyi lenne