FlyOrDie.com
« Back to All Topics
Modok és az ő munkájuk (mindenkinek szol)
Posted in 
General
Posted in 
General
Sziasztok,

Kezdjünk elbeszélgetni arról, hogy a modok milyen munkát végeznek a bizonyítékokkal a kezükben. Már küldtem pár képet csalókról. Legutóbb 2 képet küldtem Playstation3ról (egy tehetség szintű játékosról a focin). A moderátoroknak mondtam, hogy még videó felvételem is van, ahogyan az időt húzza és kér engem, hogy lépjek ki. Megvárom, hogy erre a modok mit lépnek. Ha meglátom legközelebb is PlayStation3-at játszani úgy , hogy 400-nál több pontja van (vagyis nem 0-ázták le, vagy nem tiltották le véglegesen), akkor én VÉGLEGESEN VÉGEZTEM A FÓRUMMAL ÉS A MODERÁTOROK MEGBIZHATÓ MUNKÁJRÓL IS KI ALAKUL A VÉLEMÉNYEM. Tudom, hogy ezen topic megírása miatt törlik a nevemet (véglegesen, de már nem lepődöm meg, hogy az ÁRTATLANOK, akik JÓT AKARNAK SZÍVNAK A VÉGÉN A LEGTÖBBET).                     

Remélem, mielőtt törölnék a topicot a modok eljut valakihez a hírem, hogy tovább adhassa és végre mindenki láthassa, hogy (LEHET, HOGY a MODERÁTOROKNÁL is LEHET KORRUPCIÓT találni :@:@).

Korrupció alatt azt értem, hogy néhány moderátor csalók pártját fogja.

Múltkor felvetettek egy kérdést (egy Verseny szervezéséről a rugósfocin). Erre válaszul azt kaptuk, hogy azért nincs focin verseny, mert nem lenne értelme, ha mindenki csalhat (progizhat). Már ez is mutatja, hogy VALAMI HIBÁDZIK, de nagyon.

Bár bonthatnám tovább a témát, mert van mit találni
Köszönöm, ennyi lenne
Helló!

A progis válasz az amőbás versenyre volt ha jól emlékszem.. rugósfociprogiról még nemtudok, amőbás viszont van pár..
eszt nem hiszem el 
haverom jáccot nálam
én nem csináltam semmit
ö valoban csalt poolon mert pontot kért de én nem
ere jövök fel jáccani és mit látom roszpont
a semmiért utána meg ban
legyetek szivesek a bant és a roszpontot leveni a noickemröl és adjátok visza a 3 as kockám mert ez nem fer ezt a nevem nem rég csináltam de nem banoljátok mert én nem progizok nem csalok csak jáccok 
és a csalokat büntesék ne az ártatlanokat 
ez a baj ezel az oldalal sok csalo progis nibcs értelme elöfizetni
elöfizi vok de nem látom értelmét azért fizesek elö hogy a semmiért banoljanak
szánalmas és OP és modik olvasátok el és gondolkozatok mert ez csak egy utra vezet hoszutávon ara hogy nem marad itt senki csak aki progizik és csal és senki nem fog elöfizetni és csöd lesz ugyhogy tegyetek valamit enek az érdekében mert már unom és kelene egy oan moderátor aki lehetöleg sokat van fent és csak azt bünteti meg aki a szabályokat megszegi 
kérem irjanak ide oan játékosok akik nem a pontért hanem a játékért jönek ide fel.
ha nem történik semmi az ügyben akor hagyom ezt az oldalt mert nem éri meg  van biztos olyan oldal ahol nem ez megy 
aki progizik azt ip banal kéne jutalmazni hogy töbet ne jöjön ide
remélem megtisztul ez az oldal 
sajnos tudom hohgy senki nem fog irni de aki elolvasa gondolkozon el ezen és irjon véleményt elöre is köszönöm:
Mσиѕтεя-Mнz   
MHZ te lehet, hogy jobb is ha nem játszol.
Helyette gyakorold a helyesírást, mert én szégyelnék így írni olyan helyre, ahol sokan olvassák.:(
Sziasztiok,

Először is Gábor itt nem a helyesírásról van szó, hanem az írásban lévő igazságról. Látom te csak a felszínig jutottál el, kár :(:(. Emberek nyugodtan írjatok. Ezt meg kell valakinek beszélnie. Ki fogja, ha nem mi?????????

Másodszor ajánlanám, hogy váltsunk le pár moderátort, akiket nem tart a többség (szavazással) becsületesnek. Helyettük emeljünk ki valóban megbízható játékosokat arra a címre.

A szavazáson azt értem, hogy amelyik eléri, mondjuk a kerek 100 szavazatot, azt zárjuk ki. Szerintem ez a MEGOLDÁS.
Kedves Mσиѕтεя-Mнz,

Tehát akkor miért is probléma ha kitiltjuk a csaló barátaidat?
Javaslom hogy ne engedd a csalókat játszani ugyanarról a gépről mint te, mert nem áll módunkban ellenőrizni, hogy ki játszik melyik gépről, a kutyád, macskád, nagyanyád, csaló barátaid, vagy bárki más... Vagy szeretnéd hogy egy moderátort oda állítsunk élőben melléd?

Jól egymásra találtatok ebben a topikban, egyikőtök azért panaszkodik hogy nem tiltunk ki senkit, a másik meg azért hogy "ártatlan embereket" tiltunk ki miközben ő is elismeri, hogy csalások történtek a gépén... Mindezt a legnagyobb egyetértésben.

Javaslom mindenki tisztogasson először a saját portáján utána lehet reklamálni.

Köszönöm.

OP
csao OP
iogazad van de akor is ö megkapta a bant ami jár neki 
de akor is méág1 ien eset és hagyom ezt az oldalt
arol én meg nem tehetek hogy a spanom csalt pontéhes elentétben velem én nem pontért jáccok hanem a játék élvezetéért és most 3 napig nem tok jáccani mert ha fellépek ezzel tiltjátok örökre ugyhogy másal probálom lekötni magam még2 nap de az ilyen eseteket meg kéne elözni valahogy 
ha megnézted volna az infomat látad volna hogy nem csináltam semmit haveromét meg látad volna bene volt a csalás elszomoritot az eset és kérném a vezetöséget hogy a csalokat ne engedje jáccani (táblás játékokban progizokat)szabályváltoztatást szeretnék !!!!
"az ilyen eseteket meg kéne elözni valahogy "

teljes mértékben egyet értek, de sajnos mi nem vagyunk abban a helyzetben hogy ellenőrizzük ki játszik a te gépednél, ugyhogy attól tartok ezt neked kellene megoldani, ha szeretnéd elkerülni a hasonló helyzeteket.

OP
Sziasztok!
Igazad van OP. Először mindenkinek a fejében kellene rendet tenni, hogy észrevegyék ez csak játék és ne azért jöjjenek fel, hogy csaljanak, káromkodjanak.
Az ilyenekkel egyszerűen nem kell játszani és megtisztul moderátor nélkül is az oldal.:)
Üdv.Gábor
Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština
Czech
Cymraeg
Welsh