Köszi. De lenne még itt kérdés. :D:D Az én célom az, hogy jó eredményt érjek el a bajtársaim között (saját magam erejéből) a játékban és, hogy moderátor lehessek. Már utána olvastam mindennek a szabályzatban ezzel a témával kapcsolatban és mégse találtam erről az alapkövetelményről, hogy valakinek 4-es azaz biggy szintet el kell érnie. Igaz csak jövő októberben leszek 18 éves, de mégis szeretném előre is elrendezni, hogy mikor betöltöm a 18-at, akkor már minden egyszerűen menjen.
- Első kérdésem: -Azt nem értem, hogy most az számít, hogy mióta játszok vagy az, hogy mennyit játszottam???
- Második kérdés: -A rúgósfocin is van ilyen fajta követelmény (4=biggy)???
- Harmadik kérdés: -A moderátor jogosan büntetheti azokat a játékosokat, akiknek viselkedése nem a megfelelő másokkal szemben (káromkodnak) és azokat akik csalnak, ha van neki bizonyítéka??? -- Magyarul, ha a moderátor készít képet a csalásról, akkor azt fellehet használni bizonyítékként???
- Negyedik kérdés: -A moderátornak kell készítenie valamilyen dokumentumot a csalókról és a bizonyítékokról???- Vagyis el kell egy ideig raktároznia azokat, hogyha valaki szeretne fellebbezni???
Megírom még pluszba a főbb tudnivalókat magamról (és szeretném kérni, hogy írjátok meg nekem, hogy megfelelő leszek-e a moderátori cím betöltésére, majd 18 évesen):
- játékom talán néha jónak tűnik, nem használok semmiféle programot
- Nem gúnyolok vagy sértegetek másokat, már a jellememből is kiindulva
- Október 28.-án leszek 18 éves
- Sok barátom van a focin, de ha meglátom őket csalni, akkor a szabályzatot szemelőt tartva intézkedni fogok és jogtalanul senkit sem fogok büntetni
- Általában 2-3 naponta nézem meg a Forumot vagy is képben vagyok a játékokkal kapcsolatos kérdésekben
- Ellenben sok emberrel én elolvastam a szabályzatot
- Éppen most a gimnáziumban kezdtem el tanulni angolt (2éve) és gyatrábban ugyan, de alap mondatokban értem kicsit a franciát is :D ( arra még erősítek a nyáron)
Ha lehet erre csak moderátorok válaszoljanak . köszi és bocsi a sok kérdést és a kérést :D:D
Light Wizard