szeretnék rendezni egy snookerversenyt akit érdekel jeletkezzen itt
snooker verseny
Posted in
General
Engem érdekelne,de csak nyáron lenne jó.Bár ahogy megnézem hamar lemegy a verseny.Én snookerbe béna vagyok de szeretnék javulni.
Szerintem rendezhetnel biliard versenyt is es tudod mar hogy fogod kiteni az erdmenyeket,ha gondolod en segitek van 1 par otletem
Eloszoris kel egy honlapot csinalni ahova ki teni az eredmenyeket meg a verseny napot vagy lehet it is csainalni egy topicba de szerintem igy konyeb de a honlapon vaganyab,utana meg aki szeretne versenyen reszt veni atol el kel kerni az emailt hogy ha valmiert kel ertesiteni.Van mar jelentkezod?.ha bisztosan tudsz versenyt rendezni Biliardon is tudok hozni egy par jelentkezot kosztuk en is de ha snookeren akarod ot mar nem tudok jelentkezot.
Köszi jó lesz a billiárd nem kell snooker.Én átadnám a rendezést. Eddig jönne Fújbarca és én.Sajna csak ennyi ember van.
A nevem stephen hendry le lett tiltva.De én vok.oké köszi a segítségeket.akkor elég lenne ha kitűzném az időpontot mag a helyszínt vagy még van valami?
Hat it nem lehet begbeszeli keres meg altalaba 6 30 tol a biliardon vagyok,ot megbeszelhesuk