nem akarlak titeket zavarni de amőbán Papa roach_16 és Insolence infójába ott a computer..ilyenkor nem kéne kititani vagy valami ilyesmi?
hello moderátorok
Posted in
General
Ha olvastad volna a korábbi fórum topic-okat tudnád hogy a szabályzat nem tiltja a program használatot :) A kis ikon egy jelzés, ami nagy biztonsággal jelöli meg azokat akik program segítségével játszanak. Ez a jelzés nem a program használók ellen van hanem a játékosokért, hogy tudd kivel játszol. Van lehetőséged hogy elkerüld ezeket a játékosokat, ha nem szeretnél ne játsz velük :) Ha további kérdésed van kérdezz bátran ;) Na mit szóltok milyen ügyesen válaszoltam ? ;)
Helo Nem voltál egészen pontos.3.16.TILOS olyan programok használata, terjesztése, hirdetése, mely megváltoztatja a játékok működését. iNf!N!tY fod-mod
szerintem annak istilosnak kéne lennie amik az emberi agyon felül gondolkodnak lásd sakk: Ez olyan egyszerűen adja magát mint 1 pofon a kocsmában, szal tényleg nem értem miért kell eltürni a progisokat, mert ez valljuk be elég gyenge duma hogy "nem tiltja a szabályzat"