FlyOrDie.com
« Back to All Topics
Egy kérsés
Posted in 
General
Egy kérsés
Posted in 
General
Egy kérsés
Tisztelt Flyordie! Nagy csalódással tapasztaltam az elmúlt időben,miközben játszottam a backgammonnal, hogy a kockadobásoknál állandóan az ellenfélnek kedvez.Mindig akkora összegű kockákat ad neki, nekik, hogy ne tudjak ütni, illetve vissza tudjon térni a házába a szabályok szerint, én viszont nem. A másik, ezzel kapcsolatos észrevételem, hogy 10 dobásból legalább 8-szor duplát kap, ha nem többször. Ezúton kérném ennek a jelenségnek a kivizsgálását és nem hiszek abban sem, amit egy korábbi emil-ben említettek, hogy a kocka dobásokat a random.org. végzi. Köszönettel: Szabó Attila.
ui.: Így teljesen elveszi az ember játék élményét, illetve azt is, hogy kedve legyen az oldalt látogatni.
lehetetlen ami itt tortenik sajnos... nezzetek meg a partimot cilek kokusu val..es ez megy hetek ota
ugy osszak ahogy kedvuk van ,az ellenfelemnek csak a 6 es 4 en volt haza mikozben nekem csak a 2-on nem es 3 dobasbol nem tudtam belepni o meg 2-6-al kijott elsobol es persze ki is kaptam..mas ilyen jellegu oldalakon ez nem fordul elo dehat ez van ..a duplakrol ne is beszelve
Legmélyebb tisztelettel kérdezném, hogy az akkor mégis hogyan lehetséges, hogy a 350 meccsből 147-et megnyert miközben "állandóan az ellenfélnek kedvez".

Ha valami konkrét dolgot tapasztal RENDSZERESEN ami túlmutat a véletlenszerűség jelenleg elfogadott valószínűségein, pl "10 dobásból legalább 8-szor duplát kap", akkor azt egy felvétellel alátámasztani sziveskedjen. 
Ismétlem: ha ez (vagy bármi más szokatlan) egyszer történik meg, akkor nem nevezném problémának, vagy manipulációnak, csak ha állandóan vagy legalábbis gyakran. 

"a kocka dobásokat a random.org. végzi" - mi ilyet nem állítottunk soha.
Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština
Czech
Cymraeg
Welsh
dansk