FlyOrDie.com
« Back to All Topics
Telefonos előfizetés ...
Posted in 
General
Telefonos előfizetés ...
Posted in 
General
Telefonos előfizetés ...
Üdv! :)
Egy olyan kérdésem lenne , hogy ha telefonnal szeretnék előfizetni (már többször sikeresen megtörtént) és az ONEBIP
oldalán a telefonszámom beírása után nem történik semmi akkkor mi a tehendő ? :|
Tehát beírom a telefonszámomat , aztán semmi ... még csak annyit sem ír ,hogy küldje az XYZ 123 az 0690... telefonszámra .:) Előre is köszönöm a hozzászólásokat :)

Egyébként az oldal nagyon jó , rengeteg a jó játék .
Mivel én az amőbát előnyben részesítem ezért szeretnék még egy kérdést feltenni .
A versenyeken használatos 1 perces amőba játékot nem lehetne megoldani úgy , hogy ne csak versenyeken találkozhassunk vele ?:)
Nagyon örülnének neki szerintem többen. (Gyakorlási lehetőség versenyekre , kevesebb progi(talán) .
További szép napot Mindenkinek!
Sajnos a Onebip rendszerében kisebb problémák vannak néhány napja, így az sms fizetés pillanatnyilag nem működik.

Már értesítettük őket a problémáról, és állításuk szerint dolgoznak az ügyön, remélhetőleg hamarosan ismét lehet majd sms-ben előfizetni.

Amint kiderül valami, jelezzük.

Köszönjük a türelmet.
A onebip-től kapott információk szerint a hibát elhárították, így újból lehet telefonnal előfizetni.

köszönjük a megértést és türelmet.
Remekűl működik :) 
Tegnap teszteltem :)
Sziasztok!
Valaki elmagyarázná hogyan is kell SMS-t küldeni?

Előre is köszönöm válaszotokat!

Üdv:Gyengécske
Nekem is ugyanez a problémám,de még semmi smst sem kaptam vissza! :-( Ma fizettem elő sms-ben 1270 ft ot le is vette,de sehol semmi eredmény! Pedig mindent pontosan írtam be! Remélem hogy mihamarabb megoldódik már a probléma,mert nagyon ideges vagyok! :-( Üdv: Péter

[Edited by: Translator on 01/08/2013 02:00 م]
Sziasztok. Nekemis ez van jelenleg megvan rendelve 2-3 napja smsben és nem kaptam semmit csak egy sms-t és van valami ID is.. De hova írjam azt be vagy mit tudok ilyenkor tenni? :(
Amennyiben ezzel a tranzakcióval problémák merülnek fel vagy segítségre van szüksége, kérjük írjon a Onebip-nek a support@onebip.com email címre. 
Forródrót: 01 888 62 92 (H-P 09:00 – 17:00).
Languages
English
Engels
azərbaycan
Azerbeidzjaans
bosanski
Bosnisch
čeština
Tsjechisch
Cymraeg
Welsh
dansk